Wpisy 1 273 077 – 1 273 176
11 grudnia 2012 21:21 → 11 grudnia 2012 22:00, 100 wpisów
medea76
tomcio>>
Obserwuję bo tez gram i tez trochę juz mam "nałapane".
Do Ciebie mi daleko jednak..
Obserwuję bo tez gram i tez trochę juz mam "nałapane".
Do Ciebie mi daleko jednak..
Lili..nie mogła sobie darowac że nic jej tu nie napisałem ..i dlatego wyjechała mi tam
medea ja poslalem te Twoje i pare minikow z chybika,3lotto i dwa zaklady 10/10MM
Ze mnie kocha i zyc nie może ..dlaczego taki jestem ... ze uwielbia 10 cm 10 i 77 ze tworzymy ładna parkę ...
a ja jej na to że 69 nie tworzy parki z 77
a ja jej na to że 69 nie tworzy parki z 77
slawek
a ja poszłam na calośc puściłam w sobotę przez pomyłkę zakład mini CH/T na cztery losowania
a ja poszłam na calośc puściłam w sobotę przez pomyłkę zakład mini CH/T na cztery losowania
max
jakbyś się znudził tymi rozmowami i zmieniał numer to podrzuć mi nowy bo ja lubię pogadać z Tobą
slawek
Oby
jakbyś się znudził tymi rozmowami i zmieniał numer to podrzuć mi nowy bo ja lubię pogadać z Tobą
slawek
Oby
Musze napisac do Tuska w sprawie godziny losowania lottoza dlugo czekac trzeba
Gdzie jest wiesieki i czemu nic nie leje na 1 miejsce w pewniaczkach
Lili ..jak to pasko na zgode z Toba i Monetem dzisiaj po losowaniu
Bo z debilem juz nie chciał mam mało zajęc i nie jestem inteligentny czyli dno i wodorosty
MAX...dzisiaj widziałam w TV ponoć bardzo inteligentnego Dyrektora szkoły a zarazem nauczyciela co przyniósł do szkoły aparat swojego syna do pomiaru cukru i kilkunastu dzieciom wbijał tą samą igiełkę w palec inteligentny jak uj
1 272 664. Pasko 2012-12-11 (15:04) Rzeszów
Na zgodę z Lilą i Monetem
Na zgodę z Lilą i Monetem
aaaa nie widziałam tego wpisu bo się nie cofałam.Na zgodę cholercia
MAX..ten dyrektorek chyba z nadmiaru zajęć mu się we łbie porąbało
slawek..to jak coś to krzycz,zawsze Ci z medeą coś do jedzenia podrzucimy
sławek ..na zagryche mam lizaki moga byc takie przeterminowane troszke ale co tam pod mostem bedzie git jest przeciąg
nawet nie wiecie czego się może nauczyć człowiek pracując w opiece społecznej z opowieści klientów Jeden z nich zrobił mi nawet coś na kształt rankingu wina marki wino i naleweczek z kartonów pod kątem marek dostępnych w jaworskich sklepach
13max33 wlasnie jest przeciag i my budynie jemy bo robimy je w ciagu 10minut
Lila
Bóg jeden wie co człowiek pił w grzańcach z czasów młodości chmurnej bo durnej Na serio wolę nie próbować
Bóg jeden wie co człowiek pił w grzańcach z czasów młodości chmurnej bo durnej Na serio wolę nie próbować
Lila:nadałem pukony w sklepie,10 prawie osób w kolejce i nikt nie grał,wszyscy piwko albo zakupy spożywcze: