Wpisy 1 285 666 – 1 285 765
19 grudnia 2012 15:20 → 19 grudnia 2012 17:28, 100 wpisów
angierski dobra strategia ja licze na potwórkę 18,19,21 tak mi sie fajnie układa
a wlasnie zrobie program ktory bedzie typowal z tych przedzialow po 2 liczby czyli w sumie 10 liczb
Ireland ile to wszystko u ciebie jest?
angierski to nie jest najlepeij duzo lepeij by bylo jak by znalesc tak z 15 osob ktore sa najlepsze w pewniakach i w ten sposob dzilac moj pewniak dzisiaj wszedl 27 i tak 9pewniakow i by bylo cos
i cos bedzia z 40-stek tylko nie wiem jak ustawic 40-42-44 czy inaczej np 40,41,45
tylko pewniaki + polaczone sily = lepszy lub wiekszy sukces
to by cos dalo mi bardzi czseto wchodza pewniaki jescze tak przynajmniej z 12 osob chociaz
wiesiek77
najlepiej by bylo grac w grupie np po 8 zakladow w systemie np 12/10
wiesiek witam cie ale musze juz zmykac, ewakuacja w rejon zakwaterowania heh, zajrze wieczorkiem
angierski takich z 12 jak on >>>> walbet88
wiesz jakby sie zlozyc do grupy i wspolnie grac - mniejsza by byla wygrana ale jak na taki bonus to i tak duzo by wyszlo np na 10 osob
Ania70 ja na wieczor nie gram nie typuje o 14 pewniak 27 i wpadl
angierski wsoplne pewniaki kazdy sam wybiera sobie liczby z tych pewniakow wg uznia i wysylania
angierski same pewniaki bez grania grupowego i to wystarcza
albinlotto e tam -> wyobraz sobei ze gramy po jednym zakladzie pewniakami 10 osob gra-> jedna trafia 10/10 i dzieli sie z innymi -> nie przystapilbys?
angierski taki sposob mi sie nie podoba
kazdy wysyla sam ile tylko che zakladow
ja wczoraj wysłałem jeden zakład MM 10/10 na 10 losowań zobaczymy 22 grudnia bo będzie to ostatnie losowanie o 22:15
no to jak zalozmy wyslylamy po 4 zaklady = 40 zakladow a sam jakbys chcial tyle wyslac to 40 x 2,5 = 80zł na jedno losowanie
angierski a po c za 80zl?
masz 12 pewnikow wybierasz sobie do gry np z ego 1 zaklad na 8 i 1 na 7 i wysylasz i tyle
czy może wie ktoś z was ile może kosztować Lotto z plusem na 7 skreśleń ?
najlepiej to co kosztuje w lotto zywklym dzielic na 3 i mnozyc przez 4
http://www.youtube.com/watch?v=lQEv6OPsvfY&feature=player_embedded
Później może być tylko lepiejMy TS,a TS nam.
Później może być tylko lepiejMy TS,a TS nam.
Witam wszystkich ,nie szalejcie , za dużo dziś wieczorem, bo jutro po godz, 6 z min , zacznie się szaleństwo, gdyz księżyc będzie w I kwadrze , a to sprzyja grom losowym przynajmniej kilka dni .Kto z panów nie obciął włosow , to od jutra nie powinno sie tego robic poniewaz /szybko odrastają/Medea sory ,że wchodzę Ci w kompetencje ale tu chodzi o jedno i mamy wspólny cel - żeby rozbic kasę ts .Od jutra jest możliwe ,że padnie bonus
Kobiety maja pierszeństwo nie wierze ,że 21 12 będzie koniec świata ale wszystko jest możliwe.Jak jutro pojdziesz do fryzjera to będa ci odrastać szybko włosy .Zaczęlam badać to na męzu ,, wiesz mi ze nie ręce fryzjerki maja tu znaczenie tylko faza księzyca , a od jutra od rana będzie przybywało wszystkim.
ja i tak co 3 tygodnie chodze do fryzjera wiec mi jedno jak wlosy beda szybko rosnac
Mój mąż wyjechał na 3 m-ce do niemiec i wrócił tak jak wyjechał a po m-cu w domu zarósł strasznie,że bez kapelusza ani rusz
Dla pań jest to dobry okres na przesadzanie kwiatów i jesli ktos interesuje się feng shui to jest dobry okres na oczyszczanie mieszkania itd...Dla panów w tym okresie rosnie , przybywa , dobry okres na iwestycje pod każdym względem
kilka dni ,/około 8 dni/
To jest przepowiednia!
Będzie klawo wszystkim.
A nie tylko namaszczonym z "trójkądami" po torach.
Będzie klawo wszystkim.
A nie tylko namaszczonym z "trójkądami" po torach.
Miotła jest na miejscu a taOd torów i trójkątów jakos mało wiarygodna , ja przynajmniej mam miotełkę
Dla panów w tym okresie rosnie , przybywa,,, 3 mam cie za słowo
Reklamacje bedą uwzględnione
Witam a czy pani Czarownica bedzie podawała cyferki???
oj nie mówcie tak o pani od torów bo kolega kriss ciagle cos wygrywa...na podane przez nią ciągi...
Uwierz w siebie to nie chodzi o film ale naprawde możesz skreślić sama, czasami podpowiedzi tylko przeszkadzaja w trafnym wytypowaniu liczb.od jutra islandorka .. wygrywasz