Wpisy 1 281 133 – 1 281 232
16 grudnia 2012 20:51 → 16 grudnia 2012 21:23, 100 wpisów
Lila...no włosnie a jaka okropna pogoda przez całe niemcy deszcz ze sniegiem
i te ku**** je**** tiry na autostradzie
Lila...
a z 50 kilosów przed granicą polską połowa tych wariatow w rowach leżało oczywiscie tiry też masakra
Lila...spoko nerwy opanowane
profesorze...to bardzo dobrze że,opanowane.Kiedy wracacie z powrotem bo nie wiem kiedy będe mogła znowu użyć nika Twojego
A teraz k**** dawać losowanie
profesorze...nie,już nie będę pisała pod TWoim nikiem bo potem znowu ktos napisze że,mam rozdwojenie jaźni i piszę sama ze sobą
Lila..jakoś po nowym roku jeszcze nas powiadomią
Lila..
cześć wszystkim
Lila....jedziemy może jeszcze na miesiąc
Lila...ale chcę odpocząć dobijają mnie te żabojady
rospracóje system 9 liczb z 12 zakładów tym razem może
Lila...jeszcze się zobaczy pewnie dostaniemy bliżej kraju robotę belgia,holandia,niemcy
był tu dziś ten koleś od tych 7mil bo mał być
Lila..z resztą ja długo nie chcę w tym zawodzie pracować jak coś znajdę to w swojm zawodzie
co trafił wczoraj totka
Lila...pewnie ta francja za daleko
Lila...pewnie ze kasa jest ale dla mnie kasa nie jest taka ważda bardzo ja waolal bym mieć mniej ale w domu zawsze być
czesto tu na czacie siedzi chciałem go o system zapytać bo wczoraj szybko zwiał jak trafił
Lila.....bardzo dziwnym języku za chu******a nie mogę ich zrozumieć
Lila...
Lila...
dobra odezwał sie na telefon to narazie
Mam już upatrzony kurs kuchni włoskiej
lotto...2,7,21,33,38,40
wczoraj przejezdzałem przez bolimow mala wieś gdzie padla duza wygrana w lotto której nikt nie odebrał
Lila...pewnie ze będziemy jesć aż kurz będzie leciał
Lila...po jedzeniu też się kurzyć będzie
Lila.....dwie osoby na czacie piszące pewnie sledziki liczą na liczby jakieś
--1-- chyba nie padnie
Ja tam tylko czekam na losowanie nadrabiając zaległości w odbieraniu poczty i czytelnicze
ale sledzący mogą sobie skreślać
Lila...a jak niech sobie bidiki skreślają
kurdę chciałem napisać bidoki
13max....
Lila...
No jak ja napisałam jakie liczby wybierac w zdrapkach to tych najbardziej fartownych od tygodnia nie mogę w moim pipidówku w żadnej kolekturze i żadnej zdrapce znaleźc. Czyli nie tylko śledzą ale i notują
Wygrywac to może nie wygrywałam jakiś kokosów, ale przyjemnie było bawic się w drapacza amatora na koszt TS gdy co zdrapka to zwrot
medea76witam ponownie
Lila...wszędzie jest zatypowane
Lila..60 może zostać
77
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! --77-- wypad