Wpisy 1 272 269 – 1 272 368
11 grudnia 2012 13:37 → 11 grudnia 2012 13:58, 100 wpisów
Lila
Dzisiaj na dwa losowania 2,17,18,48,42,43,36 i wola niebios i skrzypce
Dzisiaj na dwa losowania 2,17,18,48,42,43,36 i wola niebios i skrzypce
Tańcz głupia tańcz swoim życiem się ciesz jak widać słowa piosenki dla niektórych są wskazówką życiową
lila i mirnam
Ja bym je też podejrzewała szczególnie, że kondi1 6,60 wychodzi na jutro a ostatnio TS jest złośliwy i liczby z jego parek lubią wpadać wcześniej i to pojedynczo
mariucha
Ja bym je też podejrzewała szczególnie, że kondi1 6,60 wychodzi na jutro a ostatnio TS jest złośliwy i liczby z jego parek lubią wpadać wcześniej i to pojedynczo
mariucha
czuję się rozczarowana specjalnie dla Ciebie Max się zarejestrowałam by ulżyć twoim cierpieniom czekam
medea..bo kondziuch specjalnie nam takie parki zapodaje co wpadają osobno
uwaga - nie karmić
- ona, on, oni, one - wszystko jedno przecież - tak naprawdę - robią to wszystko specjalnie, może to nieukrywane uczucie jakieś, może konkurencja - w.s.z.y.s.t.k.o j.e.d.n.o - potem kopiują tylko część, co .i.m. bardziej pasi i wstawiają gdzieś tam po innych stronach -
n.i.e k.a.r.m.i.ć
- ona, on, oni, one - wszystko jedno przecież - tak naprawdę - robią to wszystko specjalnie, może to nieukrywane uczucie jakieś, może konkurencja - w.s.z.y.s.t.k.o j.e.d.n.o - potem kopiują tylko część, co .i.m. bardziej pasi i wstawiają gdzieś tam po innych stronach -
n.i.e k.a.r.m.i.ć
Mój ty Pikachu żółciutki jak taki słodki przytulaśny kurczaczek z Tobą zawsze
Monet
Trucie szkodników obdarzonych inteligencją takich jak szczury jest trudne. Wysyłają szpiona i dopiero jak nie skona biorą się za żarcie
Trucie szkodników obdarzonych inteligencją takich jak szczury jest trudne. Wysyłają szpiona i dopiero jak nie skona biorą się za żarcie
oj dajcie spokój szkoda i szczura i kreta mimo ze to szkodniki- ona czuja... maja uczucia a to to nie
Max no co jest? I tak już duzo czasu poświęciłam jak na kogos takiego jak ty
sorelka...żartuję,nigdy nie otrułam kreta ani innego stworzenia.Miałam kreta w ogrodzie,pies rozkopał kopiec,wsadził pysk i kret się przeprowadził do sąsiada
Ja mam w domu pogrzebacz....jest ktoś chętny???
wystarczy do gmerania?
wystarczy do gmerania?
Monet...to zależy gdzie kołek wbijesz bo jak w .....to będzie przyjemność
Monet
lub srebrna kula jak chce Hollywood, choć nasi słowiańscy przodkowie preferowali profilaktykę czyli odcięcie podejrzanym zwłokom głowy i położenie jej w nogach ciała położonego na brzuchu by zmylic przeciwnika gdzie jest wyjście
lub srebrna kula jak chce Hollywood, choć nasi słowiańscy przodkowie preferowali profilaktykę czyli odcięcie podejrzanym zwłokom głowy i położenie jej w nogach ciała położonego na brzuchu by zmylic przeciwnika gdzie jest wyjście
Uluś ..ja poprosze porcję na plecki bo cosik mnie łamie w krzyżu
kondi1
Wiem, ale potrzebowaliśmy tematu że tak powiem zastępczego
Wiem, ale potrzebowaliśmy tematu że tak powiem zastępczego
no dawaj - ostatnio obraziłeś nie tylko nie ale i moją córkę - dawaj co odwaga odeszła - takiś k u r w a cwany w tym bu ... a teraz to co? Myślisz że ja nie mogę rejestrować kilku nicków i Cie trolować na wypadek bana? Takie k u r w a zabawne?
lilka, to na poczet mojego browarka ale na JUTRO, czyt 14 i/lub 22:15
kondi1
Człowiek całe życie się uczy nawet w kwestii mądrości ludowych. W stronach mojej babci to mawiali, że w takich sytuacjach to pypeć wyskakuje n języku
Człowiek całe życie się uczy nawet w kwestii mądrości ludowych. W stronach mojej babci to mawiali, że w takich sytuacjach to pypeć wyskakuje n języku
że co pisałeś wczoraj że dupa rozwalona i tampony potrzebne? Tak? Kręci Cię takie gadanie?
figlarna i zasadnicza, moze taki film nakręcić w wersji xxx dla co niektórych
13maxa...nie słuchaj jedna lepiej nie odzywiaj ..ja tez ..
no niestety, ale dzisiaj wcześniej nie mogłem przyjść. I po losowaniu znowu wracam do pracy. Będę wieczorem...
max
To jak w kodeksie karnym za przestępstwo bójki odpowiadają wszyscy uczestnicy niezależnie od tego kto zaczął
To jak w kodeksie karnym za przestępstwo bójki odpowiadają wszyscy uczestnicy niezależnie od tego kto zaczął
medea, to już trąci tym, że nie ważne czy jestes złodziejem czy okradzioną bo i tak jesteś zamieszana w kradzież
Pasko...teraz nie wiem o co Tobie biega
ale max jest jest niewinny...to jakiś absurd
ale max jest jest niewinny...to jakiś absurd
pewniak 78
ulala kondi1 Max 69 dotam medea76 Pasko 13max33
29,43,30..ja chyba albo nie spadnie..