Wpisy 1 280 978 – 1 281 077
16 grudnia 2012 16:30 → 16 grudnia 2012 19:45, 100 wpisów
jakie typy na dziś
Wędrusiu profesorze
Wędrus co ludzi rozpijasz...
wędrowca....witam jaka pogoga
islandorka.....
Wędrusiu jaka podałbys cyferke jak sie sni ze sie je truskwki czerwoniutkie...
zofijka...tak ale teraz jestem w polsce
co na dziś jakie cyferki
6
12,18
55,69,77
18,21,33,70
9,12,30,49,77
12,18
55,69,77
18,21,33,70
9,12,30,49,77
co tu dziś tak cicho
Islandorka.. .
10. Szkoda, że nie podałaś tego snu rano... .
-----------------------------------
10. Szkoda, że nie podałaś tego snu rano... .
-----------------------------------
Wędrus slychac mnie?
no..ale to nie wszystko ale tak z ciekawosci spytałam...na 14 miałam całe g...
WN co by dała ta jedna cyferka...
Islandorka.. .
Z Twojego snu była liczba... 10.
---------------------
Z Twojego snu była liczba... 10.
---------------------
2,14,69
6,30,77
12,17,33
23,50,77
10,40,77
6,30,77
12,17,33
23,50,77
10,40,77
no widze widze WN...
14,21,55,70
Profesor.. .
Pogoda jest paskudna, bo jest zimno.. .
--------------------------
Pogoda jest paskudna, bo jest zimno.. .
--------------------------
pozdrp
11,22,33,44,55,66,77
wędrowca...no tak u mnie tez pogoda paskudna
zofijka....a tak mniej liczb większa szansa trafieniatak myslę przynajmniej
30,69
21,50,77
21,50,77
zaraz się zmywamwieczorem będzie więcej narodu na czcie
narka
Profesor.. .
-------------
-------------
Wędrusiu gdzie jest zimno ja dzis sie ugotowałam jak sie ubrałam podobnie jak wczoraj...
u nas w nocy nasypało sniegu a od rana pada deszcz...zero mrozu zero wiatru...
WN przewidujesz mróz na swieta?
zofijka....kiedyś 2 dni temu widziałem jeden raz witam witam ...ale ja nie znam ..mozesz nie bardzo gezeczna jesteś ..dlatego ja uciekłem troche ii no dobra znikam...
Islandorka.. .
Na wschodzie Polski pada śnieg i jest około - 2 stopnie.. .
----------------------------------
Na wschodzie Polski pada śnieg i jest około - 2 stopnie.. .
----------------------------------
Islandorka.. .
Trudno powiedzieć, czy bedzie mróz na święta.. .
Teraz w Rosji jest około - 30 stopni, a na Syberii około - 45.
W Hiszpanii było dzisiaj + 20.
--------------------------------
Trudno powiedzieć, czy bedzie mróz na święta.. .
Teraz w Rosji jest około - 30 stopni, a na Syberii około - 45.
W Hiszpanii było dzisiaj + 20.
--------------------------------
dark6947 na pewno znajdzie się sporo idiotów dających się skusić na łatwy cash,dających się wpuścić w kanał, żeby tylko nabić kasę założycielowi piramidy
Horoskop na 2013 dla Wodnika
Wodnik
styczeń
Miłość:
Spotkanie ze starym przyjacielem odbije się na waszym życiu. Bądźcie mniej zmienni i róbcie rzeczy trwałe.
Praca:
Początkowo zadziałacie impulsywnie, w sytuacji, którą uznacie za zagrożenie, dalej jednak stawicie czoła problemowi, przyjmując to, co oczekiwane.
Zdrowie:
Prawdopodobnie nieprawidłowo się odżywiasz, ponieważ masz zaburzoną równowagę. Postaraj się to wyregulować.
luty
Miłość:
W nadchodzącym okresie będziecie czuć wyjątkową bliskość z partnerem. Gwiazdy wam sprzyjają: to dobry czas, aby wzmocnić wasz związek.
Praca:
Będziesz wiedzieć jak zarządzać skomplikowanie i dynamicznie, a jednocześnie metodycznie i profesjonalnie. Twój profesjonalizm i zdolności zostaną zauważone przez przełożonego, który Cię pochwali.
Zdrowie:
Gwiazdy proponują Wam podróż, nawet krótką, ale z dala od codziennego życia: czasami tego potrzebujemy.
marzec
Miłość:
Będziecie robić wszystko jak należy i będą was faworyzować. Zauważycie, że partner zechce wami zawładnąć i zaczniecie temu przeciwdziałać.
Praca:
Nie zaakceptujesz autorytetu i będziesz chciał zrobić wszystko po swojemu. Nie bądź uparty. Gwiazdy radzą Ci dać pierwszeństwo rozumowi nad instynktem.
Zdrowie:
Poświęć trochę czasu dla siebie i zaangażuj się w rzeczy, które zawsze chciałeś robić: albowiem to doskonały okres na nowe wyzwania.
kwiecień
Miłość:
Będziecie szukać przyczyny każdej sprawy i to zacznie wam przeszkadzać w normalnym życiu. Postarajcie się stworzyć duet z waszym partnerem.
Praca:
Musisz podjąć właściwą decyzję, aby uniknąć negatywnych konsekwencji. Uważaj na osoby, które tylko czekają na Twoją pomyłkę, aby to wykorzystać dla własnych celów.
Zdrowie:
Będziecie musieli podjąć niezbędne środki ostrożności, aby zapobiec zbędnym problemom.
maj
Miłość:
Wasz autorytet w związku zostanie poważnie podważony przez zły wybór. Podejmowanie decyzji nie powinno być zależne tylko od was.
Praca:
Zadziałacie poprawnie w stosunku do zaistniałej sytuacji, ale niestety pojawią się sprawy, których nie przewidzieliście. Zachowajcie spokój i wyostrzcie swoje zmysły.
Zdrowie:
Gwiazdy zachęcają Was do wyeliminowania tendencji do rozpamiętywania każdego drobiazgu: to powoduje Wasze zmęczenie.
czerwiec
Miłość:
Nie będziecie chcieli słuchać rad od waszego partnera, który zechce wam pomóc i będzie pytać o przyczynę waszego zachowania.
Praca:
Twoja intuicja Ci nie pomoże: aby uniknąć błędów i nieprzemyślanych decyzji, które zabrałyby sporo czasu, dobrze się zastanów i oceń każdy aspekt.
Zdrowie:
Rada brzmi, aby zwracać uwagę na skoki temperatury, ponieważ Wasz organizm jest troszkę osłabiony.
lipiec
Miłość:
Macie tendencje do uciekania od ukochanej osoby, gdy sprawy nie idą zbyt dobrze. Ucieczka nie jest środkiem zaradczym, gdyż niczego nie rozstrzyga. Rozwiążecie problemy stawiając im czoła.
Praca:
Aby otrzymać upragnioną zmianę, musicie trochę poczekać, ale ważne jest, aby już teraz zacząć budować fundamenty cegiełka po cegiełce.
Zdrowie:
Lepiej unikać klimatyzowanych pomieszczeń, aby oszczędzić sobie bólów szyjnych.
sierpień
Miłość:
Partner odbierze wasze zachowanie jako nierozsądne i zechce, abyście mu je wyjaśnili. Ale zanim to zrobicie, musicie powiedzieć mu, czym się kierujecie i do czego dążycie.
Praca:
Pomyśl, zanim coś powiesz: ta cecha może Ci przysporzyć problemów interpersonalnych z kolegami. Bądź sprytniejszy.
Zdrowie:
Musicie unikać wysiłku, który jest ponad Wasze możliwości.
wrzesień
Miłość:
Ponownie odkryjecie spokój płynący do waszej rodziny. Działajcie ostrożnie, przede wszystkim dlatego, że jedno z postanowień dotyczy waszego partnera.
Praca:
Twoje umiejętności zostaną wystawione na próbę. Postaraj się zapanować nad nerwami, ponieważ bardziej pogorszysz sytuację.
Zdrowie:
Będziesz mieć bardzo dobry okres, który długo się utrzyma. Te chwile bardzo Cię ucieszą.
październik
Miłość:
Partner nie wiedząc jak do was dotrzeć, będzie naciskał na rozmowę, wzbudzając przy tym wasze zdenerwowanie. Zamiast udowadniać waszą niewinność, pokażcie, że nie macie nic do ukrycia.
Praca:
Nowa droga zawodowa oferuje Wam spore korzyści, ale niesie też ukryte niebezpieczeństwa. Unikniecie ich działając z rozwagą.
Zdrowie:
Będziecie mieć jeszcze trochę problemów z niskim ciśnieniem, które powoduje, że czujecie się wyczerpani. Nie przesadzajcie z wysiłkiem.
listopad
Miłość:
Siła charakteru pomoże wam wyłonić się z grupy. Wasze dobre postanowienia zostaną źle zinterpretowane.
Praca:
Zechcecie wykorzystać pewną sytuację dla Waszych zysków. Uważajcie jednak, gdyż ten sposób może nie podobać się osobom na wyższych stanowiskach.
Zdrowie:
Aby powrócić do pełnej sprawności Gwiazdy zalecają pływanie.
grudzień
Miłość:
Uda wam się odwrócić niepokojącą sytuację. Zaskoczycie swojego partnera oryginalnym i romantycznym pomysłem.
Praca:
Doświadczycie potknięcia zawodowego, lecz nie rozpaczajcie, tylko wyciągnijcie wnioski na przyszłość.
Zdrowie:
Będziesz czuć się silny i mocny, ale nie wymagaj zbyt wiele od swojego układuy nerwowego, który ledwie się trzyma.
Wodnik
styczeń
Miłość:
Spotkanie ze starym przyjacielem odbije się na waszym życiu. Bądźcie mniej zmienni i róbcie rzeczy trwałe.
Praca:
Początkowo zadziałacie impulsywnie, w sytuacji, którą uznacie za zagrożenie, dalej jednak stawicie czoła problemowi, przyjmując to, co oczekiwane.
Zdrowie:
Prawdopodobnie nieprawidłowo się odżywiasz, ponieważ masz zaburzoną równowagę. Postaraj się to wyregulować.
luty
Miłość:
W nadchodzącym okresie będziecie czuć wyjątkową bliskość z partnerem. Gwiazdy wam sprzyjają: to dobry czas, aby wzmocnić wasz związek.
Praca:
Będziesz wiedzieć jak zarządzać skomplikowanie i dynamicznie, a jednocześnie metodycznie i profesjonalnie. Twój profesjonalizm i zdolności zostaną zauważone przez przełożonego, który Cię pochwali.
Zdrowie:
Gwiazdy proponują Wam podróż, nawet krótką, ale z dala od codziennego życia: czasami tego potrzebujemy.
marzec
Miłość:
Będziecie robić wszystko jak należy i będą was faworyzować. Zauważycie, że partner zechce wami zawładnąć i zaczniecie temu przeciwdziałać.
Praca:
Nie zaakceptujesz autorytetu i będziesz chciał zrobić wszystko po swojemu. Nie bądź uparty. Gwiazdy radzą Ci dać pierwszeństwo rozumowi nad instynktem.
Zdrowie:
Poświęć trochę czasu dla siebie i zaangażuj się w rzeczy, które zawsze chciałeś robić: albowiem to doskonały okres na nowe wyzwania.
kwiecień
Miłość:
Będziecie szukać przyczyny każdej sprawy i to zacznie wam przeszkadzać w normalnym życiu. Postarajcie się stworzyć duet z waszym partnerem.
Praca:
Musisz podjąć właściwą decyzję, aby uniknąć negatywnych konsekwencji. Uważaj na osoby, które tylko czekają na Twoją pomyłkę, aby to wykorzystać dla własnych celów.
Zdrowie:
Będziecie musieli podjąć niezbędne środki ostrożności, aby zapobiec zbędnym problemom.
maj
Miłość:
Wasz autorytet w związku zostanie poważnie podważony przez zły wybór. Podejmowanie decyzji nie powinno być zależne tylko od was.
Praca:
Zadziałacie poprawnie w stosunku do zaistniałej sytuacji, ale niestety pojawią się sprawy, których nie przewidzieliście. Zachowajcie spokój i wyostrzcie swoje zmysły.
Zdrowie:
Gwiazdy zachęcają Was do wyeliminowania tendencji do rozpamiętywania każdego drobiazgu: to powoduje Wasze zmęczenie.
czerwiec
Miłość:
Nie będziecie chcieli słuchać rad od waszego partnera, który zechce wam pomóc i będzie pytać o przyczynę waszego zachowania.
Praca:
Twoja intuicja Ci nie pomoże: aby uniknąć błędów i nieprzemyślanych decyzji, które zabrałyby sporo czasu, dobrze się zastanów i oceń każdy aspekt.
Zdrowie:
Rada brzmi, aby zwracać uwagę na skoki temperatury, ponieważ Wasz organizm jest troszkę osłabiony.
lipiec
Miłość:
Macie tendencje do uciekania od ukochanej osoby, gdy sprawy nie idą zbyt dobrze. Ucieczka nie jest środkiem zaradczym, gdyż niczego nie rozstrzyga. Rozwiążecie problemy stawiając im czoła.
Praca:
Aby otrzymać upragnioną zmianę, musicie trochę poczekać, ale ważne jest, aby już teraz zacząć budować fundamenty cegiełka po cegiełce.
Zdrowie:
sierpień
Miłość:
Partner odbierze wasze zachowanie jako nierozsądne i zechce, abyście mu je wyjaśnili. Ale zanim to zrobicie, musicie powiedzieć mu, czym się kierujecie i do czego dążycie.
Praca:
Pomyśl, zanim coś powiesz: ta cecha może Ci przysporzyć problemów interpersonalnych z kolegami. Bądź sprytniejszy.
Zdrowie:
wrzesień
Miłość:
Ponownie odkryjecie spokój płynący do waszej rodziny. Działajcie ostrożnie, przede wszystkim dlatego, że jedno z postanowień dotyczy waszego partnera.
Praca:
Twoje umiejętności zostaną wystawione na próbę. Postaraj się zapanować nad nerwami, ponieważ bardziej pogorszysz sytuację.
Zdrowie:
Będziesz mieć bardzo dobry okres, który długo się utrzyma. Te chwile bardzo Cię ucieszą.
październik
Miłość:
Partner nie wiedząc jak do was dotrzeć, będzie naciskał na rozmowę, wzbudzając przy tym wasze zdenerwowanie. Zamiast udowadniać waszą niewinność, pokażcie, że nie macie nic do ukrycia.
Praca:
Nowa droga zawodowa oferuje Wam spore korzyści, ale niesie też ukryte niebezpieczeństwa. Unikniecie ich działając z rozwagą.
Zdrowie:
Będziecie mieć jeszcze trochę problemów z niskim ciśnieniem, które powoduje, że czujecie się wyczerpani. Nie przesadzajcie z wysiłkiem.
listopad
Miłość:
Siła charakteru pomoże wam wyłonić się z grupy. Wasze dobre postanowienia zostaną źle zinterpretowane.
Praca:
Zechcecie wykorzystać pewną sytuację dla Waszych zysków. Uważajcie jednak, gdyż ten sposób może nie podobać się osobom na wyższych stanowiskach.
Zdrowie:
grudzień
Miłość:
Uda wam się odwrócić niepokojącą sytuację. Zaskoczycie swojego partnera oryginalnym i romantycznym pomysłem.
Praca:
Doświadczycie potknięcia zawodowego, lecz nie rozpaczajcie, tylko wyciągnijcie wnioski na przyszłość.
Zdrowie:
Będziesz czuć się silny i mocny, ale nie wymagaj zbyt wiele od swojego układuy nerwowego, który ledwie się trzyma.
pozdrawiam serdecznie
emeryt
napisz w ktorym dniu puszczac lotto
emeryt
napisz w ktorym dniu puszczac lotto
kto chce sprawdzić swój horoskop na 2013 r
http://www.horoskoposobisty.com/horoskop-2013
Do psychiatry wchodzi elegancko ubrany mężczyzna.
- Co panu dolega? - pyta się lekarz.
- W zasadzie nic, tylko ciągle łażą po mnie te wstrętne krasnoludki - mówi mężczyzna i z obrzydzeniem wykonuje gest otrzepywania ubrania.
- Tylko nie na biurko! Nie na biurko! - krzyczy oburzony psychiatra.
- Co panu dolega? - pyta się lekarz.
- W zasadzie nic, tylko ciągle łażą po mnie te wstrętne krasnoludki - mówi mężczyzna i z obrzydzeniem wykonuje gest otrzepywania ubrania.
- Tylko nie na biurko! Nie na biurko! - krzyczy oburzony psychiatra.
I jeszcze jeden -
Pacjent do lekarza:
- Poproszę pigułki na robaki.
- Dla dorosłych?
- Nie wiem w jakim one są wieku.
Pacjent do lekarza:
- Poproszę pigułki na robaki.
- Dla dorosłych?
- Nie wiem w jakim one są wieku.
A co mi tam - jeszcze jeden -
Jestem bardzo zaniepokojona, panie doktorze. Mój mąż krzyczy przez sen.
- A o czym krzyczy?
- Powtarza w kółko: "Nie, Wanda, nie!"
- To nic groźnego.
- Nic groźnego? Przecież ja mam na imię Grażyna!
- Tak, ale on przecież Wandzi zdecydowanie odpowiada - "nie".
Jestem bardzo zaniepokojona, panie doktorze. Mój mąż krzyczy przez sen.
- A o czym krzyczy?
- Powtarza w kółko: "Nie, Wanda, nie!"
- To nic groźnego.
- Nic groźnego? Przecież ja mam na imię Grażyna!
- Tak, ale on przecież Wandzi zdecydowanie odpowiada - "nie".
panie robala ...aaa rozumiem teraz ..masz męza
panie doktorze, jestem homoseksualistą !
-/ten gładzi wlosy/ - och, a ja taki nieuczesany !
-/ten gładzi wlosy/ - och, a ja taki nieuczesany !
medea76
horoskpo na 2013
może pomoże w typowaniu ?
horoskpo na 2013
może pomoże w typowaniu ?
Monet
no coś Ty, absolutnie - bez skojarzeń -
Mały Jasio przychodzi do mamy i mówi:
- Mamo, słuchaj, widziałem dzisiaj tatusia z ciocią Kasią w garażu, wiesz, najpierw tatuś ją pocałował, potem ściągnął
jej bluzkę, potem ona pomogła mu zdjąć spodnie, a potem to...
- Wystarczy, Jasiu, ta historia tak bardzo ciekawa, że chciałabym, abyś opowiedział ją również tatusiowi przy kolacji. Ciekawa jestem bardzo jego miny, kiedy to usłyszy!
Przy kolacji mama prosi Jasia o opowiedzenie historii:
- No więc widziałem dzisiaj tatusia z ciocią Kasią w garażu, najpierw tatuś ją pocałował, potem ściągnął jej bluzkę, potem ona pomogła mu zdjąć spodnie, a potem razem zrobili to samo, co ty mamusiu zrobiłaś z wujkiem Karolem, kiedy tatuś był na ćwiczeniach w wojsku...
no coś Ty, absolutnie - bez skojarzeń -
Mały Jasio przychodzi do mamy i mówi:
- Mamo, słuchaj, widziałem dzisiaj tatusia z ciocią Kasią w garażu, wiesz, najpierw tatuś ją pocałował, potem ściągnął
jej bluzkę, potem ona pomogła mu zdjąć spodnie, a potem to...
- Wystarczy, Jasiu, ta historia tak bardzo ciekawa, że chciałabym, abyś opowiedział ją również tatusiowi przy kolacji. Ciekawa jestem bardzo jego miny, kiedy to usłyszy!
Przy kolacji mama prosi Jasia o opowiedzenie historii:
- No więc widziałem dzisiaj tatusia z ciocią Kasią w garażu, najpierw tatuś ją pocałował, potem ściągnął jej bluzkę, potem ona pomogła mu zdjąć spodnie, a potem razem zrobili to samo, co ty mamusiu zrobiłaś z wujkiem Karolem, kiedy tatuś był na ćwiczeniach w wojsku...
To mnie uspokoiłeś.. bo
edyne przesłanie do i pod jakie by miało szanse dotrzeć to strzał miedzy brwi.
edyne przesłanie do i pod jakie by miało szanse dotrzeć to strzał miedzy brwi.
- Tato, kup mi rowerek!
- Rowerek... Syneczku, olej rowerek. Poczekaj, niedługo będziesz mógł jeździć na motorowerku, nie wolisz motorowerka?
- Jasne, tato!
...Minęło trochę czasu...
- Tato, kup mi motorowerek!
- Synu, motorowerki są da wieśniaków, poczekaj roczek, kupimy skuterek, nie wolałbyś skuterka?
- Super, tato, jasne, że wolę!
- Tato, kup mi skuterek
- Ech, synu, skuterki są dla ciot, poczekaj dwa latka dostaniesz motor! Motor! Nie chcesz motoru?
- Tak! Tak! Chcę!
- Tato, co z moim motorem?
- Synu, powiem szczerze, jest sens kupować motor skoro za rok będziesz już mógł prowadzić samochód? Prawdziwą brykę! Hę? HĘ?
- Jasne, tato...
- Tato, kup mi auto...
- Auto? Po ch*j ci auto, jak ty nawet na rowerku jeździć nie umiesz...
- Rowerek... Syneczku, olej rowerek. Poczekaj, niedługo będziesz mógł jeździć na motorowerku, nie wolisz motorowerka?
- Jasne, tato!
- Tato, kup mi motorowerek!
- Synu, motorowerki są da wieśniaków, poczekaj roczek, kupimy skuterek, nie wolałbyś skuterka?
- Super, tato, jasne, że wolę!
- Tato, kup mi skuterek
- Ech, synu, skuterki są dla ciot, poczekaj dwa latka dostaniesz motor! Motor! Nie chcesz motoru?
- Tak! Tak! Chcę!
- Tato, co z moim motorem?
- Synu, powiem szczerze, jest sens kupować motor skoro za rok będziesz już mógł prowadzić samochód? Prawdziwą brykę! Hę? HĘ?
- Jasne, tato...
- Tato, kup mi auto...
- Auto? Po ch*j ci auto, jak ty nawet na rowerku jeździć nie umiesz...
Wchodzi Jaś do łazienki, gdzie kąpie się mamusia.
Spoglądając na jej wzgórek pyta:
- Mamusiu co to jest?
- Szczoteczka odpowiada mama.
Jaś na to:
- Ee, tatuś ma lepszą, bo na patyku.
Mama:
- A skąd wiesz?
Jaś na to:
- Widziałem jak tata sąsiadce zęby czyścił.
Spoglądając na jej wzgórek pyta:
- Mamusiu co to jest?
- Szczoteczka odpowiada mama.
Jaś na to:
- Ee, tatuś ma lepszą, bo na patyku.
Mama:
- A skąd wiesz?
Jaś na to:
- Widziałem jak tata sąsiadce zęby czyścił.
Robal to przerobione zzzzzzzzzzzzzzzz
Jasio przybiega do mamy i mówi:
- Mamo, mamo, widziałem jak tatuś robił coś z pokojówką.
- Tak, a co takiego?
- Najpierw ja całował, a potem dotykał... Potem poszli do gabinetu, rozebrał ją i wsadził...
- Dobrze, synku, w niedziele, podczas kolacji opowiesz to, żeby wszyscy wiedzieli.
Nadeszła niedziela, rodzina przy stole i mama daje znak Jasiowi żeby zaczął mówić.
Jasio:
- No więc tatuś całował i dotykał pokojówkę, później zabrał ją do gabinetu, rozebrał i wsadził... Wsadził... Mamo jak się nazywa to co ssiesz szoferowi?
Jasio przybiega do mamy i mówi:
- Mamo, mamo, widziałem jak tatuś robił coś z pokojówką.
- Tak, a co takiego?
- Najpierw ja całował, a potem dotykał... Potem poszli do gabinetu, rozebrał ją i wsadził...
- Dobrze, synku, w niedziele, podczas kolacji opowiesz to, żeby wszyscy wiedzieli.
Nadeszła niedziela, rodzina przy stole i mama daje znak Jasiowi żeby zaczął mówić.
Jasio:
- No więc tatuś całował i dotykał pokojówkę, później zabrał ją do gabinetu, rozebrał i wsadził... Wsadził... Mamo jak się nazywa to co ssiesz szoferowi?
Dobry wieczór.Witam.
Z uciechy aż "mi ze szłapy skoizły fuslapy"
Z uciechy aż "mi ze szłapy skoizły fuslapy"
1 281 025. emeryt 2012-12-16 (18:29)
Wodnik
styczeń
Miłość:
Praca:
Zdrowie:
luty
Miłość:
Praca:
Zdrowie:
marzec
Miłość:
Praca:
Zdrowie:
kwiecień
Miłość:
Praca:
Zdrowie:
maj
Miłość:
Praca:
Zdrowie:
czerwiec
Miłość:
Praca:
Zdrowie:
lipiec
Miłość:
Praca:
Zdrowie:
sierpień
Miłość:
Praca:
Zdrowie:
wrzesień
Miłość:
Praca:
Zdrowie:
październik
Miłość:
Praca:
Zdrowie:
listopad
Miłość:
Praca:
Zdrowie:
grudzień
Miłość:
Praca:
Zdrowie:
...........
@emeryt, idź na całość i dołącz pozostałe znaki
Wodnik
styczeń
Miłość:
Praca:
Zdrowie:
luty
Miłość:
Praca:
Zdrowie:
marzec
Miłość:
Praca:
Zdrowie:
kwiecień
Miłość:
Praca:
Zdrowie:
maj
Miłość:
Praca:
Zdrowie:
czerwiec
Miłość:
Praca:
Zdrowie:
lipiec
Miłość:
Praca:
Zdrowie:
sierpień
Miłość:
Praca:
Zdrowie:
wrzesień
Miłość:
Praca:
Zdrowie:
październik
Miłość:
Praca:
Zdrowie:
listopad
Miłość:
Praca:
Zdrowie:
grudzień
Miłość:
Praca:
Zdrowie:
...........
@emeryt, idź na całość i dołącz pozostałe znaki
edi8
jak chcesz skorzystać ?
to podałem
nie doczytałeś wszystkiego
1 281 047. emeryt 2012-12-16 (19:06)
jak chcesz skorzystać ?
to podałem
nie doczytałeś wszystkiego
1 281 047. emeryt 2012-12-16 (19:06)
Dziadek dał Jasiowi 20 zł na urodziny. Mama obserwuje Jasia, wreszcie mówi:
- Jasiu, podziękuj dziadziusiowi.
- Ale jak?
- Powiedz tak, jak ja mówię, gdy tatuś daje pieniążki.
Jasiu zwraca się do dziadzia:
- Czemu tak mało?
- Jasiu, podziękuj dziadziusiowi.
- Ale jak?
- Powiedz tak, jak ja mówię, gdy tatuś daje pieniążki.
Jasiu zwraca się do dziadzia:
- Czemu tak mało?
Jasiu chce popływać i pyta ratownika o zgodę:
- Czy mogę popływać w tym basenie?
- Musisz mi najpierw pokazać jak pływasz.
Jasiu zaczyna. Robi fikołki, pływa, nurkuje. Wreszcie ratownik pyta:
- Gdzie ty nauczyłeś się tak pływać?
- Tata wyrzucał mnie na środek jeziora.
- To pewnie trudno było dopłynąć do brzegu?
- Nie - mówi Jasiu. Najtrudniej było wydostać się z worka.
- Czy mogę popływać w tym basenie?
- Musisz mi najpierw pokazać jak pływasz.
Jasiu zaczyna. Robi fikołki, pływa, nurkuje. Wreszcie ratownik pyta:
- Gdzie ty nauczyłeś się tak pływać?
- Tata wyrzucał mnie na środek jeziora.
- To pewnie trudno było dopłynąć do brzegu?
- Nie - mówi Jasiu. Najtrudniej było wydostać się z worka.
pojawiam się i znikam bo jutro mam trochę zajęty dzień i jeśli chcę się pobawić w typowanie to muszę dzisiaj sobie pokombinować
emeryt
emerytka46
agatkaa
emeryt
emerytka46
agatkaa
medea
Pani się pyta pod koniec lekcji:
- Ktoś doszedł w trakcie lekcji?
Jasio:
- Ja. 2 razy...
- Ktoś doszedł w trakcie lekcji?
Jasio:
- Ja. 2 razy...
Jasiu idzie do apteki po kondomy.
-Dzien dobry, proszę o prezerwatywy
-Chlopcze,po pierwsze o takich rzeczach mowi się szeptem, po drugie to nie jest dla dzieci, po trzecie są tego różne rozmiary
-Jasiu odpowiada: Po pierwsze, w przedszkolu uczyli mnie mówić głośno i wyrażnie, po drugie to nie jest dla dzieci tylko przeciw dzieciom, a po trzecie dziadek jedzie do sanatorium i potrzebuje wszystkie rozmiary
-Dzien dobry, proszę o prezerwatywy
-Chlopcze,po pierwsze o takich rzeczach mowi się szeptem, po drugie to nie jest dla dzieci, po trzecie są tego różne rozmiary
-Jasiu odpowiada: Po pierwsze, w przedszkolu uczyli mnie mówić głośno i wyrażnie, po drugie to nie jest dla dzieci tylko przeciw dzieciom, a po trzecie dziadek jedzie do sanatorium i potrzebuje wszystkie rozmiary
Medea.
Kombinuj.
Kombinuj.
e46 - daj tłumaczenie
edi8 omg chcesz cały net ?
Pani karze Jasiowi ułożyć zdanie z ,, prawdopodobnie,,.
Po chwili Jasiu mówi:
- Mój tata poszedł do kibla z gazetą. Prawdopodobnie będzie sr*ł , bo czytać nie umie
edi8 omg chcesz cały net ?
Pani karze Jasiowi ułożyć zdanie z ,, prawdopodobnie,,.
Po chwili Jasiu mówi:
- Mój tata poszedł do kibla z gazetą. Prawdopodobnie będzie sr*ł , bo czytać nie umie
siemanko witam ponownie
Jak liczbytypowania
Robal.
Przy okazji.Teraz idę z psem.
Przy okazji.Teraz idę z psem.
emeryt..
14,17,26,27,77
21,27,30,33,77