Wpisy 1 293 341 – 1 293 440
23 grudnia 2012 22:07 → 23 grudnia 2012 22:22, 100 wpisów
max może podesle Ci jakieś dobre xxx na gorączke to bym może pomógl ?
lizkaviva....mam cię głęboko w ch*******
Wszystkim życze zdrowych(zwł.Maxiu,Hipciu),rodzinnych świąt,cudownych prezentów !!!
Już dzis zycze gdyz nie wiem czy jutro bede na chacie
Już dzis zycze gdyz nie wiem czy jutro bede na chacie
max
Jeśli nie jesteś uczulony na cytrusy lub nie masz kłopotów z żołądkiem to spróbuj ataku dużą dawką wit. C czyli 1000 mg. Kuracja zazwyczaj szybko bo nawet na drugi dzień stawia na nogi. Minus taki, że jesteś słaby jak niemowlę
Jeśli nie jesteś uczulony na cytrusy lub nie masz kłopotów z żołądkiem to spróbuj ataku dużą dawką wit. C czyli 1000 mg. Kuracja zazwyczaj szybko bo nawet na drugi dzień stawia na nogi. Minus taki, że jesteś słaby jak niemowlę
Lila....
Uluś ..dzisiaj jest juz lepiej ale co miałem w nocy i cały dzień nie pytaj ..
stasia, bella cellulize, krasnoludka, fantazjo, paskudo, zauroczona itd itd
sam9
I dziękuję Ci za życzenia, które oczywiście składam także Tobie
I dziękuję Ci za życzenia, które oczywiście składam także Tobie
złoty...nie podsyłaj dziesiaj nie chcę oglądac lizaków
medusia ..teraz jestem słaby już ...ledwo palcami operuje ta goraczka mnie dobija
medusia ..teraz jestem słaby już ...ledwo palcami operuje ta goraczka mnie dobija
Lila..spoko
jest dobry klimat miedzy ludzmi a ktos przyjdzie i zrypie wszystko heh jeszcze na czas siat i zaraz wygranych
adminsuper
falu..ona ma to do siebie że zadymą siedelektujeporypana kobiecina
Monet i oczywiście dla Ciebie także najserdeczniejsze życzenia takich Świąt i prezentów jakie sprawią Ci największą radośc
W tamtym roku dzien przed wigilia trafilem 5/5 mam nADZIEJE ze stanie sie to tradycja hehe
Lila kozaczyc na necie? LOL to lux odwaga bo przeciez na realu to sie zadna nie odezwie heh neokozaki
Witam wszystkich
KOCHANI z okazji Świąt Bożego Narodzenia, życzę Wam wszystkim udanych świąt, szczęscia, zdrowia, radości, życzliwości od ludzi, miłości od bliskich oraz błogosławieństwa bożego
KOCHANI z okazji Świąt Bożego Narodzenia, życzę Wam wszystkim udanych świąt, szczęscia, zdrowia, radości, życzliwości od ludzi, miłości od bliskich oraz błogosławieństwa bożego
Losowanie
Ja miałam taki chaos i galimatias, że nawet nie miałam czasu na typowanie którąś z moich metod. Puściłam więc 5/5 z CH/T od razu hurtem aż do środy oraz swoją kochaną czwórkę 48/50/63/78 na dwa dzisiejsze losowania z tym, że zamiast jak zwykle 3,18,33 lub 51,55 dodac dodałam 6,10,76 czyli datę urodzenia no i tylko 4/7 o 14-stej
Monet
albo gdzieś po sieci - jak nadaje, z pewnym przestawianiem kawałków wypowiedzi
albo gdzieś po sieci - jak nadaje, z pewnym przestawianiem kawałków wypowiedzi
falu...w realu lepiej wolę nie pisac co by było,jeden strzał i dwa trupy
amour..siemka
amour i oczywiście życzenia wspaniałych Świąt Bożego narodzenia
o ***apomyliłem emotę
amour...
453
Lila
witam wszystkich wszystkim zycze zdrowych wesolych swiat
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
02,03,07,12,13,23,26,28,36,39,44,52,61,62,66,68,71,73,75,79
Plusem jest liczba: 13
02,03,07,12,13,23,26,28,36,39,44,52,61,62,66,68,71,73,75,79
Plusem jest liczba: 13

medusia tobie również spokojnych ciepłych i radosnych świąt życzę za życzenia dziękujemy
Mój brat ma urodziny 20 grudnia do prezentu dołączyłam mu zdrapkę a dokładnie słonika na szczęście. Zrzędząc, że on nigdy niczego nie wygrał i pewnie nie wygra zdrapał i... wydrapał 40 złotych. No ja też chcę miec takiego pecha jak on
Wesołych Świąt wam wszytkim życze i idę tam bo nie mam siły na pisanie ...pa i wygranych
Panie
Panowie
Panie
Panowie
Maxi zdrowia.