Wpisy 1 283 662 – 1 283 761
18 grudnia 2012 13:01 → 18 grudnia 2012 13:33, 100 wpisów
senna,,,a jak to zrobiłeś? Zatrzaskując drzwi zapomniałeś rękę z samochodu zabrać?
senna...no tak,na kogoś trzeba zwalić trzeba było się nie oglądać za babami jak się drzwiczki zamykało
senna...aaaaa z żoną no to musiałeś się nieźle wkierwić że,zapomniałeś palca wyciągnąć a żonie współczuję PO tym jak palca przytrzasnąłeś
hej panie i panowie
wiesiula co ci dał programik? jakie cyferki?
wiesiula co ci dał programik? jakie cyferki?
islandorka
nic mi nie dał bo nie umnie tego ustawic
ja sie pusciłem rano za 2,5
nic mi nie dał bo nie umnie tego ustawic
ja sie pusciłem rano za 2,5
senna masc ichtiolowa wszystko wyciągnie...
wiesiu ajk to mi dał...
"jak to"
czesc przysła mamusiu
normalnie masakra zjadam literki...
a przed chwilą zjadłam obiadek...
wiesiu mi dał 9 14 24 29 39 57 74 80 ............
moim zdaniem powinna się zapełnić dziura między 50 a 70 a że dawno 60,61,63 - 62,64 - 65,66,67,68 nie było to kto wie
ale do kompletu z 19 brakuje mi 44 i/lub 34 a poza tym trwa polowanie na 77,78
ale do kompletu z 19 brakuje mi 44 i/lub 34 a poza tym trwa polowanie na 77,78
senna
senna jest stary babciny sposob na wszystkie skaleczenia...moja ciotka w ten sposób uratowała noge którąchcieli jej obciąc...powiedziec jaki?
wróżko witaj jak tys ustrzeliła tę 5...
andusia nie...darmowa rzecz która jest pod ręka...
andromeda
islandorka
Czekam co wpadnie o 14-stej i wtedy resztę puszczę na 22-gą. Trzeba w końcu okres sprzyjający Wagom i Bliźniętom jakoś zagończyć
islandorka
Czekam co wpadnie o 14-stej i wtedy resztę puszczę na 22-gą. Trzeba w końcu okres sprzyjający Wagom i Bliźniętom jakoś zagończyć
nawet latem w ten sposób gosciu podreperował sobie opuchnięta noge po złamaniu...nasikaj lub zrób opatrunek z moczu...i sie nie smiej, oczywiscie nie jeden raz...
islandorka
myśle że trafienie 8/8 lub 9/10 napewno by pomogło zapomniec o bolacym palcu
myśle że trafienie 8/8 lub 9/10 napewno by pomogło zapomniec o bolacym palcu
Od jutra Skorpiony i Raki czyli trzeba będzie maxa śledzić w celu zdobycia cennych typów
islandorka
Brzmi okropnie, ale to sprawdzona metoda
islandorka
Brzmi okropnie, ale to sprawdzona metoda
od kąd pamietam zawsze jak mi sie cos przytrafiło matka kazała idz za krzaki i nasikaj... i sie goiło...biegało sie po drzewach a łaziłam po nich bez przerwy to i wypadki bywały...
senna żonka niech nasika za to od razu sie zagoii...
islandorka..to Ty tak jak i ja wiecznie poobijana chodziłaś i poobdzierana
lila
nie chce mnie całować, po tym wszystkim nie bardzo ze mna rozmawia
nie chce mnie całować, po tym wszystkim nie bardzo ze mna rozmawia
Lilcia drzewa to był mój żywioł...
ganiany, chowany i wojna...
senna ale woda z mydlinami tez pomaga na gojenie, mojemu synowi zawsze tak robie...
medusia ja wczoraj z horoskop free 2 zeta...zwyciestwo...
dzis wyprobuje na 22 z sys, lottostat mini i mm...
islandorka
to nie rana, tylko mocne stłuczenie, paznokieć jest to niczego, i bardzo opóchniety palec jest
to nie rana, tylko mocne stłuczenie, paznokieć jest to niczego, i bardzo opóchniety palec jest
senna to nic mocz w tym i tym...pomoze a paznokiec i tak zejdzie to juz nieuniknione...
medusia ty mysl wiesz nad czym...
normalnie dzięcioł chałupe mi rozwali..wiecie jak dudni...
Lila
Weź go nie strasz. Schodzenie paznokcia przebija nawet leczenie kanałowe sprzętem z okresu PRL
Weź go nie strasz. Schodzenie paznokcia przebija nawet leczenie kanałowe sprzętem z okresu PRL
no niedługo zobaczymy coscie uczkneli na 14...
ulalcia