Wpisy 1 274 800 – 1 274 899
12 grudnia 2012 21:08 → 12 grudnia 2012 21:32, 100 wpisów
Ola ..kwiatuszku gdzie Ty byłas ..Twój usmniech jest dla mnie jak słońce na niebie
Ulexxa
Ania ..może do 22 znajdę to podeślę Tobie mapy nieba ..a jak nie to jutro
Ania ..ja nawet o niem nie chce słyszec bo to wszytko blefffffffff
a ja na wiczór w desperacji nadałam kupon 37,41,42,54,55 stawka x2
Witam wszystkich
Dzisiaj kupiłem kupiłem dwie Krzyżówki niebieskie jedna pusta (3 litery brakło) druga dwa słowa (dwie litery brakło). Numery 049 i 052 kupione w tym samym miejscu.
Dzisiaj kupiłem kupiłem dwie Krzyżówki niebieskie jedna pusta (3 litery brakło) druga dwa słowa (dwie litery brakło). Numery 049 i 052 kupione w tym samym miejscu.
Lilus..nic nie jest ok.bylam teraz kilka dni w de.
eh szkoda mowic..tylko "doktory"..gorzej jak gangrena.. nie cierpie tych..co szukaja..dziury w calym..ale jakos przeczolgalam sie i tu i tam..ufff
eh szkoda mowic..tylko "doktory"..gorzej jak gangrena.. nie cierpie tych..co szukaja..dziury w calym..ale jakos przeczolgalam sie i tu i tam..ufff
Lila dopadł mnie ten:w drodze do kolektury i namówił na kupno trzech zdrapek:fatalna 10tka i trzy zeta stracone:
Bierzcie się do pracy czas ucieka nieubłaganie
MAX...wiesz że w Wałbrzychu teraz będzie można napić się % tylko do 23meliny idą w ruch buch buch
sorci..ze tak wolno wchodza moje wpisy..ale komp dziala tak beznadziejnie beznadziejnie wolno..ze jak go pi***e to wyfrunie na piekna..biala sniezna laczke
MAX....małolaty za duży rozpiździaj robią 100 podpisów wystarczyło.Ciekawe kto w tym miał jakiś sens i w tym paluchy maczał
starym dewotom przeszkadza ze Nocny jest w poblizu Kosciola i zagłusza modlitwy
witam serdecznie wszystkich .kużwa na reszcie mam intera paniom reszcie i i
w ogóle ten Wałbrzych jakiś ciulowy,co absurdalnego się dzieje to zawsze we Wałbrzychu
Ania ..juz nie mam ale odzyskam jeszcze dzisaj tylko niech ktos mi się pokaże dobrze