Wpisy 1 284 397 – 1 284 496
18 grudnia 2012 20:56 → 18 grudnia 2012 21:18, 100 wpisów
saltosky...ja louisa też lubie i jego filmy a grób widziałem tylko na necie
angierski
Po prostu trzeba miec fuksa by w odpowiednim czasie wejśc do gry
Po prostu trzeba miec fuksa by w odpowiednim czasie wejśc do gry
grałem i na 10 zakładow po 1 Euro wygrałem tylko 2 Euro kicha ,
saltosky...grałem w lotto we francji taka sama szmira jak u nas
ide sobie zrobic bulki na rano - wtedy bede mial wiecej czasu na podjecie decyzji o liczbach
medea76 no tak, z tymze gra na 70tki odniosla by sukces w przypadku skreslania np 5 z 10 liczb
profesor powiem Ci , ze jako jeden jedyny na całym cmentarzu grób Louisa jest w zieleni. Byłem tez pod jego pałacem w Clermont....uff robi wrazenie..
rustu...a wiesz kto jeszcze z nami do przedszkola chodził? Sylwia Juszczak a dokładnie zemną do grupy.Luknij na nią w necie ,(aktorka) może skojarzysz
Saltosky....no posiadłość miał bardzo dużą
I grób oczywiscie w zieleni
I grób oczywiscie w zieleni
to co na wikipedi pokazuja to sa stare zdjęcia. teraz pałac w clermont wyglada bardziej okazale
Na nie --1,9,16,20,24,30,45,59,63,70,79,80--
co tam dzikósy robicie
saltosky....
7,33,40
Dawać losowanie.. .
-----------------
-----------------
Jasne dawać to je*****e losowanie
to ponudze sie z wami
Lila biorąc pod uwagę twoje liczby na NIE no to wyrzuciłam pięc złotych w błoto
Liczba dnia.. .
250 000 000 >> tyle sztuk broni posiadają Amerykanie w swoich domach.. .
--------------------------
250 000 000 >> tyle sztuk broni posiadają Amerykanie w swoich domach.. .
--------------------------
na dobry humor slucham
donguralesko- jestem dziki
donguralesko- jestem dziki
angierski..ostatnio w maju u znajomych 4 małe kieliszki krupniku wypiłam (smakowało jak woda) i 3 dni do tyłu chodziłam
Lila...co co mi zaczyna odwalać
Tak. To są oficjalne dane.. .
------------------------
------------------------
lila a do jakiej podstawówki sylwia chodziła i czy ma rodzeństwo? Bo coś mi mówi to nazwisko
czesc medea zamiast 5zł w błoto trza bylo jabola kupic i wypic
Lila
No cóż to nie będzie pierwsze 5 zeta w tym miesiącu więc nic się nie stało
No cóż to nie będzie pierwsze 5 zeta w tym miesiącu więc nic się nie stało
angierski..nie było mocne ale ja w ogóle wódkę bardzo rzadko piję wręcz jej unikam i może dlatego sie po niej źle czułam.Wolę piwko lub winko
Lila....no już spoko powoli się uspakajam
rustu...a kurna nie wiemona potem wyjechała i kończyła szkołę aktorską
saltosiu..po 4 kilonkach raczej nikt kopa nie machodzi mi tu o to że,się źle czułam
Wódka jest dla ludzi mądrych myslących trza ją umieć pić
Monet
Muszę Cię rozczarowac poza grzańcami nieznanego pochodzenia wczasach chmurnej i durnej młodości me usta nigdy nie zakosztowały tego trunku.
Muszę Cię rozczarowac poza grzańcami nieznanego pochodzenia wczasach chmurnej i durnej młodości me usta nigdy nie zakosztowały tego trunku.
Lila...to będzie jazda
medea hehe zartowałem
Lila...i jeszcze jak mnie coś dopitoli to oboje bana załapiemy
13max...siemanko
ja lubie źubrówke i źołądkowa gorzka
Lila...
lila
byłem we Francji parę razy,dużo wrażeń
2 x po miesiącu - w tym 2 tygodnie w Pirenejach na najwyższych szczytach oczywiście
także Zachodnia Francja była u stóp
szczególnie kąpieliska nad oceanem, jak Biaritz, Saint Malo
Zamki nad Loarą
i Irlandia we Francji - jak mówią na Bretanię z przepięknym półwyspem Quiberon i jego wrzosami
w Normandii - Saint Michel, który nieraz w roku po przypływach jest wyspą
oczywiście wszystkim życzę tych widoków
ale Marsylia jakoś z boku zawsze była, nie wpadłem w wasze sidła mafijne
byłem we Francji parę razy,dużo wrażeń
2 x po miesiącu - w tym 2 tygodnie w Pirenejach na najwyższych szczytach oczywiście
także Zachodnia Francja była u stóp
szczególnie kąpieliska nad oceanem, jak Biaritz, Saint Malo
Zamki nad Loarą
i Irlandia we Francji - jak mówią na Bretanię z przepięknym półwyspem Quiberon i jego wrzosami
w Normandii - Saint Michel, który nieraz w roku po przypływach jest wyspą
oczywiście wszystkim życzę tych widoków
ale Marsylia jakoś z boku zawsze była, nie wpadłem w wasze sidła mafijne
medea76 no byly te czasy fajne nawet studenckie kiedy sie nie myslalo o robocie tylko o luznym spedzaniu wolnych chwil razem pijac jakas naleweczke
Monet
Jak mawiał najbardziej znany Pingwin Podcieniowy Jasio damy piją tylko szampana, ale jakie damy taki i szampan i szedł po szampan na papierówkach do zaprzyjaźnionego monopolowego
Jak mawiał najbardziej znany Pingwin Podcieniowy Jasio damy piją tylko szampana, ale jakie damy taki i szampan i szedł po szampan na papierówkach do zaprzyjaźnionego monopolowego
franek sprzedawca firanek
jak żubrówka to chyba z soliem jabłkowym ?
jak żołądkowa gorzka - to z sokiem z czarnej porzeczki ?
jak żubrówka to chyba z soliem jabłkowym ?
jak żołądkowa gorzka - to z sokiem z czarnej porzeczki ?
medea>>> spoko jakby nawet czasami się zdarzylo to nie musisz się wstydzić .Między swojakami jesteś....
emeryt
Gorzka żołądkowa i czarna porzeczka wreszcie wypchnę flaszkę stojącą w barku. Moje ciotki to nieważne co byle był drink i sponiewierał, ale czorty jedne żołądkowej nie znoszą
Gorzka żołądkowa i czarna porzeczka wreszcie wypchnę flaszkę stojącą w barku. Moje ciotki to nieważne co byle był drink i sponiewierał, ale czorty jedne żołądkowej nie znoszą
czesc emeryt źubruwke tak z sokiem jabłkowym.. Ale źoładkowa gorzka z sokiem z czarnej porzeczki niepiłem sprubuje jak to podchodzi