Wpisy 1 285 024 – 1 285 123
19 grudnia 2012 00:35 → 19 grudnia 2012 09:37, 100 wpisów
Ksings-wygląda na to że zostalimy samina uklepanej ziemi
Czy dalej wspominamy?
Czy dalej wspominamy?
"kraj rad"?jedyną kolorową gazetę?
do wycierania dupy się ni nadawała
do wycierania dupy się ni nadawała
poszliśmy na wagary do parku z jednym winem na pięciu.
pół się wylało,pół zabrała milicja i dalej nie pamiętam
pół się wylało,pół zabrała milicja i dalej nie pamiętam
nie.
ale kupowałem rezlingi za 47 zeta.
najlepsze półwytrawne były
ale kupowałem rezlingi za 47 zeta.
najlepsze półwytrawne były
a w 79 roku n.e.fajki Caro szkodziły na oczy,
kładłeś na ladę 2 zeta,i reszty nie było widać
kładłeś na ladę 2 zeta,i reszty nie było widać
gonzaga
do tej pory nie znam się na winach
kupuję takie po 10-12 zeta
tańsze to obciach,droższych i tak w smaku nie odróżniam
do tej pory nie znam się na winach
kupuję takie po 10-12 zeta
tańsze to obciach,droższych i tak w smaku nie odróżniam
ale mlicja była skuteczniejsza.jak tłukli,to porządnie.teraz im chyba jeść nie dają
Mnie rozpuściły przjazdy brata babki(przywoził w/w likier i papierosy zR.Fanc.).
A jeśli chodzi o wino -to polecam Tokaj(Wino królów -Król win{)
A jeśli chodzi o wino -to polecam Tokaj(Wino królów -Król win{)
"Niechcem,ale muszem"A poważnie to grozi mi rak(wszyscy zstępni na to zeszli)
W miarę
AAa-zapomnieliśmy o najważniejszym-zdobywcy rekordów"cudzie techniki" FIACIE 126p
AAa-zapomnieliśmy o najważniejszym-zdobywcy rekordów"cudzie techniki" FIACIE 126p
gonzaga
a zastanawiałeś się jak chcesz leżeć w trumnie?
podobno na boku można.
ci wredni mają stać od dupy strony.
wtedy dowiedzą się na kogo masz wy***ne
a zastanawiałeś się jak chcesz leżeć w trumnie?
podobno na boku można.
ci wredni mają stać od dupy strony.
wtedy dowiedzą się na kogo masz wy***ne
W Multi o 22.00 ktoś ładnie przy-atakował trójeczki, prawie 900 wygranych 3/3 a przeważnie jest około 150
700x 3/3 = 35,000 nieopodatkowanych złotówek
Dzien dobry.. .
........................
........................
ahoj piraci z karaibów bry bry
jakie typy macie
puk puk
... ?
mam dycha tak ale jeszcze mysle 10,11,13,14,15,35,37,39,52,53
senna mysle ja jeszcze zmodyfikować
no właśnie jest czas trzeba zastanowić sie pomału
Znalezione na wp.pl.
Gigantyczne usuwisko w Ostrowcu Świętokrzyskim.. .
------------------------------
Gigantyczne usuwisko w Ostrowcu Świętokrzyskim.. .
------------------------------
Tesa..
--------------------
--------------------
Senna.. .
-------------------
-------------------
ano koniec w poniedziałek sylwester po świętach
Franek.. .
----------------
----------------
siema wędrowca
czesc tesa
dzisiaj tez za bardzo niemam pomysłu na liczby
Witam i życzę miłego dnia.
Senna
Wczoraj smacznie sobie spałem śniąc o mega wygranej a kutafon w czerwonych galotach takie lipne cyfry polosował
Monet.Dzień dobry.
.
W nowej odsłonie swojego funkcjonowania, firma Totolotek wprowadza możliwość gry zakładami prostymi już od stawki 1zł - ale także i granie na stawki takie jak 1,10zł czy 1,60zł , dowolnie ustalane przez grającego i rosnące co 0,10zł .
Wygrane będą rozliczane z dokładnością do 1gr - bez dawnych zaokrągleń
.
W nowej odsłonie swojego funkcjonowania, firma Totolotek wprowadza możliwość gry zakładami prostymi już od stawki 1zł - ale także i granie na stawki takie jak 1,10zł czy 1,60zł , dowolnie ustalane przez grającego i rosnące co 0,10zł .
Wygrane będą rozliczane z dokładnością do 1gr - bez dawnych zaokrągleń
.
Witam wszystkich w mglisty poranek
Ja też po wieczornym seansie zostałam zniesiona z pola bitwy na tarczy Jedyny jasny punkt to 4/12 w typowaniu na sucho w lotto+ potwierdzający, że w moich zwariowanych pomysłach pewien potencjał jednak drzemie
Ja też po wieczornym seansie zostałam zniesiona z pola bitwy na tarczy Jedyny jasny punkt to 4/12 w typowaniu na sucho w lotto+ potwierdzający, że w moich zwariowanych pomysłach pewien potencjał jednak drzemie
monet
mógły sobie przed świętami kupić nowe gacie, bo te już są dosyć wiekowe
mógły sobie przed świętami kupić nowe gacie, bo te już są dosyć wiekowe
medea
ja też 3/8 wczoraj, nie lubię łysego i jego czerwonych gaci
ja też 3/8 wczoraj, nie lubię łysego i jego czerwonych gaci
Odlotowy pomysł z imionami wczoraj był średnio udany bo Boguś (28) wszedł o 14-stej jak nóż w masło, podobnie jak Bogusia(29) ale Gracjan (27) o czternastej wszedł na raka bo było 72 a wieczorem świnia jedna nie chciał wyleźć z bębna.
Z imion dziwnych mających wczoraj imieniny z kalendarza znalezionego przeze mnie w necie powtarzały się 27 i 38 i tak o czternastej weszła ich suma a wieczorem 38x2 czyli 76
Podsumowując jakbyś nie kombinował i tak najlepiej wyjdzie na tym TS
Z imion dziwnych mających wczoraj imieniny z kalendarza znalezionego przeze mnie w necie powtarzały się 27 i 38 i tak o czternastej weszła ich suma a wieczorem 38x2 czyli 76
Podsumowując jakbyś nie kombinował i tak najlepiej wyjdzie na tym TS
Medea.Witaj.
1 285 010. lottomat 2012-12-19 (00:24)
pewex i baltona to bylo cos
............
Obecnie w największym niegdyś PEWEXIE stolicy w Al.Jerozolimskich , jest od kilku lat LUMPEX , czyli sklep z używaną oddzieżą
pewex i baltona to bylo cos
............
Obecnie w największym niegdyś PEWEXIE stolicy w Al.Jerozolimskich , jest od kilku lat LUMPEX , czyli sklep z używaną oddzieżą
moja "pewna" trójka nie dała mi nawet 1/3 za to jak zwykle w takich przypadkach pominięte typowania z wschodów i zachodów planet w dobrych aspektach zestawy liczb dałyby 6/9,3/5 czyli łącznie 9/14 liczb w jednym zestawie a w drugim niestety też tyły bo 1/6 biorąc pod uwagę wszystkie możliwości tego zestawu tylko 7/16
Normalnie czasami mam dosyć tej zabawy w typowanie całkiem nieźle a potem skreślanie takie, że szkoda gadać
Normalnie czasami mam dosyć tej zabawy w typowanie całkiem nieźle a potem skreślanie takie, że szkoda gadać
Może czerwone gatki zostały tam kupione?
emerytka
Raczej w to nie uwierzę. Pewnie to jakieś wypaśne gatki znanej marki za dużą kasę, bo to co drogie nie zawsze na takie wygląda
Raczej w to nie uwierzę. Pewnie to jakieś wypaśne gatki znanej marki za dużą kasę, bo to co drogie nie zawsze na takie wygląda
.
Cytat roku, laureata nagrody Nobla z dziedziny medycyny, brazylijskiego onkologa Drauzio Varella :
"W dzisiejszym świecie wydaje się pięć razy więcej pieniędzy na środki zwiększające potencję i na silikon dla kobiet,
niż na lekarstwa przeciw chorobie Alzheimera.
Wynika z tego, że za kilka lat będziemy mieli mnóstwo starych kobiet z dużymi cycami i starych mężczyzn z twardymi penisami.
Za to nikt z nich nie będzie w stanie sobie przypomnieć do czego im to jest potrzebne!"
.
Cytat roku, laureata nagrody Nobla z dziedziny medycyny, brazylijskiego onkologa Drauzio Varella :
"W dzisiejszym świecie wydaje się pięć razy więcej pieniędzy na środki zwiększające potencję i na silikon dla kobiet,
niż na lekarstwa przeciw chorobie Alzheimera.
Wynika z tego, że za kilka lat będziemy mieli mnóstwo starych kobiet z dużymi cycami i starych mężczyzn z twardymi penisami.
Za to nikt z nich nie będzie w stanie sobie przypomnieć do czego im to jest potrzebne!"
.