Wpisy 1 286 327 – 1 286 426
19 grudnia 2012 21:45 → 19 grudnia 2012 22:00, 100 wpisów
i pijemy
mareek33...
kondi1...
kondi1
No co ty nie powiesz starej zasłużonej współpracownicy służb wiadomych pseudonim "Grzechotka". Jak wprowadzili stan wojenny to miała 6 lat a mimo to kazali mi w kiedyś w pracy pisac zeznanie lustracyjne bo pewien geniusz zaliczył wszystkich urzędników do grona redaktorów gminnego pisemka chwalącego wszem i wobec zasługi mojego ówczesnego szefa
No co ty nie powiesz starej zasłużonej współpracownicy służb wiadomych pseudonim "Grzechotka". Jak wprowadzili stan wojenny to miała 6 lat a mimo to kazali mi w kiedyś w pracy pisac zeznanie lustracyjne bo pewien geniusz zaliczył wszystkich urzędników do grona redaktorów gminnego pisemka chwalącego wszem i wobec zasługi mojego ówczesnego szefa
medea, z Toba to sie nawet nie żegnam wiec nei ma sie co witac i witac
bo ja tu wciaz jestem a Ciebie nie ma
dalej mnie szukasz w tym szczecinie czy za duze miasto dla Ciebie ? nic dziwnego skoro na takiej wsi mieszkasz
dalej mnie szukasz w tym szczecinie czy za duze miasto dla Ciebie ? nic dziwnego skoro na takiej wsi mieszkasz
lotto,przestaniesz juz??
Każdy cie tu lubi a ty za wszelka cene chcesz byc znienawidzony - nie baw sie w kaczora
Każdy cie tu lubi a ty za wszelka cene chcesz byc znienawidzony - nie baw sie w kaczora
kondi1
No nie. Taty nie internowali w związku z tym nie jestem kombatantem stanu wojennego z tytułu pobytu w milicyjnej izbie dziecka Za to mój brat to rówieśnik stanu wojennego tzn. prawie bo przyszedł na świat 20 grudnia
No nie. Taty nie internowali w związku z tym nie jestem kombatantem stanu wojennego z tytułu pobytu w milicyjnej izbie dziecka Za to mój brat to rówieśnik stanu wojennego tzn. prawie bo przyszedł na świat 20 grudnia
Cierpliwie czekaj az się doczekasz patyku pękniesz w piszczelach
lilka
Najważniejsze, żeby najpierw pomyśleć a potem pisać a nie na odwrót
Najważniejsze, żeby najpierw pomyśleć a potem pisać a nie na odwrót
no tak medea, nawet na znizki autobusowe i PKP nie mozna liczyc, heh
ubolewam ze nie mam wybory i musze przewijac te smuty tych pokemonow
coś tu ku**** wałbrzychem jedzie
lila mam pytanie do jak skasować windowsa w laptopie bo do wgrania mam płyte z orginałem
kondi to, że nie masz choinki to mały problem, gorzej z poszukiwaniem CZUBKA na nią
pekne w piszczelach chyba na starosc jak sie potkne o Twoj grob
kondi1
Jak to mówił Smoleń w nieśmiertelnym monologu Jak Amerykanie napadną to chociaż przeproszą a mnie kurna nikt nie przeprosił
Jak to mówił Smoleń w nieśmiertelnym monologu Jak Amerykanie napadną to chociaż przeproszą a mnie kurna nikt nie przeprosił
lotomat ..http://www.youtube.com/watch?v=eMk9mEZ5IOM to dla ciebie lamusie
Ja czekam też na 10-tkę ch-t
lili
ale po
morfinie
jazda
jak kulwa mac
KOGO MAM POJECHAC
PO MAJTACH HE HE
KO GO
ale po
morfinie
jazda
jak kulwa mac
KOGO MAM POJECHAC
PO MAJTACH HE HE
KO GO
Ty to japa Lila bana mialas miec musialas mocno smarowac Januszkowi ze kolejny raz taki poblazliwy dla takiej pindy jak Ty jest
kondi1
I przynajmniej rzucasz tekst i druga strona Cię rozumie. Dzieciaki nie wiedzą nawet co tracą przez ten medialny chaos i zalew badziewia dla ludzi sprawnych intelektualnie inaczej
I przynajmniej rzucasz tekst i druga strona Cię rozumie. Dzieciaki nie wiedzą nawet co tracą przez ten medialny chaos i zalew badziewia dla ludzi sprawnych intelektualnie inaczej
lottomat..bana miałam za nic patałaszku bo do patałacha pluskwo ci daleko a jak nie jesteś w temacie to nie kłap dziobem bo ci go kiedys ktos może złamać
LILI
K
U
R
W
A
MAC ALE KOGO
K
U
R
W
A
MAC ALE KOGO
marek zbootuj kompa z plyty z winda i sformatuj partycje podczas instalacji ....
taak, dziadek rzucał (granatem) i wiedział jakie wojsko idzie...
a tak poza tym to ty chrzaniz,grypsisz czy kasztanisz? Podejrzewam że kasztanisz
NIE KUMAM LILI
KOGO
kondi
A ja kupiłam sobie Młodego Technika i wiadomo co stawiam i co najwyżej o jedno biurko się kiedyś pomylę
A ja kupiłam sobie Młodego Technika i wiadomo co stawiam i co najwyżej o jedno biurko się kiedyś pomylę
TO HU JUE ***NE W DUPE ZORO
JA WAS POJADE ***IARZE ***NE A
H
U
J
WAM W OKO
SCIER
WA ODBYT
OWE
JA WAS POJADE ***IARZE ***NE A
H
U
J
WAM W OKO
SCIER
WA ODBYT
OWE
LILI MOZE BYC
LILI A KTO JEST
KONFIDENTEM
KONFIDENTEM
mam wirusa który jest dobrze usadowiony i muszę wgrać nowego windowsa kupiłem 8
zaraz losowanko
MAX...on jest jak gruczoł kołoodbytowynie może zaznaczyc terenu i puchnie
MEDEA JA PO MORFINCE
GDYBYŚ BYŁ TAKIM KONFIDENTEM JAK LILA TO BY PARCHU W KRYMINALE NIKT NIE SIADZIAŁ
kosmaty
ksings
Ja tam nie wiem bo tu jest mój kawałek podłogi, dzięki któremu wiem co mam robic
ksings
Ja tam nie wiem bo tu jest mój kawałek podłogi, dzięki któremu wiem co mam robic
Lili...no więc zostaw tego lamusa juz i niech sobie gada co chce