Wpisy 1 277 596 – 1 277 695
14 grudnia 2012 12:08 → 14 grudnia 2012 12:57, 100 wpisów
kondziu...strskupę to Ty zaraz możesz miećtaką streskupę będziesz miał że,do pracy w pampersie będziesz zapitalał
kondi .. ja Tobie pomogłem starałem sie czyniłem czary ..trzymałem cyce a ty mnie w potrzebie zostawiłes teraz musisz chwilowo poczekac na mnie
MAX..oleńka mi ostatnio nawet mówiła jak dzwoniła że,się zastanawiała i to to konfidencja jest
emeryt, juz sie prebudziłem ,ale spokojnie, bo mam chore gardło i sie udusze po kolejnych takch dowcipasach
Prund nam w pracy zniknął
kriss
Niestety w pracy jestem nienamierzalna na GG. Nie mam go zamontowanego na służbowym komputerze. Czyli dzisiaj z uwagi na czas pracy do 18-stej będe na GG gdzieś w okolicy 20-stej
Anka R ..jak wyczytasz 62 to normalnie nie zaznasz nigdy juz orgazmu
Świąteczny instynkt samozachowawczy podpowiada:
1. Kupić wszystkim swoim dzieciom jednakowe zabawki.
2. Kupić żonie i kochance jednakowe perfumy.
1. Kupić wszystkim swoim dzieciom jednakowe zabawki.
2. Kupić żonie i kochance jednakowe perfumy.
kondi,
jak chcesz więcej sie posmiać, to musisz wrócić do wczoraj po 22.50
jak chcesz więcej sie posmiać, to musisz wrócić do wczoraj po 22.50
kondi
Ja tam nie chcę ci psuć nastroju, ale większość kobiet dostaje białej gorączki po obdarowaniu przedmiotami gospodarstwa domowego.
Ja tam nie chcę ci psuć nastroju, ale większość kobiet dostaje białej gorączki po obdarowaniu przedmiotami gospodarstwa domowego.
max
No wiesz ja na myśli nie miałam przedmiotów luksusowych dobrej marki
No wiesz ja na myśli nie miałam przedmiotów luksusowych dobrej marki
niestety, jak mala choruje, to na koncie dobra luksusowe powstaje nicość
kodni
No wiesz to jest mniej więcej tak jakby w przypadku jeśli jedynym wkładem faceta w gospodarstwo domowe było wynoszenie śmieci i w prezencie dostawałby co roku na Gwiazdkę nowy model wiaderka
No wiesz to jest mniej więcej tak jakby w przypadku jeśli jedynym wkładem faceta w gospodarstwo domowe było wynoszenie śmieci i w prezencie dostawałby co roku na Gwiazdkę nowy model wiaderka
Przychodzi sprzątaczka na skargę do dyrektora kopalni i mówi:
- Wiycie dyrektorze, jak żech wczoraj myła schody to na samiuśkim końcu, przy ostatnim schodku, jak byłach tak schylono, przilecioł jakiś górnik i tak mnie skrzywdził od zadku że szkoda godać!
Na to dyrektor:
- To czemu żeście nie uciekali?!
A na to ona:
- Kaj, na te pomyte?!
- Wiycie dyrektorze, jak żech wczoraj myła schody to na samiuśkim końcu, przy ostatnim schodku, jak byłach tak schylono, przilecioł jakiś górnik i tak mnie skrzywdził od zadku że szkoda godać!
Na to dyrektor:
- To czemu żeście nie uciekali?!
A na to ona:
- Kaj, na te pomyte?!
medea76własnie tylko o takich musisz myśleć
własnie o luksusowych i markowych
własnie o luksusowych i markowych
wiesiu....i pewnie dlatego od następnego dnia tylko schylona sprzątała
Lila
to podwójna korzyść
korzeń do rosołu
nać też !!!!!!!!!! ??????????
to podwójna korzyść
korzeń do rosołu
nać też !!!!!!!!!! ??????????
kondi
A ja test jak wczoraj pisałam dalej kontynuję i te numerki wytropione przeze mnie zauważalnie zmniejszyły liczbę drapanych pustaków a brak w wiekszości zdrapek dokładnie tych numerów wydaje się świadczyć, że nie tylko ja na ten koncept wpadłam. Niestety poza zwrotem stawki niczego większego nie trafiłam. Za to kolega z pracy jak mu w rozmowie powiedziałam o moich podejrzeniach co do numerków poszedł cichcem do kolektury i na jeden (nie chce menda powiedzieć który) z nich 10 złotych wydrapał
A ja test jak wczoraj pisałam dalej kontynuję i te numerki wytropione przeze mnie zauważalnie zmniejszyły liczbę drapanych pustaków a brak w wiekszości zdrapek dokładnie tych numerów wydaje się świadczyć, że nie tylko ja na ten koncept wpadłam. Niestety poza zwrotem stawki niczego większego nie trafiłam. Za to kolega z pracy jak mu w rozmowie powiedziałam o moich podejrzeniach co do numerków poszedł cichcem do kolektury i na jeden (nie chce menda powiedzieć który) z nich 10 złotych wydrapał
ja na razie szukam kolektorów i kolektorek chętnych do wybierania dla mnie określonych zdrapek
kondi
Czy ZET wylicza wschody i zachody innych niż słońce planet
Czy ZET wylicza wschody i zachody innych niż słońce planet
lila
to tak jak dwóch poszło na pogrzeb
jeden z nich coś rzucił na trumnę do dołka, drugi pyta się :
co tam rzuciłeś, że tak zadudniło ?
-stara kazała kupić kwiaty, nie było po drodze kwiaciarni, więc kupiłem bombonierę
to tak jak dwóch poszło na pogrzeb
jeden z nich coś rzucił na trumnę do dołka, drugi pyta się :
co tam rzuciłeś, że tak zadudniło ?
-stara kazała kupić kwiaty, nie było po drodze kwiaciarni, więc kupiłem bombonierę
medea....a maila zapodasz? mjego znasz.
No ja też łatwo nie miałam, na szczęście jako nałogowiec czyt. stały klient mam teraz u pani w kolekturze koło mojego domu fory
kondi
No właśnie ja też nie i trąba jedna wcozraj nie sprawdziłam sobie, bo fajnie byłoby porównać te moje dane z tej aplikacji dla Greenich z danymi dla Warszawy
kondi
No właśnie ja też nie i trąba jedna wcozraj nie sprawdziłam sobie, bo fajnie byłoby porównać te moje dane z tej aplikacji dla Greenich z danymi dla Warszawy
Turysta zaczepia bace w lesie:
- Gdzie jest giewont?
- Łot.. - turysta zdziwiony, ale pyta po angielsku:
- Łer is giewont baco?
- Łot.. - odpowiada baca - turysta swoje:
- Łer is giewont? -
- Łod***olzesie niewidzis ze leje!!!
- Gdzie jest giewont?
- Łot.. - turysta zdziwiony, ale pyta po angielsku:
- Łer is giewont baco?
- Łot.. - odpowiada baca - turysta swoje:
- Łer is giewont? -
- Łod***olzesie niewidzis ze leje!!!
medea....poszło.
kondi
Dziękuję jak wrócę do domu to sprawdzę.
Ciekawostka wieczorem była taka, że te liczby dały 0 w mini, 7 liczb do mm oraz 4 liczby do lotto.
Lotto w tranzytach najsilniejsze miało aspekty Plutona, Księżyca i Urana a te dawały zestaw : 12,39,1,8,15,6,5 (przekształcenie 51) 17,24,7,16,20,12,4,41
Dziękuję jak wrócę do domu to sprawdzę.
Ciekawostka wieczorem była taka, że te liczby dały 0 w mini, 7 liczb do mm oraz 4 liczby do lotto.
Lotto w tranzytach najsilniejsze miało aspekty Plutona, Księżyca i Urana a te dawały zestaw : 12,39,1,8,15,6,5 (przekształcenie 51) 17,24,7,16,20,12,4,41
Jakby ktoś chciał się dzisiaj pobawić to wygląda to tak
8,45,17,34,13,7
10,2,17,53
8,47,17,20
3,51,13,53
11,35,21,40
5,46,14,35
8,45,17,34,13,7
10,2,17,53
8,47,17,20
3,51,13,53
11,35,21,40
5,46,14,35
Jeśli weźmie się losowania z dni gdy Księżyc jak dzisiaj był w Koziorożcu czyli szczęśliwych Panien i Byków to uzyskujemy powtarzające się takie ciągi :
2,3
20,21,22,23
30,31,32,33
60,61,63
70,71,72,73
z tym, że w jednych losowaniach wpadały wszystkie a w innych jedna lub dwie
2,3
20,21,22,23
30,31,32,33
60,61,63
70,71,72,73
z tym, że w jednych losowaniach wpadały wszystkie a w innych jedna lub dwie