Wpisy 1 274 531 – 1 274 630
12 grudnia 2012 16:01 → 12 grudnia 2012 18:07, 100 wpisów
lottowin...moze to i był przypadek ze jej liczby wleciały i wlatują. ale dzieki niej mam jakies zwroty
ja też w sumie nie wierzę, bo gdyby taki rachunek prawdopodobieństwa działał w przypadku MM, byłoby więcej wygranych-tak uważam
fortunatt55....dziekuje
kriss22221 może kogoś z Haiti ściągnąć tam jest dużo czarownic, wudu te sprawy od razu bonus wymiecie Z mapy tez 15 liczb potrafię wytypować, tylko szkopuł żeby wszystkie padły w jednym losowaniu
Witam czy możecie mi powiedziec o co kaman z ta mapką ? a tak w ogóle to witam i pozdrawiam
lunula jeżeli padnie dużo 5 to praktycznie z 7,8,9 i 10 brak wygranych
maad123 po prostu oglądasz sobie mapke, które liczby przypadną ci do gustu pakujesz na kupon
Od strony Lotto patrząc:dla grających, jakby nie patrzeć, bilans musi wyjść...na minus
lottowin...wleciały w jednym losowaniu
maad123 od dłuższego czasu nie wchodzi parka 15,31 więc nie stawiam takich liczb
kriss22221 skoro padły w jednym losowaniu, trzeba było je wszystkie dokładnie rozpisać
oto jak działa Lotto: jakiś czas temu siedziałam dłuuugooo i typowałam liczby na grę Lotto. Mapki i te sprawy..statystyk pełno...No i wytypowałam łącznie 6 zakładów..Wysłałam, ale wzielam jeszcze 3 zakłady chybił-trafił. No i w moich typach nie miałam nic, a chybił-trafił piatke trafiłam.4 tysie wpadło
lunula sporo mówią i piszą o tym, że główne wygrane padają częściej na ch. t. samo przez się świadczy o wyniku losowania
Ciekawe czy metoda chybi-trafił sprawdza się też w MM. Zawsze gdy grałam tą metodą w MM nic nie trafiałam, a typując samej zwykle coś się zwracało chociaż
wystarczy zobaczyc tylko ile pada 5 w lotto liczby są podobne,to samo i w MM patrząc na 5/5
Zastanawiałam się nad Mini Lotto-największe szanse.Ale jakoś ciągle mi nie po drodze...
ja w sumie rzadko gram na ch.t. w MM-może dlatego mało wygrywam ta metoda
MM-prawdopodobieństwo,koszt,wygrane=najgorsza gra jaką udało mi się znależc na świecie.
stawiając samemu trzeba mieć po prostu szczęście i wytypować takie liczby, których nie postawi większość osób
No to jest podstawa hehe- wytypowac liczby, których nikt inny nie wytypował
nie ma sensu równiez stawianie duzo zakładów postawiłem kilka razy po 8 w lotto i nic, postawiłem 1 lub 2 zakłady od razu wpadały trójki
Witam nałogi!Weźcie się do roboty!Nie umiecie czytać map?Wstyd i hańba że nikt nie trafia 10!Jutro zrobie skana z dzisiejszego losowania o 22,15!Nie będzie już bonusaDzień sądu ostatecznego nastał
pylcek w tamtym tygodniu wystarczyło zeskanować jedno losowanko i 70 tysi w kieszeni
pylcek....zrób se skan mózgu
adix
kol. drapek wie, co mówi - trzeci wpis od dołu -
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=3929&last=1
kol. drapek wie, co mówi - trzeci wpis od dołu -
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=3929&last=1
Adix na forum jest temat o zdrapkach to moze tam się coś dowiesz,ja w zdrapki nie gram
zdrapki to dla starej babki, co by miała na prezent dla wnucząt
Robal_36 co tam miales wczoraj w mini?
albinlotto
przesunięcie czasowe
......................
z racją jest, jak z dooooopą - każdy ma
swoją
przesunięcie czasowe
......................
z racją jest, jak z dooooopą - każdy ma
swoją
Trzy literki AAA w sz10.I można przeznaczyć na jutrzejsze mini.
emerytka 46
Albin.
A Ty znowu nie grałeś?
A Ty znowu nie grałeś?
emerytka 46 nie
Albin.
Jeszcze nie nadszedł odpowiedni czas?
Jeszcze nie nadszedł odpowiedni czas?
emerytka 46 nadejda czasy czestrzej gry juz w krotce
Albin.
To już teraz trzymam
To już teraz trzymam
Jak mi się nie chce pisać świątecznych kartek
emerytka 46 kartki to juz przezytek
Ale są tacy,którzy lubią otrzymywać kartki.I są tacy,którzy nie mają
internetu.
internetu.
Znikam
emerytka 46 na wieczor grasz?
greg a co ty dzisiaj 50tek nie obstawil?
albin k........a dzisiejsza data to dla mnie i rodziny jest boska mamy 25-cio lecie a ten TS hw.....p
greg na wieczor grasz?
jak zawsze dzis szeg liczby mamy 25rocznice i z liczb wyliczylidmy a ten j...ny Ts
na 22
na 22
emerytka....albin nic nie lubi grać ..ani radocha ani nie chce miec kasa i znikam..
pylcek<< spiesz się, bonus zostanie rozbity o 22:15
slawekjak to nie Ty to jeszcze razcieszyn dziś o/r 10tyś - dawaj skan
tak ci dały popalić, to za karę - nie będziesz juz na drapka uroku rzucał
Gęgajcie dalej, się zdziwicie. Bez pracy nie ma kołaczy!!!
drapek drapki to g... wynalazki TS
A tak na marginesie podaj zestaw
A tak na marginesie podaj zestaw
mam 2x 10/10+, obie zawierają liczby z pierwszej 40ki, wyjątkiem w jednym zakładzie 74
Każdy chciałby psim swędem kokosy zebrać, a liczby na bonus są na mapie
muszę na Ciebie uważać, bo chyba jesteś pod wpływem ...fortunaty i jak jej nie ma to ty rzucasz uroki
Pasko dał wam kolory, wystarczy dobrze podświetlić