Wpisy 1 274 305 – 1 274 404
12 grudnia 2012 13:22 → 12 grudnia 2012 14:16, 100 wpisów
mirnam witaj pisałam na gg...
lizkaviva
To zależy do której grupu spadkowej należy spadkobierca. Pamietać tylko trzeba, że nawet jeśli ktoś jest zwolniony z podatku to czy nie ma obowiązku złożenia stosownego zeznania na formulaszu do US. Miałam takiego klienta co to sobie w gazecie przeczytał, że podatku nie zapłaci no i sobie odpuścił. I bardzo był zdziwiony jak się okazało, że w jego przypadku podatku i owszem nie zapłaci ale pod warunkiem złożenia stosownego zeznania w urzedzie skarbowym w terminie sześciu miesięcy od nabycia spadku. Po tym terminie US naliczył mu podatek no i siadł na emeryturę.
To zależy do której grupu spadkowej należy spadkobierca. Pamietać tylko trzeba, że nawet jeśli ktoś jest zwolniony z podatku to czy nie ma obowiązku złożenia stosownego zeznania na formulaszu do US. Miałam takiego klienta co to sobie w gazecie przeczytał, że podatku nie zapłaci no i sobie odpuścił. I bardzo był zdziwiony jak się okazało, że w jego przypadku podatku i owszem nie zapłaci ale pod warunkiem złożenia stosownego zeznania w urzedzie skarbowym w terminie sześciu miesięcy od nabycia spadku. Po tym terminie US naliczył mu podatek no i siadł na emeryturę.
lizkaviva
Z tym, że akurat w tamtym przypadku chodziło o starą sprawę spadkową gdy podatek od spadków był regulowany inaczej niż dzisiaj, ale klientom zawsze doradzam sprawdzenie u źródła czyli w US by potem nie było niespodzianek
Z tym, że akurat w tamtym przypadku chodziło o starą sprawę spadkową gdy podatek od spadków był regulowany inaczej niż dzisiaj, ale klientom zawsze doradzam sprawdzenie u źródła czyli w US by potem nie było niespodzianek
Lilka
medea
medea
max
ja sam nic nie wiem o co chodzi ..puszczone ***o czy puszczone kupony TS ...i znikam dzida troche
senna
19 na pewniaka
13maxaa.. widdzisz cenzura jeden wyrazy ..to nie jest taki brzydki słów..
ale mam rosołek z imbirem i mini pulpecikamijak po losowaniu siądę do obiadu to w***ole pół garai jeszcze gulasz
lila...siedz tu cichoo ...
MAX..kiedys oprzyjechał mój kuzyn do nas z Belgii i kupił sobie pulpety w sosie pomidorowym.Chciał jechać nad jezioro pod namiot wię cpojechaliśmy.Wpieprzał te pulpety na zimno wieczorem i poharatały ko komarzyce,.Rano się obudził z baniami na całym ciele i się mnie pytał od czego to ma a ja mu powiedziałam że pulpety mu wy***ły na ciele te co jadł dzień wcześniej na zimnodo dzisiaj pulpeta nie ruszy
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
07,08,34,38,41,42,45,47,50,52,53,55,56,57,58,64,70,73,78,79
Plusem jest liczba: 78
07,08,34,38,41,42,45,47,50,52,53,55,56,57,58,64,70,73,78,79
Plusem jest liczba: 78
Użytkownik jano trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik franek sprzedawca firanek trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik mariano35.77 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik franek sprzedawca firanek trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik mariano35.77 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
słaaabooo 1/3...od początkuu moje 41 hmmm dzida...
50,52,53,55,56,57,58 ktos sie doczekal w koncu na 50tki
7/10
albin ktos czy ty
senna
islandorka30,5 ja nie
13max33 miala cala 3/3
Lila 2/7 bedzie lepiej
13max33 jak bym jescze 50tki to by bykl niezly wypas
Tym,którzy wygrali
13max33 wlasnie ze nie najbardziej to 78-79-80
Lila bedzie lepeij
drapek a może ty wiesz na co zwracać uwagę przy zakupie np krzyżówki badx xingo?...chodzi mi o ilość liter lub coś....
albin ..to zagrałem co podałes jako 5/5 i bardziej stawiałem na 30tki
13max33 dzisiaj 30stki to nie za dobry pomysl byl
40stki 50stki 70tki
moze byc bardziej tabelka wypasiona
dobra juz znikam....
mala
xingo losowo biorę, a krzyż. po 3zł oglądam słowa i tam gdzie jest np. 15- 16 wyrazów z literą A takiej nie kupuję
xingo losowo biorę, a krzyż. po 3zł oglądam słowa i tam gdzie jest np. 15- 16 wyrazów z literą A takiej nie kupuję
13max33 dobrze ze 10tek i 20 stek nie uwzglednil