Wpisy 1 271 169 – 1 271 268
10 grudnia 2012 21:02 → 10 grudnia 2012 21:24, 100 wpisów
lottowin masz w typowaniach-czasami cos tam trafiam
I ład i porzadek jest teraz mozemy normalnie popisać
Rob.. to pod
Rob.. to pod
ale zauważyliście,że do mnie nic nie napisała?ma swoich ulubieńców
greq..to już dawno wszyscy olali ale ona dalej swoje,chyba znowu za szeroko bramę otworzyli
sorelka..i co z tego że ban na IP jak polezie do sąsiadki lub koleżanki i zarejestruje nowy nik
lottowin ja też
Monet...ziele nienawiścią że aż się dziwię czasami.Ktoś musiał jej kiedyś w życiu wielką krzywdę chyba zrobić
no ale jak zarejestruje i bedzie pisac ze swojego kompa to nie napisze
idę tam ,potem wrócę na losowanie pa pa
jak sie troche znam ton tak jest, ale chyba pasko wie o tym najlepiej
cześć dziewczyny i chlopaka.
ignorancja przecież jest najlepsza.
ignorancja przecież jest najlepsza.
a co tam ,nawet się już wykąpię
osobiście kobity nie znam ale z obserwacji wiem ze ma troche nierówno pod sufitem... natomiast znam kogos kto ja znał jak zył
Lili..musze mieć jeszcze ze 2 pomocników na rozkminki ..medusia wczoraj na mp ztymi osobowosciami strzeliław samą dziesiatke
ksings..na kaca najlepszy sok pomidorowy,ma dużo potasu i kac szybko mija
Lili..od dzisaj max jest grzeczny jak beda rozkminki wejdze smoczek i 69 na awantury
nie wiem jak na 40 000 odwiedzin dziennie na tej stronie, możecie myśleć, że za głupimi wpisami stoi jedna osoba ... sam już poznałem z 5 osób, które chciały mi zaszkodzić z tytułu konkurencji, zazdrości, itp.
Lila
kiedyś zapytałem tatusia,z czego się biorą dzieci,on mi na to-z nadmanganianu potasu.
jak dorosłem,to mówię mu,ze coś mi nie pasuje.
stary mi na to-synku,źle zrozumiałeś słowo potas.
kiedyś zapytałem tatusia,z czego się biorą dzieci,on mi na to-z nadmanganianu potasu.
jak dorosłem,to mówię mu,ze coś mi nie pasuje.
stary mi na to-synku,źle zrozumiałeś słowo potas.
tym bardziej IP stasi12 wskazuje zupełnie inny kierunek. Ale to może tyle w temacie.
PASKO.77 po pisaniu można poznać i nie piszmi że,stacha to nie ona bo jakościęzko mi w to uwierzyć i annamaria to też ona
Lila: założę się, że stworzę ja nicka... i za chwilę będziesz myśleć, że ja to .... nietrudno naśladować. Utworzyłbym nick i raz bym Cię wyzwał i by wystarczyło pewnie
Tez ostatnio nie chcialo mi sie wierzyc ,ze wejdzie ciag od 1 do 10 ,a jednak
PASKO..jakbyś mnie wyzywał to nie byłabym ci dłużna nie zależnie od tego pod jakim nikiem byś pisał a poza tym pewnych tekstów się nie podrobi
Pasko..ale ta dama z koralami czepia się tylko wybranych osób ...sam zobacz ..5 osób na jej liście jest tylko 5 i wszytko jasne