Wpisy 1 278 880 – 1 278 979
14 grudnia 2012 23:40 → 15 grudnia 2012 02:38, 100 wpisów
13maxa...no trudnoooooooooo...teraz nasz zdejmi majtek i kłaśc od razu do łózka
jano312
zupełnie serio - tworzyliście t a m, w pewnym momencie, jakąś zgraną ekipę... życie ...
jocia
zupełnie serio - tworzyliście t a m, w pewnym momencie, jakąś zgraną ekipę... życie ...
jocia
yo0ocia... teraz muszę uciekaaa ...
Ulala bo wiesz takie sytuacje jak ta ostatnio , niema Cię przez parę dni a ja się martwię....
miałam dzisiaj 3 x po 5/10 ..a w tych 15 liczbach : 1,4,7,13,15,26,29,41,51,79
Tak Robalku, dzieki ..
kiepsko rozpisane .. mogłam systemem , ale brak czasu na rozmyslania..
teraz nie było końcówek 2 i 8
kiepsko rozpisane .. mogłam systemem , ale brak czasu na rozmyslania..
teraz nie było końcówek 2 i 8
Robalku.. nie wazne z ilu..wazne,ze te były mocne.. po wykresleniu brakujacych końcówek z 23
Robal tak ale wszystko tak jakoś szybko pękło jak bańka mydlana - szkoda, nie moge nawiązać kontaktu z Ryszardem bo z nim byliśmy tam do końca...
Uleńko jestem przeszczęśliwy - dzięki , wiesz troche pękałem....
jano
Ale, czy Ryszardów przypadkiem nie było dwóch ? - zresztą - nieważne - może da się coś zorganizować ? Po prostu - popytaj - są tu jakieś kontakty pw przecież ...
wiesz
Yocia - systemy, teraz, to nie taka całkiem prosta sprawa
a wynik, jeśli i nawet w 30 - niezły - powaga
wczoraj w tych 25 na lotto - kolega miał 3 w jednym i 3 w drugim ...
Ale, czy Ryszardów przypadkiem nie było dwóch ? - zresztą - nieważne - może da się coś zorganizować ? Po prostu - popytaj - są tu jakieś kontakty pw przecież ...
wiesz
Yocia - systemy, teraz, to nie taka całkiem prosta sprawa
a wynik, jeśli i nawet w 30 - niezły - powaga
wczoraj w tych 25 na lotto - kolega miał 3 w jednym i 3 w drugim ...
Ależ tragedia w USA.S...syn zastrzelił 27 osób(w tym 18 dzieci w wieku 5-11 lat) i włsną żonę
http://www.huffingtonpost.co.uk/2012/12/14/sandy-hook-elementary-school-shooting-gunman-killed-_n_2301269.html?icid=maing-grid7%7Cuk%7Cdl1%7Csec1_lnk2%26pLid%3D141704#slide=1885354
Nie matkę, a Ojca
http://wiadomosci.wp.pl/gid,15182517,kat,1356,title,Strzelanina-w-amerykanskiej-szkole,galeria.html
http://wiadomosci.wp.pl/gid,15182517,kat,1356,title,Strzelanina-w-amerykanskiej-szkole,galeria.html
chociaż nie, racja oboje zginęli. Szkoda dzieciaków małych. Ale 'te' amerykańce to mają 'nas*ane' w tych głowach. W Europie chyba tylko Brejwik, a tam co i raz jakiś 'kretyn'.
Taa w "cywilizowanej"Europie mordowaniem zajmują się machiny państwowe(vide:Hycler,Stalin,ostatnio b.Jugośławia{) Z dwojga złego wolę system Amerykański

Tak jest "powszechne uzbojenie ludności",a można by zlikwidować Armię
Kasia woła do mamy-mamo!
Jacuś je biedronkę!
mama na to-co to jest dronka?
Jacuś je biedronkę!
mama na to-co to jest dronka?
A'propos-Rozważenia wymaga zgadnienie,czy ktoś odważył by się napaść na państwo,którego każdy obywatel może strzelać
Był chyba taki dowcip:żebyśmy wypowedzieli woję Chinom-Toby musieli przechodzić 2x przez ZSRR

siema