Wpisy 1 292 775 – 1 292 874
23 grudnia 2012 19:00 → 23 grudnia 2012 19:27, 100 wpisów
ania35 ja nie zagrałam dziś ale też dobre ta 61 mi sie podoba i 67
gała...ładniejsza kolor biała albo rózowe jasne koszula dla cycy .....ty wiesz podobasz niz czarne
gała...dla ciebie www ..to jest andraa
--------
http://i1.ryjbuk.pl/d91977174bf4d159e50a882d031128438168062f/melanie-z-choinka-gif-gif
-------
--------
http://i1.ryjbuk.pl/d91977174bf4d159e50a882d031128438168062f/melanie-z-choinka-gif-gif
-------
gała ..wandraa widzi tam www laska obok choinka ..ty nie widzisz skoro masz nie dobre twoje programy
to zależy jak długo jesteście ze sobą, bo jak niedługo to halka może wnerwić kobietkę
dobra uciekam...
Gała, ale ja nie przeklinam, zdarzy się od czasu do czasu - tak jak każdemu
andrusia
andrusia
a jak wygrane u Was? Bo u mnie dziś o 14stej: 5/9, 3/6, 6/8, 5/8, 4/8, 6/10, 5/10
Gała
Gała
malutka szaleju si e najadłas???
mała podrzuc cyferki na juterko...
Gała kope lat
andrusia dziękuję
islandorka do multi tak? czy na mini chcesz cyfereczki?
islandorka do multi tak? czy na mini chcesz cyfereczki?
malutka no toś sie obłowiła na swieta...jak ty paczysz na te cyferki???
malutka jak masz to i na to i na to...bo już nie wiem w co grac...
islandorka paczę w mapki i wybieram te liczby, które mi się najbardziej podobają
islandorka moja na 22 niezagrała bo niema kto wysłac,a ona jest zajeta wypiekami,sałatkami,itd
islandorka ok nie ma sprawy, podeślę Tobie na gg poźniej cyferki do multi i mini na jutrzejsze losowania
malutka niech cię Mikołaj wynagrodzi za dobre serce
malutka u mnie piź...i...i mróz a jutro już niby ocieplenie...
islandorka Tobie również niech Mikołaj wynagrodzi za dobre serduszko
No i niech Mikołaj szczególnie pamięta o Andżelice bo tak Kobieta ma naprawdę dobre i kochane serduszko Andżelika to dla Ciebie
No i niech Mikołaj szczególnie pamięta o Andżelice bo tak Kobieta ma naprawdę dobre i kochane serduszko Andżelika to dla Ciebie
islandorka u mnie to samo, zimno mroźno i do tego śnieżnie, jutro ma być tak samo
malutka mam nowe gg to zerknij do profilu bo miałam dysk wymieniany...
ok dziewczynki i chopcy do juterka dobrej nocki...no juterko to bedzie cienko z czasem...