Wpisy 1 285 224 – 1 285 323
19 grudnia 2012 11:15 → 19 grudnia 2012 12:57, 100 wpisów
wiesiek
tommek
Nie mam jak bo nikt z pracy nie wychodzi na zewnątrz a ja nie mam szans na urwanie się bo w każdej chwili mogą mi wrzucić pewne sprawozdanie do uzupełnienia i kontroli na wczoraj
tommek
Nie mam jak bo nikt z pracy nie wychodzi na zewnątrz a ja nie mam szans na urwanie się bo w każdej chwili mogą mi wrzucić pewne sprawozdanie do uzupełnienia i kontroli na wczoraj
mój problem polega na tym że same 3/10 lub 3/8, 2/10, 2/5, 2/6 trafiam zawsze
wiesiek
Jak ja to dobrze znam. Z powodu świąt musiałam fundusz hazardowy zmniejszyc by zrobić przesunięcia na fundusz prezentowy
Jak ja to dobrze znam. Z powodu świąt musiałam fundusz hazardowy zmniejszyc by zrobić przesunięcia na fundusz prezentowy
ja juz zakupiłem Wiesiek Odbyło się losowanie wśród osób, majacych byc na Wigilii i mnie przypadł szwagier - oczywiście wszystko przez jakąś stronę www, stąd nikt (teoretycznie) nie wie, kto kogo wylosował
ja lew, on lew stąd prezent powinien byc udany, a na zakupy przez neta nie jest jeszcze za późno - za późno będzie jutro
od dziś kolejna edycja zdrapki lotek - SSS-1zł, NNN-2zł, KKK-5zł, reszty liter na razie nie znam; na 4szt. kupione 033-1zł, 195-2zł, 199-5zł, 200 -0zł
może faktycznie zdążą
ide cus poszukac i zamówić najwyzej bedzie po swietach.Lepiej pózno niz wcale
ide cus poszukac i zamówić najwyzej bedzie po swietach.Lepiej pózno niz wcale
Drapek.
AAA 4 zł.
AAA 4 zł.
czyli ktoś czai w tej kolekturze na konkretne nr, no chyba, że jakims cudem wybrał sobie z reki pani kolektorki
Niestety muszę moją aktywność na chacie ograniczyć do losowania bo niestety orzeł czyt. dokumenty do zrobienia wylądowały na biurku
wczoraj program angierskiego wytypował mi 7 liczb w mini i trafiłem 0/7
jakos wlasnych pieniedzy nie chce za duzo wydawac na losowanie wiec czekam na jakas wygrana
Lila chyba Pasko zdjal z szafy te lampki z poprzedniego roku i zawiesil
lila, upierasz sie na to 46 bo dawno nie siadła, czy wychodzi ci z jakiś wyliczanek?
Test.. .
-------------------------
01, 07, 10, 15, 18, 23, 25, 27, 29, 32, 35, 38, 40, 42, 43, 45, 49, 50, 54, 55.
.........................
-------------------------
01, 07, 10, 15, 18, 23, 25, 27, 29, 32, 35, 38, 40, 42, 43, 45, 49, 50, 54, 55.
.........................
Lila.. .
------------------------
------------------------
witam wszyskich ja dzis stawiam na 75,76,78,5,8,9,10,13,15,19,22,26,31,48,49,62,67,69,72,79 co wy nata kombinacje powiecie??
bo ***a wszystko na mojej głowie w chacie, a żona poza i tylko zadania stawia - c*** mnie to obcodzi
pawlis sama przyjemność w zimie kolo zmieniac a z drugiej strony to rzadkość...
kondi niełam sie połam sie to nrmale sieta swiea i poswietach zaras bedzie
a wsiekla pogada i przestanie
a wsiekla pogada i przestanie
kondziu.....w piątek jak wróci to też niech zapitala przy gotowaniu i przyrządzaniu potraw na święta.Nie daj się
ale lila ja sie ptam, PO CO? Po co tyle tego ?? Kto to zje? Bo ja tylko pic moge
ta jezeli dzodziennie baba wjezdza nana zblokowanych kolach na kraweznik to tak a potem skromnie powie ze wolno jechalanormalne ciesze sie tylko ze to byla stalowka anie alu bo bym chyba zwriowal
a TE wypintol bo i tak ich nikt prawie nie używa