Wpisy 1 298 784 – 1 298 883
28 grudnia 2012 13:48 → 28 grudnia 2012 14:01, 100 wpisów
Witam a jam dzien jak z koszmaru w zakladzie gdzie mam umowe zlecenia i musialam mimo urlopu sie pojawic nagle zmarla w Wigilie pracownica. Wczoraj byl pogrzeb a dzisiaj trzeba bylo pomoc matce pomoc w zalatwieniu formalnosci by wyplacic jej srodki z tytulu odprawy pomoc zglosic do PZU i ZUS. Dziewczyna miala 22 lata a niecale kilkanascie miesiecy wczesniej zmarl jej ojciec wiec jej matka jest w strasznym stanie zwlaszcza ze jej syn i wiekszosc rodziny na saksach w Anglii i nie zdazyli na pogrzeb wiec gdyby nie koledzy z pracy to stalaby nad grobem sama. Po prostu koszmar.
hipcio większy użytek będziesz miał z piersi niż z tego ptaka siusiaka
tommek...Ty na mnie tu nie zganiaj bo oboje wiemy że,bardzo chciałes znaleźć się na owej liście
tommek...a Francuz to co?Wiedziałam że coś wywiniesz dlatego wciagnęłam Cię na nią już wcześniej
tommek...a wczoraj kto pisał że nosem furtkę otwierał i nie chodziło Ci o nos na twarzy
medea
mala myszka
Sorry za brak aktywnosci ale telefonik cos mi szwankuje
Wszystkich
Lila
zbyt pozno zdiagnozowany rak
Wszystkich
Lila
zbyt pozno zdiagnozowany rak
medea....ide nadać lotto de...jakie planety jutro w grze? wiesz?
lilcia nie wątpię w to
Janusz a u mnie powolutku życie się toczy, mało tu bywam ostatnio ze względu na brak czasu. Teraz na koniec roku mam chwilę oddechu
Janusz a u mnie powolutku życie się toczy, mało tu bywam ostatnio ze względu na brak czasu. Teraz na koniec roku mam chwilę oddechu
1,2,5,8,9,10,11,13,27,29 Na 14
kris
niestety jestem poza domem i nie mam dostepu do swoich notatek ale z tego co pamietam wychodzily mi na jutro 10,28,37,46 miedzy innymi
niestety jestem poza domem i nie mam dostepu do swoich notatek ale z tego co pamietam wychodzily mi na jutro 10,28,37,46 miedzy innymi
malutka jak ty patrzysz na te cyferki??? wykreslam we wszystkie strony i cienko...
medusia