Wpisy 1 276 943 – 1 277 042
13 grudnia 2012 21:13 → 13 grudnia 2012 21:42, 100 wpisów
zakon ..to na poniedziałek przesuń
gaja..penie za takiego buziaka ..nawet 5/5 wytypuje
gaja..penie za takiego buziaka ..nawet 5/5 wytypuje
max poniedzialek robie sobie wolny i caly tydzien a jak sie w***ie to do nowego roku przeciagne
MAX...to już niedługo byle do kwietnia a potem się już postaram żeby wrócić do formy.Trening czyni mistrza
zakon ..a pewnie kiedyś tez trzeba odpoczywac
Lili//no to czekam masz osobistego trenera
Lili//no to czekam masz osobistego trenera
Ania czesc nie mam ostatnio za duzo czasu zeby Ci przesylac typy
zakon13 na swieta chyba pojade do rodziny na wielkie zadu...ie, to nie bedzie gdzie kuponu nadac
Gaja
Trzynastka powinna według moich prognoz wypasc o 14-stej i byłam niepocieszona, ale teraz moim zdaniem to już na mur beton bo mam ją na kuponie
mariucha
ania70 dobry wieczór
Trzynastka powinna według moich prognoz wypasc o 14-stej i byłam niepocieszona, ale teraz moim zdaniem to już na mur beton bo mam ją na kuponie
mariucha
ania70 dobry wieczór
Ania ja tam na swieta puszczam na 15 losowan i wpadam w petle czasu
Ania ..jestes obca ..z której planty ..oby nie z tej co jest tu taka jedna albo juz dwie
Kontynuuję test zdrapek. Dzisiaj zakupiono materiał próbny czyli 5 sz10 z numerami "fartownymi" czyli 35,105,112,44,127 wynik trzy razy zwrot stawki, dwa pudła. W drugim ciągnięciu jako w próbie kontrolnej numerów nie sprawdzono, lecz wyciągnięto z kupki na ślepo. Żadna z zdrapek nie miała "fartownego" numeru. Wynik - same pustaki. W związku z wynikami test będzie kontynuowany gdy uzyskamy kolejny grant na badania w postaci wypłaty
Ania ..z tej górki w Lublinie wylotowej na Wawe zawsze zabierałem jakies lizaki duzo tam ich jest
Dobry wieczór.
Dzisiaj chyba centralnie,bo kradzione jednak tuczy.
Dzisiaj chyba centralnie,bo kradzione jednak tuczy.
Ania lepiej byc wariatem w tym swiecie niz byc normalnym i w koncu zglupiec