Wpisy 1 271 833 – 1 271 932
11 grudnia 2012 08:38 → 11 grudnia 2012 09:15, 100 wpisów
Medea.. .
..................
..................
Aaaa, przepraszam
medusia
Qbik
i tak i nie zależy jak na to paCZeć ...
taka >>I-a księga gości<< to chyba nawet już trochę ponad
medusia
Qbik
i tak i nie zależy jak na to paCZeć ...
taka >>I-a księga gości<< to chyba nawet już trochę ponad
jurek mam świadków...
WN witaj
oj wróżko moja nie zauwazyłam cie
Islandorka.. .
------------
------------
medusia cos ugrała z gwiazdek???
Wędrus dzieki
islandorka30,5
Niestety to nie mój czas. Wczoraj tylko 3/6 oraz 4/10.
Dzisiaj wytypowałam sposobem moim i kondi1 7/7 i puściłam za to na dwa losowania
Niestety to nie mój czas. Wczoraj tylko 3/6 oraz 4/10.
Dzisiaj wytypowałam sposobem moim i kondi1 7/7 i puściłam za to na dwa losowania
medeusia zajrzyj w tą swoja kule i powiedz mi kiedy bede miała szczescie w grach...bo dostaje jobla...
a czy ja powiedzałem że żartowałem czy coś???? zazwyczaj staram sie mówić prawdę wiec nie zdziw sie jak napiszę ci na gg o numer konta
Oooo nie, chociaż nie kilka godzin brakuje
............................................................
Martinez
2000-12-11 23:43:06 -
1.
Strona jest super
Nigdy nie wygrałem większej kasy ale i tak namiętnie gram, a dzięki twojej stronie zawsze mam większe emocje :-)
........................................................
ciekawe, czy kolega się nachapał
............................................................
Martinez
2000-12-11 23:43:06 -
1.
Strona jest super
Nigdy nie wygrałem większej kasy ale i tak namiętnie gram, a dzięki twojej stronie zawsze mam większe emocje :-)
........................................................
ciekawe, czy kolega się nachapał
jureczku poprosic na o nr konta kazdy by mógł pytanie co by chciał z nim zrobic moze się włamac i ukrasz te resztki wypłaty...
Dzień dobry.Milego dnia.Wysokich wygranych.
jurek jak jestes taki szczery chop to ja porosze do rączek i za to kawusia i dobry obiadek...
islandorka
Nie tylko ty. Od dwóch dni na gg toczę rozmowę z jeszcze jednym adeptem jak on to określa astrolottologii i wychodzi na to, że z moim horoskopem urodzinowym to na wygrane mogę sobie lata gwiezdne poczekać
Nie tylko ty. Od dwóch dni na gg toczę rozmowę z jeszcze jednym adeptem jak on to określa astrolottologii i wychodzi na to, że z moim horoskopem urodzinowym to na wygrane mogę sobie lata gwiezdne poczekać
no widze ze jednak nie dowidze tez cosik łamie nasz jezyk ojczysty...
medusia to tak jak mi mówiłas...i co dalej...
Robal.
Medea
Islandorka
Islandorka
a wiec w kuli nie widac islandorki...
islandorka
Trzeba próbować bo jak pisał Gintrowski w piosence tytułowej do Zmienników "...) coś być do cholery za zakrętem"
Trzeba próbować bo jak pisał Gintrowski w piosence tytułowej do Zmienników "...) coś być do cholery za zakrętem"
emercia46
Senna.
Jak Nikon?Bliżej?
Jak Nikon?Bliżej?
zobaczymy wiec czy tak będzie
tylko starać sie teraz wygrać
tylko starać sie teraz wygrać
medeusia jest tez takie musi to na rusi...............dalej wiesz...
islandorka
Nie mam w pracy dostępu do twojego horoskopu urodzeniowego więc nie pamiętam jak u Ciebie wyglądają domy odpowiedzialne za szczęście w grach. Po południu sprawdzę
Nie mam w pracy dostępu do twojego horoskopu urodzeniowego więc nie pamiętam jak u Ciebie wyglądają domy odpowiedzialne za szczęście w grach. Po południu sprawdzę
Rob ..co tam grasz na dzisaj w mini podaj baze reszte sam dołożę
maxiu do rączek kasiorka a o czym myslisz???
medea
zastosuj jakąś zmienną i wspomnij koledze, co drzewiej czynili i żercom /i innym/ roznoszącym złe wieści ...
mniemam - nie musi być z tych najdrastyczniejszych
zastosuj jakąś zmienną i wspomnij koledze, co drzewiej czynili i żercom /i innym/ roznoszącym złe wieści ...
mniemam - nie musi być z tych najdrastyczniejszych
Max.O tym samym myślałam,ale ie chciałam od rana.
no jurek chcesz do islandrki to po trupach do celu...
Senna.Może dzisiaj
robal no jak możesz namawiać kogoś by mi kazał jak woźnym trybunalskim w czasach sarmackich przedmiot złe wieści przynoszący zeżreć czy ty pamiętasz jakie gabaryty mają szklane kule
maxiu
zaraz idę do lotka postawie na wszystko po trochu
medea jakimże ty językiem sie posługujesz waćpanna...
Max
nie kombinowałem nic specjalnego, ale dziś chyba więcej z wyższych obstawię
medea
oj tam, oj tam
powo
nie kombinowałem nic specjalnego, ale dziś chyba więcej z wyższych obstawię
medea
oj tam, oj tam
powo
medusia maxiu jak zwykle chyba niegrzeczny...
może trafię albo niech chocaż 200-stówki się zwrucą
emerytka
oby.. zagrałem w mm, mini i lotto, dzisiaj 19 zł zainwestowałem w TS
oby.. zagrałem w mm, mini i lotto, dzisiaj 19 zł zainwestowałem w TS
jurek to ma byc fura kasy a nie jakies ochłapy na waciki...
islandorka
Ano waćpanno świeżom po lekturze imć Komudy to językiem sarmackich antenatów trochę nasiąkłam. A że owe dzieło w obozie wojskowym się dzieje to język gruby i słowa co pannnę o pożar uszu przyprawić mogą
Ano waćpanno świeżom po lekturze imć Komudy to językiem sarmackich antenatów trochę nasiąkłam. A że owe dzieło w obozie wojskowym się dzieje to język gruby i słowa co pannnę o pożar uszu przyprawić mogą
a ja dzis pewnie zainwestuje...4 zeta na keno...
Niezmordowany Max.
marne szanse keno
Monet.Dzień dobry.
W szczecinie już się nie jeździ tylko ślizga,sunie i kółkami w miejscu kręci.
Max.Tak.Ichyba jakiś zestaw podany przez TS.
Monet
Według astrologów każdy z nas ma horoskop urodzeniowy obrazujący układ planet w dniu i godzinie urodzenia podzielony na XII domów. No i istnieje teoria, że jak masz pusty V dom lub w znaku nieprzyjaznym albo co gorzej z jakimś wrednym układem planet to choćbyś fortunę wydał to i tak wielkiej kumulacji nie rozbijesz
Według astrologów każdy z nas ma horoskop urodzeniowy obrazujący układ planet w dniu i godzinie urodzenia podzielony na XII domów. No i istnieje teoria, że jak masz pusty V dom lub w znaku nieprzyjaznym albo co gorzej z jakimś wrednym układem planet to choćbyś fortunę wydał to i tak wielkiej kumulacji nie rozbijesz
e46.. dziękuję ..nie mam więcej pytań
islandorka..nie graj tak grubo szkoda kasy
islandorka..nie graj tak grubo szkoda kasy
dobra za 20min. wracam idę obstawiać zakłady oby 50/50% losów był pozytywnych
czyli według tej teorii liczby najlepiej by typowała osoba z silnym aspektem Wenus i Jowisza w V domu znajdującym w dniu jej urodzenia w Byku no i z Saturnem w każdym domy byle nie w VIII i XI
historyk?
ulala
Tu chodzi o układ planet w dniu i godzinie urodzenia a nie samo położenie słońca w zodiaku.
Senna
To trzeba by postawić horoskop urodzeniowy a do tego potrzebne jest data urodzenia, najlepiej też dokładna godzina no i miejsce urodzenia. Ściągnij sobie taki darmowy programik ZET9 lub wersję darmową Uranii to ci wyrysuje taki horoskop
Tu chodzi o układ planet w dniu i godzinie urodzenia a nie samo położenie słońca w zodiaku.
Senna
To trzeba by postawić horoskop urodzeniowy a do tego potrzebne jest data urodzenia, najlepiej też dokładna godzina no i miejsce urodzenia. Ściągnij sobie taki darmowy programik ZET9 lub wersję darmową Uranii to ci wyrysuje taki horoskop
ulala
Bo to teorie astrologiczne a co astrolog to inne pomysły, choć jak zauważyłam kilka zasad rzeczywiście ma jakieś odzwierciedlenie w rzeczywistości
Bo to teorie astrologiczne a co astrolog to inne pomysły, choć jak zauważyłam kilka zasad rzeczywiście ma jakieś odzwierciedlenie w rzeczywistości
astrolpoia jak dla mnie to jest strasznie trudna nic z niej nie rozumie
ulala
Bo ludzie, którzy się tym zajmują z jednej strony twierdzą, że jest nieomylna a z drugiej tak wszystko gmatwają by w razie czego móc powiedzieć, ze zasadniczo to mieli rację czyli po prostu odwrócić kota ogonem
Bo ludzie, którzy się tym zajmują z jednej strony twierdzą, że jest nieomylna a z drugiej tak wszystko gmatwają by w razie czego móc powiedzieć, ze zasadniczo to mieli rację czyli po prostu odwrócić kota ogonem
max
Bo do tego trzeba podchodzić jak do takiego bardziej wyrafinowanego CH/T. Trzeba przy tym przyznać, że dość często jest to bardziej T niż CH
Bo do tego trzeba podchodzić jak do takiego bardziej wyrafinowanego CH/T. Trzeba przy tym przyznać, że dość często jest to bardziej T niż CH
"astrolpoia" a cóż to za nowy twór w języku polskim...
rozumiem ze miało byc astrologia...
bardzo ciekawe kiedy ktos zgarnie bonusika ,co tez TS kombinuje...