Wpisy 1 285 097 – 1 285 196
19 grudnia 2012 08:23 → 19 grudnia 2012 10:56, 100 wpisów
Witam i życzę miłego dnia.
Senna
Wczoraj smacznie sobie spałem śniąc o mega wygranej a kutafon w czerwonych galotach takie lipne cyfry polosował
Monet.Dzień dobry.
.
W nowej odsłonie swojego funkcjonowania, firma Totolotek wprowadza możliwość gry zakładami prostymi już od stawki 1zł - ale także i granie na stawki takie jak 1,10zł czy 1,60zł , dowolnie ustalane przez grającego i rosnące co 0,10zł .
Wygrane będą rozliczane z dokładnością do 1gr - bez dawnych zaokrągleń
.
W nowej odsłonie swojego funkcjonowania, firma Totolotek wprowadza możliwość gry zakładami prostymi już od stawki 1zł - ale także i granie na stawki takie jak 1,10zł czy 1,60zł , dowolnie ustalane przez grającego i rosnące co 0,10zł .
Wygrane będą rozliczane z dokładnością do 1gr - bez dawnych zaokrągleń
.
Witam wszystkich w mglisty poranek
Ja też po wieczornym seansie zostałam zniesiona z pola bitwy na tarczy Jedyny jasny punkt to 4/12 w typowaniu na sucho w lotto+ potwierdzający, że w moich zwariowanych pomysłach pewien potencjał jednak drzemie
Ja też po wieczornym seansie zostałam zniesiona z pola bitwy na tarczy Jedyny jasny punkt to 4/12 w typowaniu na sucho w lotto+ potwierdzający, że w moich zwariowanych pomysłach pewien potencjał jednak drzemie
monet
mógły sobie przed świętami kupić nowe gacie, bo te już są dosyć wiekowe
mógły sobie przed świętami kupić nowe gacie, bo te już są dosyć wiekowe
medea
ja też 3/8 wczoraj, nie lubię łysego i jego czerwonych gaci
ja też 3/8 wczoraj, nie lubię łysego i jego czerwonych gaci
Odlotowy pomysł z imionami wczoraj był średnio udany bo Boguś (28) wszedł o 14-stej jak nóż w masło, podobnie jak Bogusia(29) ale Gracjan (27) o czternastej wszedł na raka bo było 72 a wieczorem świnia jedna nie chciał wyleźć z bębna.
Z imion dziwnych mających wczoraj imieniny z kalendarza znalezionego przeze mnie w necie powtarzały się 27 i 38 i tak o czternastej weszła ich suma a wieczorem 38x2 czyli 76
Podsumowując jakbyś nie kombinował i tak najlepiej wyjdzie na tym TS
Z imion dziwnych mających wczoraj imieniny z kalendarza znalezionego przeze mnie w necie powtarzały się 27 i 38 i tak o czternastej weszła ich suma a wieczorem 38x2 czyli 76
Podsumowując jakbyś nie kombinował i tak najlepiej wyjdzie na tym TS
Medea.Witaj.
1 285 010. lottomat 2012-12-19 (00:24)
pewex i baltona to bylo cos
............
Obecnie w największym niegdyś PEWEXIE stolicy w Al.Jerozolimskich , jest od kilku lat LUMPEX , czyli sklep z używaną oddzieżą
pewex i baltona to bylo cos
............
Obecnie w największym niegdyś PEWEXIE stolicy w Al.Jerozolimskich , jest od kilku lat LUMPEX , czyli sklep z używaną oddzieżą
moja "pewna" trójka nie dała mi nawet 1/3 za to jak zwykle w takich przypadkach pominięte typowania z wschodów i zachodów planet w dobrych aspektach zestawy liczb dałyby 6/9,3/5 czyli łącznie 9/14 liczb w jednym zestawie a w drugim niestety też tyły bo 1/6 biorąc pod uwagę wszystkie możliwości tego zestawu tylko 7/16
Normalnie czasami mam dosyć tej zabawy w typowanie całkiem nieźle a potem skreślanie takie, że szkoda gadać
Normalnie czasami mam dosyć tej zabawy w typowanie całkiem nieźle a potem skreślanie takie, że szkoda gadać
Może czerwone gatki zostały tam kupione?
emerytka
Raczej w to nie uwierzę. Pewnie to jakieś wypaśne gatki znanej marki za dużą kasę, bo to co drogie nie zawsze na takie wygląda
Raczej w to nie uwierzę. Pewnie to jakieś wypaśne gatki znanej marki za dużą kasę, bo to co drogie nie zawsze na takie wygląda
.
Cytat roku, laureata nagrody Nobla z dziedziny medycyny, brazylijskiego onkologa Drauzio Varella :
"W dzisiejszym świecie wydaje się pięć razy więcej pieniędzy na środki zwiększające potencję i na silikon dla kobiet,
niż na lekarstwa przeciw chorobie Alzheimera.
Wynika z tego, że za kilka lat będziemy mieli mnóstwo starych kobiet z dużymi cycami i starych mężczyzn z twardymi penisami.
Za to nikt z nich nie będzie w stanie sobie przypomnieć do czego im to jest potrzebne!"
.
Cytat roku, laureata nagrody Nobla z dziedziny medycyny, brazylijskiego onkologa Drauzio Varella :
"W dzisiejszym świecie wydaje się pięć razy więcej pieniędzy na środki zwiększające potencję i na silikon dla kobiet,
niż na lekarstwa przeciw chorobie Alzheimera.
Wynika z tego, że za kilka lat będziemy mieli mnóstwo starych kobiet z dużymi cycami i starych mężczyzn z twardymi penisami.
Za to nikt z nich nie będzie w stanie sobie przypomnieć do czego im to jest potrzebne!"
.
medea,z kartka z numerkami zdrapek udalem sie do kolektury: 36 nie było wiec wydarłem 5
kondi
To 35 przyniósł już 3 razy główną wygraną w zdrapkach
tommek
To 35 przyniósł już 3 razy główną wygraną w zdrapkach
tommek
a no tak medea, sorki, wiec 35 nie było, wziąłem 5, ale jeszcze nie drapałem
kondi
A ja już zaczęłam zeszycik z notatkami wertować czy moja pamięć mnie nie zawodzi i nie podałam błędnie swoich wyników
A ja już zaczęłam zeszycik z notatkami wertować czy moja pamięć mnie nie zawodzi i nie podałam błędnie swoich wyników
kondi
Ja dziś z przyczyn organizacyjno technicznych czyli nie mam jak puścić na 14-stą
Ja dziś z przyczyn organizacyjno technicznych czyli nie mam jak puścić na 14-stą
dobra uciekam cos puscic
medea mieliśmy liczby obczaić a Ty uciekłaś
medea mieliśmy liczby obczaić a Ty uciekłaś
ale ludzie wala w tego MM jak głupki po kilka całych pukonikw na raz
tommek
Bo mi neta wcielo i teraz na telefonie musze sie meczyc.
Bo mi neta wcielo i teraz na telefonie musze sie meczyc.
kondi
No niestety u mnie też od kiedy gram na numery to tak jest, ale za to prawie stale są zwroty z nielicznymi wpadkami
No i cały czas liczę, że znajdę ten z główną wygraną
No niestety u mnie też od kiedy gram na numery to tak jest, ale za to prawie stale są zwroty z nielicznymi wpadkami
No i cały czas liczę, że znajdę ten z główną wygraną
kondi1
Mnie po prostu wczoraj zatkało jak się okazało, że liczby "planetarne" dały 4/12 w lotto+ a jak sobie na forum sprawdziłam moją kombinatorykę stosowaną do mm to nic tylko bo jakie mogłam osiągnąć wyniki grą systemem przy zestawie liczb dającym 7/14. Bo tyle wyszło jak dokładnie sprawdziłam wcześniejsze zbyt optymistyczne podsumowanie
Mnie po prostu wczoraj zatkało jak się okazało, że liczby "planetarne" dały 4/12 w lotto+ a jak sobie na forum sprawdziłam moją kombinatorykę stosowaną do mm to nic tylko bo jakie mogłam osiągnąć wyniki grą systemem przy zestawie liczb dającym 7/14. Bo tyle wyszło jak dokładnie sprawdziłam wcześniejsze zbyt optymistyczne podsumowanie
nie wspominając, że 5/9 zwróciłoby przynajmniej wydatki na grę a tak null totalny
ja na razie dzisiaj jestem na zerze, zobaczymy co da powyższa skuszona diabłem piątka, bo tak szybko z głowy
widziałem medea wczoraj, ale nie klikałem na czacie, bo padniety byłem jak kawka
no witajcie moi mili ; wróżko i przyjacielu wróżki normalnie masakra tylko sie powiesic...
Z ciekawostek
Dzisiejszy dzień jest przejściowy jeśli chodi o kurs księżyca, który o 1.49 opuścił znak Wodnika i wszedł w Ryby. Taka sama sytuacja była 20.11.2012-24.10.2012-27.09.2012
no w tych trzech losowaniach powtarzają się :
2x8; 3x parka 13,14; 2x23; 2x 37; 2x 48; 2x 62; 2x 67; 2x80 no i w jednym losowaniu wpada 77,78
Dzisiejszy dzień jest przejściowy jeśli chodi o kurs księżyca, który o 1.49 opuścił znak Wodnika i wszedł w Ryby. Taka sama sytuacja była 20.11.2012-24.10.2012-27.09.2012
no w tych trzech losowaniach powtarzają się :
2x8; 3x parka 13,14; 2x23; 2x 37; 2x 48; 2x 62; 2x 67; 2x80 no i w jednym losowaniu wpada 77,78
dlatego obchodze kolektury szerokim łukiem islandorka...ale czasami cos mnie tam wepchnie
medea>>> z całą sympatią...
7/14 w mm to dobrze czy niekoniecznie?
7/14 w mm to dobrze czy niekoniecznie?
islandorka u mnie też na sucho nawet nawet a w realu szkoda gadać
kondi1
U mnie w ogóle jakby zdrapki wymiotło prawie niczego nie ma
kondi1
U mnie w ogóle jakby zdrapki wymiotło prawie niczego nie ma
medea jak nabazgrałam na horoskop free zeby mi obliczyło cyferki to choc 2 zeta było a wczortaj posłuchałam twej intuicji i skresliłam wschody i zachody i normalnie gorzej byc nie mogło...
monet
jakbym dobrze rozpisała to 50:50 trafionych do typowanych przy niewielkiej ilości skreśleń mogłoby być ciekawe. Ale to jak zwykle zwykłe gdybanie
jakbym dobrze rozpisała to 50:50 trafionych do typowanych przy niewielkiej ilości skreśleń mogłoby być ciekawe. Ale to jak zwykle zwykłe gdybanie
medusia a ty paczysz cosik na to wiesz...czy nic a nic...
ale franio ma czarujący uśmiech...
tommek ale kopcisz...a puszczony dymek...
dzisiaj Urban[20]Dariusz[34] oraz wsch+zachód Słoneczka=34, czyli 34 lub 7
islandorka dzieki za komplement ty tez masz ladny haha
ale wpadłam na świetny pomsł; musimy napisac list do mikołaja, że tez nie wpadłam na ten pomysł wczesniej...oczywiscie o wygraną w totka...
kondi cos te wsch,izach.nas nie słuchaja...
ojej franio co sie stało???
islandorka
Wczoraj na 22-gą pozytywnie aspektowane były :
Słońce i Neptun czyli 8,2,15,52,11,57+11,20,21,24 czyli 9 liczb a wpadły 15,52,11,57,20 czyli 5/9 było no chyba, że ten drugi zestaw puściłaś z aspektu Jowisz i Uran bo tam rzeczywiście dno i wodorosty
Wczoraj na 22-gą pozytywnie aspektowane były :
Słońce i Neptun czyli 8,2,15,52,11,57+11,20,21,24 czyli 9 liczb a wpadły 15,52,11,57,20 czyli 5/9 było no chyba, że ten drugi zestaw puściłaś z aspektu Jowisz i Uran bo tam rzeczywiście dno i wodorosty
tomus i jaki skutek???
aaaa.... gdybyś dobrze rozpisała to wystarczyłoby jedną siódemkę skreślić.I właśnie z Tym "prawidłowym rozpisem" jest problem
przy 7/14 za 2,5 przy pełnym obłożeniu na plus pewnie nie wyjdziesz.
przy 7/14 za 2,5 przy pełnym obłożeniu na plus pewnie nie wyjdziesz.
mam focha
medusia ja se skresliłam cyferki z kalendarza godziny wsch i zach...ja nie astrolog jak ty...