Wpisy 1 279 968 – 1 280 067
15 grudnia 2012 21:39 → 15 grudnia 2012 21:58, 100 wpisów
dzikus , jak spadasz to na pikę czy na końcówkę pleców ? swoją drogą to pytanie jest ważne bo powie czy jesteś bierny czy czynny w tych sprawach
Max.. .
-------------------
-------------------
Jackwar.. .
-------------------
-------------------
Ania jeszcze nie szłam ale jak będe leżała i sobie kaszaloty przypomnę to śmiechu będzie kupa
To nie sa kaszaloty ..tak nie wolno pisac lubią jeść i za mało się ruszaja
dzikus ale na dole tak to wypijesz i będą muisieli przez barierkę cie przeżucać
Lila , bez przesady
szczupłe inaczej
swoją drogą w niektórych przypadkach może być to choroba
szczupłe inaczej
swoją drogą w niektórych przypadkach może być to choroba
18 wiek, Ameryka północna. Ulicą idzie Afroamerykanin z papugą na ramieniu. Jeden z przechodniów nie wytrzymał i pyta:
- Gada?
A papuga na to:
- Nie wiem, tyle co kupiłam
- Gada?
A papuga na to:
- Nie wiem, tyle co kupiłam
jackwar....ale tylko w niektorych bo przeważnie grubasy sie obżerają i potem wyglądają jak wyglądają
Sorry, ale ocenianie ludzi po wyglądzie jest nie w porządku.
jackwar zgadzam się z Tobą
jackwar zgadzam się z Tobą
dzikus , nie żartu bo to już robi się nie smaczne , życie masz jedno a bohaterzy to w piachu leżą
ja mysle ze jak waga juz jest powyzej 100kg to powinno sie u takich ludzi zaplac czerwone swiatlo
medea...ja nie piszę że,grubasy to idioci .Znam otyłych bardzo miłych,inteligentnych ludzi ,ale zawdzięczają sobie niestety to,jak wyglądają
dziś fajny był artykuł
http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/dr-house-uratowal-mi-zycie,1,5330582,kiosk-wiadomosc.html
http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/dr-house-uratowal-mi-zycie,1,5330582,kiosk-wiadomosc.html
W dziśiejszym Fakcie jest zdjęcie babki, co zdechła z przeżarcia. Ważyła...283 kg, a przeżyła tylko 40 lat.. .
............................................................
............................................................
Lila ja znam jedną i naprawdę nie je prawie nic , tak jak w tym artykule , może jest na to chora . ten link jej już wysłałem .
jackwar..też napisałam wczesniej że być może jest chora ale większość grubasów żre jak opętana
Cd.. . To była mieszkanka Florydy.. .
-------------------------------
-------------------------------
ale powoli spadam , najgorzej siedzieć i nic nie robić . jak byłem 4 miechy na kuroniówce to skoczyłem do 118
Ania.....są gusta i guściki,przeważnie te puszyste panie lubia panowie wyglądający jak skwareczki
- Panie dyrektorze, czy mógłbym otrzymać dzień urlopu by pomóc teściowej przy przeprowadzce?
- Wykluczone!
- Bardzo dziękuję, wiedziałem że mogę na pana liczyć...
- Wykluczone!
- Bardzo dziękuję, wiedziałem że mogę na pana liczyć...
jackwar
Bo w stereotypach na temat otyłości osobom z zewnątrz ucieka przyczyna dlaczego ci ludzie nie potrafią sobie bardzo często z tym poradzić. Jedni ludzie ból życia zapijają a inni go zajadają. Podobnie jest z nudą i poczuciem beznadziei
Bo w stereotypach na temat otyłości osobom z zewnątrz ucieka przyczyna dlaczego ci ludzie nie potrafią sobie bardzo często z tym poradzić. Jedni ludzie ból życia zapijają a inni go zajadają. Podobnie jest z nudą i poczuciem beznadziei