Wpisy 1 273 861 – 1 273 960
12 grudnia 2012 10:22 → 12 grudnia 2012 11:12, 100 wpisów
w niedzielnym video czacie ktoś mówił, że w lotto na bank będzie 22lub23 i było ale 29
Marian 50
medea76, migrenowe problemy większośći pań mają związek z rodzajem noszonego oobuwia, ponieważ receptory ( unerwione punkty ) odpowiedzialne za obszar głowy, są ulokowane w obszarze małego palca stopy i ucisk wywierany przez wąskie obuwie jak np. tak niegdyś modne wąskie czółenka itp. powodują złogi a te blokady , które objawiają się tymi bólami migrenowymi.
Tak więc tu szybciej można uzyskać poprawę nie poprzez BSM a masaż małych palców obu stóp oraz noszenie wygodnego , szerokiego obuwia.
Tak więc tu szybciej można uzyskać poprawę nie poprzez BSM a masaż małych palców obu stóp oraz noszenie wygodnego , szerokiego obuwia.
ja mam 1 x 10/10 i 1 x 7/7, ze względu na date może jeszcze coś puszcze na wieczór
trzeba rozbić bonusa przed świętami
robaczek
ostatnio rzadko gram w mini i lotto,
w lotto 1 zakład, w mini czasami 4 x,
wczoraj za 10 zł zagrałem w mini i nic poza pojedynczymi liczbami
ostatnio rzadko gram w mini i lotto,
w lotto 1 zakład, w mini czasami 4 x,
wczoraj za 10 zł zagrałem w mini i nic poza pojedynczymi liczbami
senna
istotnie - tam trudniej o trójkę niż w "dużego", ale
łatwiej o czwórkę i piątkę
i nawet kilka takich przyjemnych, autentycznych wskanów tu widziałem
istotnie - tam trudniej o trójkę niż w "dużego", ale
łatwiej o czwórkę i piątkę
i nawet kilka takich przyjemnych, autentycznych wskanów tu widziałem
senna to co masz wczorajsze z maszyny wez jeden zaklad wybierz i pusc na np 8losowan
senna
nawet, jak /kiedy/ będziesz miał i mógł, to - niekoniecznie dodasz
nawet, jak /kiedy/ będziesz miał i mógł, to - niekoniecznie dodasz
dzisiaj przewiduję wysyp 40stek lub 50tek
robal
racja, dużo wygraną nie ma co się chwalić, mafia i inni nie śpią
racja, dużo wygraną nie ma co się chwalić, mafia i inni nie śpią
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/rzad-dal-sobie-nagrody-juz-41-milionow-zlotych,1,5328896,wiadomosc.html
Oni zawsze wygrani.
A w marketach kosze żeby biedni dzielili się z jeszcze biedniejszymi
Nazwanie tej hołoty świniami to obraza dla tych skądinąd inteligentnych zwierząt.
Oni zawsze wygrani.
A w marketach kosze żeby biedni dzielili się z jeszcze biedniejszymi
Nazwanie tej hołoty świniami to obraza dla tych skądinąd inteligentnych zwierząt.
Monet
no wiesz co... Jak możesz
Wszystko się zgadza i mówili i obiecywali przecież - wybierasz -
żeby żyło się lepiej
no wiesz co... Jak możesz
Wszystko się zgadza i mówili i obiecywali przecież - wybierasz -
żeby żyło się lepiej
Kużwa chyba trza procę odkurzyć.
Uzbrojony i niebezpieczny gotowy do rewolucji!
Kto ze mną?
Uzbrojony i niebezpieczny gotowy do rewolucji!
Kto ze mną?
może już oko nie to co kiedyś..ale jak prasnę w ten rudy łeb i z kopacza poprawię to sam abdykuje dupek.
Monet to samo mysłam, werwy juz takiej nie posiadam, ale rudego bym przez łeb mogła zdzielic
lottowin
oj tam, taka drobna literówka "im" -
troszczą się przecież
wszędzie
i w hazardzie, i na drogach
oj tam, taka drobna literówka "im" -
troszczą się przecież
wszędzie
i w hazardzie, i na drogach
i prundu nie oddali w jakieś brudne chciwe łapska i banków, no z bankami, to trochę bym przesadził
Witam wszystkich Ja na losowanie dzisiejsze mam taką dyszkę. Dobre te liczby będą ? Jakieś usunąć, dodać inne ?
albo takie kuracje nowoczesne, toż to okropne niebezpieczeństwo
Musiałam na chwilę zniknąć bo wezwała mnie więc przybyłych w międzyczasie
wojtas
kocur
i wszyscy których wpisy mi umknęły
wojtas
kocur
i wszyscy których wpisy mi umknęły
lottowin
W kolejnictwie ? - no pewnie - pociąg się przecież może wykoleić, to zupełnie, jak z hazardem - żebyś nie grał o grosze, żebyś nie zszedł na złą drogę - coś CZeba pokombinować, czy to z ceną, czy z możliwością samoskreślania - nie ?
jandzia
niestety -
jeszcze się coś da wycisnąć - zobaczysz, niestety
W kolejnictwie ? - no pewnie - pociąg się przecież może wykoleić, to zupełnie, jak z hazardem - żebyś nie grał o grosze, żebyś nie zszedł na złą drogę - coś CZeba pokombinować, czy to z ceną, czy z możliwością samoskreślania - nie ?
jandzia
niestety -
jeszcze się coś da wycisnąć - zobaczysz, niestety
jandzia rzeczywistość jest taka, że juz nie ma na kogo stawiać, trzeba wg starej maksymy - umiesz liczyć, liczyc na siebie
Witam wszystkich
R36 z nieśmiałością
medea76
byłam dziś na rybach w sklepie karp już pływa
R36 z nieśmiałością
medea76
byłam dziś na rybach w sklepie karp już pływa
jandzia w kupie jest siła, ale kupa strasznie śmierdzi i szczególnie dzisiaj
w gdansku urzytkowanie wieczyste podniesli z nienacka z 2ty. do 40 tys, bo trzeba stadion spłacic, na lokalnym portalal trojmiasto.pl ludzie z błotem zmieszali prezydenta, ale oni nic se z tego nie robią
jandzia gromada to juz chce jeden taki, który będzie rozdawał marynowane grzybki na wiejskiej
Ania 70 mnie sie przysniły pierwszy raz ale wygranych z nich nie było
jandzia
A to jeszcze nic. W małych gminach szczególnie wiejskich to tak się zachłysnęli kasą unijną na wodociągi i kanalizację, że zapomnieli o zasadzie zanieczyszczający płaci zgodnie z którą koszty budowy muszą być wliczone do taryfy za wodę. By elektorat był happy gminy tę stawkę dopłacały zazwyczaj z własnego budżetu i wyglądało na to, że woda nie zdrożała, lecz budowały z kredytów i teraz gdy trzeba je spłacić spadły im dochody z innych źródeł no i bida z nędza trzeba z dopłat się wycofać. Ludziska zdziwią ile ich będzie teraz woda kosztować
A to jeszcze nic. W małych gminach szczególnie wiejskich to tak się zachłysnęli kasą unijną na wodociągi i kanalizację, że zapomnieli o zasadzie zanieczyszczający płaci zgodnie z którą koszty budowy muszą być wliczone do taryfy za wodę. By elektorat był happy gminy tę stawkę dopłacały zazwyczaj z własnego budżetu i wyglądało na to, że woda nie zdrożała, lecz budowały z kredytów i teraz gdy trzeba je spłacić spadły im dochody z innych źródeł no i bida z nędza trzeba z dopłat się wycofać. Ludziska zdziwią ile ich będzie teraz woda kosztować