Wpisy 1 276 496 – 1 276 595
13 grudnia 2012 15:40 → 13 grudnia 2012 16:48, 100 wpisów
nikt mi nic chyba tu nie pomoze..rozumiem
pracowalam w sluzbie zdrowia..ale nie w tym ukierunkowaniu..
chodzi mi o to..czy moze ktos z Was mial cos podobnego..
i chodzi mi o leczenie naturalne a nie chirurgiczne..
pracowalam w sluzbie zdrowia..ale nie w tym ukierunkowaniu..
chodzi mi o to..czy moze ktos z Was mial cos podobnego..
i chodzi mi o leczenie naturalne a nie chirurgiczne..
zofijka>> a na pewne nie będzie?
Bo jak ma być to choinki nie będę kupował.
Bo jak ma być to choinki nie będę kupował.
wiem że nie chodzi o interwencje chirurgiczną
nie będzie na pewno bo w piśmie jest na pisane nieznasz dnia ani godziny kiedy przyjdę
hipotonia czy hipertonia ? xd
ulexxa >> "lekarz powiedzial..ze moja watroba jemu sie nie podoba.."
A sprawdził po wynikach i określił dlaczego mu się nie podoba?
A sprawdził po wynikach i określił dlaczego mu się nie podoba?
Najsilniejsze właściwości ma sylimarol który zawarty jest w ostropeście plamistym. Znane są przypadki totalnych alkoholików których wątroba była już martwicza i uchroniło ich przed śmiercią. Późniejsze przejście na ostra dietę pozwoliło im pożyć kilka lat dłużej. Ostropest chroni przed truciznami muchomora sromotnikowego tak że nie szukaj daleko jak chcesz żyć
Zofijko..taaa czytalam..hmm
ale to zadna pomoc..wiem wiem co chcesz
powiedziec..ale ja szukam kogos kto moze
doradzi mi jakis naturalny sposob leczenia..
watrobki..
ale to zadna pomoc..wiem wiem co chcesz
powiedziec..ale ja szukam kogos kto moze
doradzi mi jakis naturalny sposob leczenia..
watrobki..
Monet..te badania jeszcze mnie czekaja..
nie zdazylam wszystkich badan zrobic..no i
wiadoma..te dziadowskie-terminy
trzeba ciut poczekac..nawet w de.
nie zdazylam wszystkich badan zrobic..no i
wiadoma..te dziadowskie-terminy
trzeba ciut poczekac..nawet w de.
I chyba za bardzo się przejmujesz.
Takich diagnoz że coś się dokororowi "nie podoba" tysiące pacjentów dziennie słyszy.
Takich diagnoz że coś się dokororowi "nie podoba" tysiące pacjentów dziennie słyszy.
W Niemczech leczenie ostropestem jest tak samo traktowane jak lekami przepisywanymi na receptę. Więc albo ten lekarz robił naloty w czasie wojny albo ma to gdzieś
Monet..ja bardzo panikuje we wszystkich sytuacjach
zyciowych..obojetnie jakie sa..ehh
ale coz mam na codzien Osobe chora na raka w domu
ktora sie opiekuje dzien i noc..wiesz ze czasami nie
spie wogle..siedze tylko w fotelu i przydrzemiam..szok
zyciowych..obojetnie jakie sa..ehh
ale coz mam na codzien Osobe chora na raka w domu
ktora sie opiekuje dzien i noc..wiesz ze czasami nie
spie wogle..siedze tylko w fotelu i przydrzemiam..szok
W Niemczech, gdzie przeprowadzono większość badań naukowych, ostropest jest uznany za lek pomocniczy leczący wątrobę.
Monet masz racje, watroba to jedyny organ, ktory sie szybko
regeneruje,hepatil tez jest dobry lekka dieta a najwazniejsze
zrobic badania i lek.zastosuje odpowiednie leki i to wszystko
regeneruje,hepatil tez jest dobry lekka dieta a najwazniejsze
zrobic badania i lek.zastosuje odpowiednie leki i to wszystko
popytam realnie jeszcze znajomych..co i jak
a tu gdyby ktokolwiek wiedzial i mial do czynienia
z watrobowymi sprawami..to plis na moj profil napisac..
bede bardzo wdzieczna..i z gory dziekuje
bo przeciez to jest portal o lotto a nie "chorobowy"
przepraszam
a tu gdyby ktokolwiek wiedzial i mial do czynienia
z watrobowymi sprawami..to plis na moj profil napisac..
bede bardzo wdzieczna..i z gory dziekuje
bo przeciez to jest portal o lotto a nie "chorobowy"
przepraszam
taa jestem ale leki psują wątrobę ... byłaś u lekarza ? wiesz, wątroba sama w sobie nie powinna boleć bo nie jest na tyle unerwiona, jedynie co to w prawym podżebrzu pęcherzyk żołciowy ...
ulexxa wątroba się sama regeneruje /odtłuszczony len/ - ale ja mam inne pytanie czy chorowałaś kiedyś na coś poważnego , że tak o zdrowie się obawiasz? Najlepiej co rok zrobić kompletny "przegląd" i tyle
tak, zgadzm sie z lek. watroba jest w prawym /pod 9 zebrem/
trudno okreslic co boli bo to bole promieniujace a antybiotyki
to tez szkodza
trudno okreslic co boli bo to bole promieniujace a antybiotyki
to tez szkodza
CIEKAWE WŁAŚNIE W ILU ZDRAPKACH MOZNA TRAFIĆ WYGRANĄ PRZYNAJMNIEJ POWYŻEJ 50 ZŁ ...
1 wygrana w Rzeszowie i numer 020. To tej nie brać z z tym numerem ?
Kocur..w de jest tak ze nawet jak zapomnisz o kontroli lekarskiej..to oni sami dzwonia do ciebie i przypominaja o tym..i pytaja kiedy i o ktorej godz. tobie pasuje przyjsc na wizyte..
ulexxa
już jeśli, ale to nie jest najlepsze rozwiązanie - sama masz za mało danych, i będziesz się doszukiwać wszystkiego całkiem niepotrzebnie, ale już jeśli koniecznie - wuwuwu wujek google i porady medyczne
już jeśli, ale to nie jest najlepsze rozwiązanie - sama masz za mało danych, i będziesz się doszukiwać wszystkiego całkiem niepotrzebnie, ale już jeśli koniecznie - wuwuwu wujek google i porady medyczne
ulexxa sam kiedys doznałem ze stwierdzono u mnie narosle na watrobie ,po kolejnych 3 tygodniach opisano to jako torbiele,ale po 3 miesiacach juz nic nieznaleziono,jak przyszło tak poszło
cd. chodzi mi o to ze byc moze Ktos z Was mial podobny przypadek..dlatego zapytalam..
kocur
jeśli chodzi o ten końcowy numer, czy się nie powtórzy -
tego nie wie nikt
no oprócz producenta - podobno
na paczkę, czy dwie - nie pamiętam gwarantowane jest podobno 50- zeta, więc, jeśli masz możliwość podpytać - zawsze zwiększasz szanse przynajmniej na taka 50-kę...
jeśli chodzi o ten końcowy numer, czy się nie powtórzy -
tego nie wie nikt
no oprócz producenta - podobno
na paczkę, czy dwie - nie pamiętam gwarantowane jest podobno 50- zeta, więc, jeśli masz możliwość podpytać - zawsze zwiększasz szanse przynajmniej na taka 50-kę...
Robalku..wiem wiem..ale to tylko domysly itp. ale dziekujki
Kosmatku..no widzisz i juz mi sie humorek poprawil..
Kosmatku..no widzisz i juz mi sie humorek poprawil..
ulexxa ja odpiszę na temat wątroby pozytywnie podaj pocztę,albo moja jest na forum praca z wahadełkiem
lek med123 2012-12-13 (16:02)
wątroba sama w sobie nie powinna boleć bo nie jest na tyle unerwiona, >> a to bzdura
Uderzenie w wątrobę jest jednym z najbardziej bolesnych.
I długo boli.
wątroba sama w sobie nie powinna boleć bo nie jest na tyle unerwiona, >> a to bzdura
Uderzenie w wątrobę jest jednym z najbardziej bolesnych.
I długo boli.
Marian witaj..moj adres e-mail juz tu podawalam..ale jezeli masz naprawde cos ciekawego dla mnie to bardzo prosze.. ulexxa@web.de
ulexxa
nie znam się, ale, podobno, zwykła gUpia żółtaczka może zostawić jakieś ślady, a jeśli chodzi o stan "nie podoba mi się" - no nie jest, to raczej jakieś ściśle medyczne
nie znam się, ale, podobno, zwykła gUpia żółtaczka może zostawić jakieś ślady, a jeśli chodzi o stan "nie podoba mi się" - no nie jest, to raczej jakieś ściśle medyczne
UDERZENIE OWSZEM ALE BÓL SAM Z SIEBIE OD WEWNĄTRZ NIEKONIECZNIE, NIE WIEM JAK TO WYGLĄDA Z INTERNISTYCZNEGO PUNKTU WIDZENIA ALE Z CHIRURGICZNEGO JAK NIKT NIE WIE TO NAJLEPIEJ OTWORZYĆ JAMĘ BRZUSZNĄ I SAMEMU SPRAWDZIĆ CZY NIE MA TAM STANU ZAPALNEGO NP
Monet
ściśle rzecz biorąc w tym konkretnym wypadku nie boli wątroba
oj i są zresztą gorsze bUle
ściśle rzecz biorąc w tym konkretnym wypadku nie boli wątroba
oj i są zresztą gorsze bUle
Robalku..ale dlaczego mam miec cos?
przeciez odzywiam sie lekko..pije duzo wody niegazowanej
salateczki..miesa unikam..lo jerki..co mam jeszcze nie
zjadac lub pic..jedynie lampka winka czerwonego czasami..ehhh
przeciez odzywiam sie lekko..pije duzo wody niegazowanej
salateczki..miesa unikam..lo jerki..co mam jeszcze nie
zjadac lub pic..jedynie lampka winka czerwonego czasami..ehhh
ponadto jedzenia wielu surowych owoców takie zdrowe nie jest.Szczególnie przed spaniem.Trawione owoce fermentują.
BYŁO ROBIONE USG LUB PRZEGLĄDOWE ZDJĘCIE BRZUCHA ? MOŻE MASZ KAMIEŃ W WORECZKU ŻÓŁCIOWYM A MYŚLISZ ZE TO WĄTROBA ...
Ulexxa tylko czerwone wino??
To sprawa jasna. Wątroba szlamem i osadem zaszła. Teraz przepłukać przez kilka dni czystm alkoholem 45% i biędzie git
To sprawa jasna. Wątroba szlamem i osadem zaszła. Teraz przepłukać przez kilka dni czystm alkoholem 45% i biędzie git
nie bez powodu w Polsce mowi sie ze mamy specjalistow od wszystkiego
Monet..no cos ty..takie mocne bym nie ruszyla..
kiedys zrobili mi drinka tak mocnego ze myslalam ze sie udusze..tak sie zachlysnelam..oo nie tego to nie rusze ble
kiedys zrobili mi drinka tak mocnego ze myslalam ze sie udusze..tak sie zachlysnelam..oo nie tego to nie rusze ble
A wlaściwie to na cholerę Ci wątroba?
Nie ma wątroby-nie masz problemu.
Nie ma wątroby-nie masz problemu.
zeby w necie sie diagnozowac to trzeba miec solidne podstawy ku temu ... a koniec koncow dowiecie sie ze umieracie
ulexxa
bez paniki - skąd wzięłaś te 'dlaczego mam mieć c.o.ś.' ?
bez paniki - skąd wzięłaś te 'dlaczego mam mieć c.o.ś.' ?
Lottomat..masz sluszna racje..ale powinienes napisac..nie umieracie..tylko umieramy..przeciez Ciebie chyba tez ten nieprzyjemny rytual dotyczy..czy uwazasz inaczej..hee
Ulexxa.
do obserwatorów z ts
taka maleńka prośba - może moglibyście zestawik wymienić ? bo coś oczekiwanie na te skromne 10/10 jakoś się ciągnie i ciągnie
dziękuję
taka maleńka prośba - może moglibyście zestawik wymienić ? bo coś oczekiwanie na te skromne 10/10 jakoś się ciągnie i ciągnie
dziękuję
Robal.
Chętnie
Chętnie