Wpisy 1 278 356 – 1 278 455
14 grudnia 2012 20:38 → 14 grudnia 2012 21:35, 100 wpisów
to ja nie wiem co robie źle , że za każdym razem chce żebym sie zarejestrowała
to jak chcesz obejrzeć film to w co klikasz?
np. Atlas Chmur jest tam dostępny i co teraz mam kliknąć ? oglądaj online?
błagam Was film chcę obejrzeć
Dzien dobry
Mysia -pysia kliknij na nazwe filmu np,transporter3 i masz pod spodem 4 ekrany klikaj w nie po kolei jeden sie otworzy z filmem
Mysia -pysia kliknij na nazwe filmu np,transporter3 i masz pod spodem 4 ekrany klikaj w nie po kolei jeden sie otworzy z filmem
mysia ..u mnie jest git nie wiem dlaczego u Ciebie jest cos nie tak
.
Szymon Majewski podpisał kontrakt z YouTube, w ramach którego będzie prowadził swój autorski kanał w sieci:
http://film.onet.pl/wiadomosci/szymon-majewski-podpisal-kontrakt-z-youtube,1,5331656,wiadomosc.html
.
Szymon Majewski podpisał kontrakt z YouTube, w ramach którego będzie prowadził swój autorski kanał w sieci:
http://film.onet.pl/wiadomosci/szymon-majewski-podpisal-kontrakt-z-youtube,1,5331656,wiadomosc.html
.
co tam
co tam 2
witaj torsan lila witaj
kocham was wszystkich
hehe
a jakie liczby na typy dajecie na wieczur ?
torsan....cieszę się że,Ty się cieszysz.Całkiem inny chłep się zrobiłes odkąd maasz Gosię
hehe o ? Dawno nie pisalem tu milosci sa nowe to dobrze milosc pokój trawa
torsan...wiesz coraz bzzz i juz zachowujesz się jak męcizna i nie strzelasz częstych fochów
dobra z ta trawa przesadziłem
.
.hehe
.
.hehe
torsan.....ale tak na poważnie to superwiesz co mam na myśli.Pisaliśmy o tym na gg nie raz
lila hehe teź
pytanie czy jeśli się zarejestruję i tym celu podam mój nr tel. czy jakieś koszty z tego tytułu poniosę ? w regulaminie nic nie pisze a oni jakiś kod aktywacyjny sms przysyłają
mysia...lepiej sobie daj spokój bo jak zaczną przysyłać kody to kasy na karcie zabraknie
hehe lila ma racje
kiedyś weszłam na jakieś gówno i tez filmy niby za darmo bez limitu a po 10 minutach filmu niet i mozna sobie było pogwizdać
13maxa..mysia pycha cycy czeka pytania ootoo komórka ty masz opowiadaj..skoro ja nie znam wszytkoo ...
cholera ide juz
cholera ide juz
dostałem erotyczną reklamę z audiotele.." jola cichodajka twojego osiedla ma dla ciebie propozycję" wyślij sms ( pod numer za 3,66) a nie minie cię okazja ....Cały dzień waliłem ze smiechu w pracy.
mariucha....aaa często takie badziewie przychodzi.Albo KTOŚ CIĘ KOCHA jeśli chcesz się dowiedzieć wyślij sms
lila ty nie wysl sms facet jednorazowy za drogooo płaci od 4 zł
krzysio..ja się takimi bzdetami nie zajmuję i sms na taki badziew nie wysyłam wolę wysłać sms-y na fundację TVN nie jesteś sam
jutro idę do ery jak mi nie zablokują tego typu reklam to powiem im że w razie problemów panie bedą moimi cichodajkami..a panie są ładne w punkcie ery w moim mieście.
lila..aha rozumiem pomyślałem ja nie jestem sam ..to on TVN nie jesteś sam ..to jest pomoc dzieciom fundacja ..ja nic nie bawiłem sms