Wpisy 12 823 – 12 922
4 lutego 2008 13:18 → 5 lutego 2008 16:39, 100 wpisów
Nie mam do nikogo żadnych złych uczuć.Pisałam już że jestem bardzo tolerancyjna.PaPa
właśnie MATYCZ nie byłem pewny czy dir czy dich,bo nie pamiętam,szkoła minęla już bardzo dawno,ale gratulacje z 3/10
a stronke zależy czym otwieracie,dobry jest firefox,explolera juz nie używam,bo odwalał mi szopy,PASKO kiedyś pisał o tym
Też mam tak jak Julcia 11 NOD32 i Firefoxa. Jadźka mi czasem tylko numery odwalała, a tak to w porządku:) Jadźka wróć!!!
julka co ty cały czas wyskakujesz z tą żoną,ja niestety mogę mieć ich kilka,zależy to od kobiet
Opa co ty harem zakładasz? hehe ;))
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------
OPA USMIECHNIJ SIE TAK TYLKO PYTAM I PRZY OKAZJI O ZDROWIE PYTAM.
OPA DZIĘKI ZA NAMIARY KAWA MNIE OMINEŁA
OPA DZIĘKI ZA NAMIARY
smutno dzisiaj nie opują nie mataczą i syrenki brak eeeeeech słów brak
Mecedes bo OPA kupony chyba jeszcze sprzedaje a Matycz to raczej w kanałach siedzi jak to On mówi
jutro zagram systemem z neta,sam nie potrafię skreślić trafnych-tylko zawsze o oczko za dużo lub za mało;(
OPA to pograj w coś to było do mnie ,chyba sama ze sobą hihihihihi
OPA MĘŻCZYZNI SĄ JAK PLEMNIKI -JEDEN NA MILION STAJE SIĘ CZŁOWIEKIEM CZY TO PRAWDA
No i wreszcie mi padła oczekiwana 13 :)) to teraz nic tylko trza sie na 2 przerzucic :)))
Drodzy chatownicy jestem znowu ochłąpy 4/7 i 4/8 na lizaki juLCIA uwilbiam gre w rozbieranego myyyyyyyyyyyyyyy!!!
Hej, powiedzcie mi, czy jak mam kupon na kilka losowań i wygram kiedyś po drodze to mam się od razu udać po wygraną czy czekać, aż ważność kuponu się skończy i dopiero wtedy iść po nagrody? Pytam bo jak wygrałem w DL to mi wzięli kupon przy odbiorze kasy ;(
jula zawsze to lepsza szansa 1 na milion,bo wiadomo że kobiety nie są człowiekami,co nie MARIO
odbieraj kiedy ci się podoba,abyś nie przekroczył 60 dni od daty losowania,dostaniesz kupon z powrotem ale nowy
Beezqp mozesz isc wczesniej dadzą Ci to co wygrałeś do tej pory i wydrukują kupon na nastepne losowanie co tam miałeś ale juz nie płacisz:)
Beezqp , jak masz kupon np na cztery losowania, a pójdziesz po odbiór wygranej po pierwszym losowaniu, to w kolekturze wypłacą Ci wygraną i wydadzą nowy kupon już bez tego dnia, za który odebrałeś wygraną. A najlepiej iść już po wszystkich losowaniach i odebrać wygrane za cały okres, na który grałeś.
Julcia uwielbiam kobiety w 2007 miałem ich 22 sztuki he he
nie wiem co miałem napisać
MARIO TO FAJNIE .KOT PRZY JEDNEJ DZIURZE BY ZDECH ,A CO DOPIERO MÓWIĆ O MYSZY -PADŁA BY PRZY JEDNYM KOCIE HIHIHIHIHI
na podanych 9 liczb wyszlo 6 jak by to ktos pomieszal moglo byc ciekawie na dzi proponuje wszystkie liczby co maja w sobie zawarta liczbe 6 tak mi wychodzi w oparciu o konsystence jowisza pozdrawiam.
sandacz pociesze Cie nie tylko Ty tak masz .Ja sie od wczoraj uzeram z wirusami.
U mnie trzeci dzień jest czysto na tej stronce.
Zero problemów. ????
Zero problemów. ????
ANDREW ja jak wchodze tu zaraz łapie wirusa wszystko mi sie wiesza potem go usuwam i tak wkółko licze dni do formatu.Sciagłam co nieco i wzmocniłam ochrone.Moja kumpela ma nortona i tez jej wychwytuje tego wirusa tu.
Witam ,jakie wirusy ja nic tu nie mam ,
mala ciekawostka dla OPY
ŁEĆ KROKODYLA ZALEŻY OD TEMPERATURY ,W KTÓEJ DOJRZEWA W JAJU.PONIŻEJ 30 STOPNI CELSJUSZA RODZĄ SIĘ SAMICE,POWYŻEJ 34SAMCE.CO W ŚRODKU TO LOTERIA.TO TAK DO WCZORAJSZEGO WPISU 12867
POZDRAWIAM
mala ciekawostka dla OPY
ŁEĆ KROKODYLA ZALEŻY OD TEMPERATURY ,W KTÓEJ DOJRZEWA W JAJU.PONIŻEJ 30 STOPNI CELSJUSZA RODZĄ SIĘ SAMICE,POWYŻEJ 34SAMCE.CO W ŚRODKU TO LOTERIA.TO TAK DO WCZORAJSZEGO WPISU 12867
POZDRAWIAM
no i udało mi sie po raz drugi trafić 7/7 bardzo się cieszę ..... polecam takie na dzisiaj cyferki:54,55,56,65,2,33,61, co wy na to ?ja teraz przez tydzień puszczać nie będę bo wiem ze po tej 7 to nic narazie nie wygram tak jak było w listpoadzie
smutasek610 gratki ;)7z7 to juz sztuka:) a ja celłam jedną liczbę 13 i mam 432 zł tez sie ciesze;)
eeellaaa...u mnie jest cały czas czyściutko.Mam Avasta i SpyDoctora.
ANDREW no własnie to mnie dziwi bo mam to co ty te programy.Mam nadzieje ze pasco sie pojawi i nam moze cos wyjasni o co tu chodzi;)Ja mam stronke cały czas w pasku jak wchodze tu to z paska to mi ten wirus nie wchodzi bo jak z linka wchodze to zaraz akcja sie zaczyna.
??? Może tym coś zaradzić.Podobno bardzo dobry jest...SpyCatcherExpress 4.0 portable
eeellllaaaa, a tak z ciekawości, jakiej przeglądarki internetowej używasz ?
potle od tylu lat zawsze tej samej Internet Expolrer.bella34 wszystko mozliwe moze sie powtórzy.Ja od dzis wypuszczam 2i60 na progresje.ANDREW ja juz to kicham poczekam na odp.pasco.;)
No ale podziało się tak jak wam tu pisałam ze 13 padnie szybciej niz 2 i nie przekroczy 20stego losowania.Czasem ta moja intuicja nie zawodzi:)
Ellla coś mało tej kasy zarobiłaś, ja ci pisałam wczoraj że puściłam 13 ale zarobiłam777,60 zł
Agus bo za wiecej miałas puszczone a ze mnie cykor ja tam po lekku sobie to biore hihhi ;)
Nie moge szalec bo mi stary karty pozabiera jesio z bankomatów hih:)))
na dziś mam taką 8/{24,36,37,69,71,72.77 i 5 {24,37,69,70,72}
jakie wirusy?nic sie nie dzieje tutaj i nic na tej stronce nie ma.złapałas moze gdzie indziej a jakos dziwnie aktywuje Cie sie jak wchodzisz na ta stronke.
7/7 gratki ktos 10/10 jeszcze wieksze gratki:)
7/7 gratki ktos 10/10 jeszcze wieksze gratki:)
Internet Explorer :( .... i wszystko jasne .... Mozilla is the best !!
spit to nie tylko ja tak mam poczytaj na forum:(
...tak tak śpicie sami albo bez skarpetek to i wirusy łapiecie a pogoda zmienna a mówiłem zabezpieczać się na zimę pozdrowionka dla wirusołapaczy
MARIO co myślisz o tych
7,11,14,44,50,75 ostatnio 50 i 75 było ,może je w drugim zakładzie odrzucić
7,11,14,44,50,75 ostatnio 50 i 75 było ,może je w drugim zakładzie odrzucić
Hej dziewczyny napisałem dziś wierszyk.
Mam pytanie czy wam się podoba ?.
PRAGNIENIE>
Pragnę
dotyku czułego
a czasem
gwałtownego-ust,
które również pragną tego samego.
Jesteś słodka istota.
Namiętność od ciebie bije
i z nóg zwala.
Uwielbiam bliskość ciała,
zbliżenia,chętnie otoczę Cię
swym ciałem, ciepłem, zapachem,
ramionami - dam poczucie
bliskości, czułości,
ciepła i bezpieczeństwa.
Na koniec pochucham,
przytulę, szepnę słówko.
Kocham Cię.
Mam pytanie czy wam się podoba ?.
PRAGNIENIE>
Pragnę
dotyku czułego
a czasem
gwałtownego-ust,
które również pragną tego samego.
Jesteś słodka istota.
Namiętność od ciebie bije
i z nóg zwala.
Uwielbiam bliskość ciała,
zbliżenia,chętnie otoczę Cię
swym ciałem, ciepłem, zapachem,
ramionami - dam poczucie
bliskości, czułości,
ciepła i bezpieczeństwa.
Na koniec pochucham,
przytulę, szepnę słówko.
Kocham Cię.
Piękne Poeto! Tylko ja pod koniec przeczytałem "podmucham". Cóż, dały o sobie znać "wichry namiętności", które kiedyś łączyły mnie z Jadźką. 2,17,19,40,42 Jadźka wróć!
Nie przejmuj się Spit -ML to czysta poezja liczb jest:) Pełna metafor, rymów dokładnych i niedokładnych:)Gratulki Spit -tylko tak dalej
2,5,11,19,23,31,40,44,60,76.
Pozdrawiam, powodzenia:)
2,5,11,19,23,31,40,44,60,76.
Pozdrawiam, powodzenia:)
Matycz z Twoich kulek nic mi nie pasi.........
Dziś masz jakieś nowe spojrzenie >>>>>>
57,58,43,62,38,12,21...+ 41,42
Dziś masz jakieś nowe spojrzenie >>>>>>
57,58,43,62,38,12,21...+ 41,42
I dobrze lepiej poematów poczytac niz kłótni:)))poeta miu się podoba:)
spit no ostatnio często bywało ;)