Wpisy 1 286 225 – 1 286 324
19 grudnia 2012 21:26 → 19 grudnia 2012 21:43, 100 wpisów
mala1438....
lilcia po takich życzeniach to mogę spodziewać się wypowiedzenia z pracy w trybie natychmiastowym
emerytka
Lila
Medea
Max
Medea
Max
Profesor
miałem iść jutro do fryzjera ale jakaś czarownica powiedziała ze nie wolno bo zaczną szybko odrastać
Hipcio,
To jedyne wyjście-szantaż-dasz wygrać,będzie na tacy.
To jedyne wyjście-szantaż-dasz wygrać,będzie na tacy.
mala...takich abstynentów już widziałam,nie pijący(niby) a na przyjęciach na***ni że brak słów
lilka no też właśnie Nasi Pracownicy boją się, że wyłożą się przed nim po kielichu a tu może być czasem na odwrót (żeby czasem on nie wyłożył się kopytami przed nami)
41,33,40
7,14,55
wiesiu...gorzej jak wszędzie zaczną rosnąć w trybie przyspieszonym
max
Z słowem koleżanka to trzeba ostrożnie bo pamietasz ten stary dowcip o studentce
Z słowem koleżanka to trzeba ostrożnie bo pamietasz ten stary dowcip o studentce
2,3,4
malaja juz widziałam takie szopki że,nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć
KOKANI OBIAWY
gorączka 39,6
biegunka,masakryczna dupal mnie do tej pory szczypie
jelita jak by kto wykrecił na drugą stronę
odwodnienie organizmu
krew mi z tyłka leciała
nawet na zakazny mnie wsadziliiii
na chwile badania porobili
były objawy SEBSYYY
MASAKRA
ale dochdodze do siebie

gorączka 39,6
biegunka,masakryczna dupal mnie do tej pory szczypie
jelita jak by kto wykrecił na drugą stronę
odwodnienie organizmu
krew mi z tyłka leciała
nawet na zakazny mnie wsadziliiii
na chwile badania porobili
były objawy SEBSYYY
MASAKRA
ale dochdodze do siebie

lili koncze się
Lila
No to czekamy na pełnię chyba z połowę z nich planowałam skreślic całe szczęście, że rozsądek zwycięzył i puściłam się za całe 5 złotych na inne liczby
No to czekamy na pełnię chyba z połowę z nich planowałam skreślic całe szczęście, że rozsądek zwycięzył i puściłam się za całe 5 złotych na inne liczby
Słuchajcie moi drodzy! Jest bardzo prosty sposób aby przekonać się czy lotto oszukuje czy nie. Wybieramy okresloną grę np. Mini lotto. Skreślamy dwa zakłady i wysyłamy np. przez sto losowań. Oczywiście możemy za każdym razem skreślać inne liczby. Równolegle do gry skreślamy również dwa zakłady ale ich nie wysyłamy. Po stu losowaniach zobaczycie jaka jest prawda o lotto. Ja zrobiłem taki eksperyment i więcej wygrałem w losowaniach które wysyłałem. Oczywiście istnieje możliwość manipulacji tylko należy zadać pytanie po co? Przecież i tak połowa idzie to kasy lotto a druga połowa na wygrane. Lotto zawsze wygrywa więc po co kombinować. Niewielkie obiekcje miałbym jedynie do gry multi multi. Tam rzeczywiście lotto ma interes żeby było jak najmniej trafień.
pozdrawiam Wszystkich.
pozdrawiam Wszystkich.
a i z blednikiem mam cos nie tak majgam sie i mdleje
dzikus spoko ;]
dlugi bla bla ***u [ierdu ***zielisz takie koszalki opalki jak te pokemon Lila i pokemon Max
dlugi bla bla ***u [ierdu ***zielisz takie koszalki opalki jak te pokemon Lila i pokemon Max
lili nie pije
obiecalem ci
a pale
e - fajeee
obiecalem ci
a pale
e - fajeee
lottomat..od lili fraglesie to 3 uje w bok bo zaraz znowu będziesz konfidncie leciał do Paska ze skarga jak dostaniesz kilka zjebek sam zaczynasza potem donosisz meendo
wasyl..obiecałeś i nie pij,nawet sie nie waż będzie wszystko dobrze
max to było tak
Wraca studentka wieczorem do domu i nagle zachciało się palic. przeszukała torebkę no papierosy są a ognia ani dudu. Rozgląda się a tu głucho, ciemno no i żywego ducha poza dwiema panienkami pod pobliską latarnią. Podchodzi do jednej z nich i pyta "Koleżanko masz ognia" Panienka dała ognia i studentka sobie poszła. Wtedy panienka mówi do drugiej "Patrz ją kilka razy dupy dała i juz koleżanka"
Wraca studentka wieczorem do domu i nagle zachciało się palic. przeszukała torebkę no papierosy są a ognia ani dudu. Rozgląda się a tu głucho, ciemno no i żywego ducha poza dwiema panienkami pod pobliską latarnią. Podchodzi do jednej z nich i pyta "Koleżanko masz ognia" Panienka dała ognia i studentka sobie poszła. Wtedy panienka mówi do drugiej "Patrz ją kilka razy dupy dała i juz koleżanka"
kokani nie nadążam za wpisami
powoli
lili mdleje
na zawolanie
karetka mnie zabrala
z obiawem zawału z domu
powoli
lili mdleje
na zawolanie
karetka mnie zabrala
z obiawem zawału z domu
a potem po kolekjii
chyba mendo takie nosisz bo ja nie wiem jak wyglądaja ruskie stringi z bazarku.Ciuchów na bazarach nie kupuję tak jak ty
Jutro wpadną Bogumiła i Dominik pytanie tylko w której grze i o której
skoro donosze to moge napisac tutaj oficjalnie ze pasko to glupi c*** skoro mu donosze non stop a on nic z tego nie robi
moze sie sam zjawi i napisze oficjalnie co kto donosi
moze sie sam zjawi i napisze oficjalnie co kto donosi
mala..wchodzi menda i mąci,żal mu dupsko ściska bo nikt z nim nie pisze
kokani powoli bo dopero czytam esy
z 21 /20 zara wam opowiem
z 21 /20 zara wam opowiem
to ja na was wszystkich donosze wiec przestancie sie sprzeczac, kto jest wiekszym konfidentem
a nam koło dupy lataja takie fraglesy bez mózgowe jak ty patałachu
w***ole kazdemu po kolei z waszej mafii jak sie tylko u mnie zjawia i to nie grozna tylko takie same gadanie jak wasze na ktore szanowny admin chyba jednak nie reagowal albo za malo donosze
kondziu..konfident dreptacz jest tylko jeden na tym czacie w porywach trzech
Lili...po co rozmwiasz z ***em po co i tak ***skie sie nie liczy
a teraz zwin dupe tepa strzalo i ***ol dalej o tym ze kapusty nie kupilas o jak sie nie wkierwilas