Wpisy 1 274 831 – 1 274 930
12 grudnia 2012 21:17 → 12 grudnia 2012 21:38, 100 wpisów
Witam wszystkich
Dzisiaj kupiłem kupiłem dwie Krzyżówki niebieskie jedna pusta (3 litery brakło) druga dwa słowa (dwie litery brakło). Numery 049 i 052 kupione w tym samym miejscu.
Dzisiaj kupiłem kupiłem dwie Krzyżówki niebieskie jedna pusta (3 litery brakło) druga dwa słowa (dwie litery brakło). Numery 049 i 052 kupione w tym samym miejscu.
Lilus..nic nie jest ok.bylam teraz kilka dni w de.
eh szkoda mowic..tylko "doktory"..gorzej jak gangrena.. nie cierpie tych..co szukaja..dziury w calym..ale jakos przeczolgalam sie i tu i tam..ufff
eh szkoda mowic..tylko "doktory"..gorzej jak gangrena.. nie cierpie tych..co szukaja..dziury w calym..ale jakos przeczolgalam sie i tu i tam..ufff
Lila dopadł mnie ten:w drodze do kolektury i namówił na kupno trzech zdrapek:fatalna 10tka i trzy zeta stracone:
Bierzcie się do pracy czas ucieka nieubłaganie
MAX...wiesz że w Wałbrzychu teraz będzie można napić się % tylko do 23meliny idą w ruch buch buch
sorci..ze tak wolno wchodza moje wpisy..ale komp dziala tak beznadziejnie beznadziejnie wolno..ze jak go pi***e to wyfrunie na piekna..biala sniezna laczke
MAX....małolaty za duży rozpiździaj robią 100 podpisów wystarczyło.Ciekawe kto w tym miał jakiś sens i w tym paluchy maczał
starym dewotom przeszkadza ze Nocny jest w poblizu Kosciola i zagłusza modlitwy
witam serdecznie wszystkich .kużwa na reszcie mam intera paniom reszcie i i
w ogóle ten Wałbrzych jakiś ciulowy,co absurdalnego się dzieje to zawsze we Wałbrzychu
Ania ..juz nie mam ale odzyskam jeszcze dzisaj tylko niech ktos mi się pokaże dobrze
Witam ferajnę w upiornie mroźny wieczór
Nie ma to jak mieć szczęście grac 50-tkami by w dniu gdy wchodzą stadem ich nie obstawić
Nie ma to jak mieć szczęście grac 50-tkami by w dniu gdy wchodzą stadem ich nie obstawić
kocur
spróbuj w tej sytuacji nr 53 zdrapki powinna nie być pusta
spróbuj w tej sytuacji nr 53 zdrapki powinna nie być pusta
MAX..weź Ty daj swoją jakąś fotę na profil karwa a nie jakieś dziadostwo że się coś cieszy mordka