Wpisy 1 270 897 – 1 270 996
10 grudnia 2012 17:56 → 10 grudnia 2012 20:18, 100 wpisów
Drapek.. .
----------------------
----------------------
panoramix (odurz ziółkami prowadzących, aby lepsze kule losowali)
wędrowco tyskie klasyczne
wędrowco tyskie klasyczne
drapek
Odebrałem dzisiejszą wygraną 206zł.Babka miała minę jak kot w kuwecie,bo dopiero swoją zmianę zaczęła i wyciągnęła resztę ze swojego portfela
kondi1
ricardos tyle ma zeby kase wyplacac a oni tylko na wysylanie przygotowani
u mnie xingo nie w każdej żb jest, a w jednej miałem 50zł to z tej paczki już nic nie biorę
Kondi.. .
----------
Ricardos.. .
-----------------------
----------
Ricardos.. .
-----------------------
Znikam.. .
..................
..................
ja też mam na dziś 6/6 w mm z cht. - może się wreszcie jolka postara 8,20,42,44,46,64
Drapek.. .
-----------------
-----------------
wedrowca w extra pensji drapnąłem zwrot 5zeta,więc nie dałem się skusić na kolejną ale pogoniłem na wieczór szósteczkę z plusem na rypał trafił
Zycie byloby nudne gdybyscie wygrali nawet te 2 miliony. To jak granie na kodach. A tak zapracowujecie wlasnymi rękoma xD
zofijka i co tam u Ciebie? Znalazłaś tego kogo szukasz? jeżeli nie to mogę Ci polecić jednego i to nawet stąd
fabik96 dokładnie ja na 21 puszczonych zakładów 0 ZWROTU nawet prawdopodobieństwo mnie ominęło
slawek
Pamiętaj, że fuksa ma znak wymieniony jako pierwszy czyli dzisiaj Raki rządzą a Rybki mogą a nie muszą
Pamiętaj, że fuksa ma znak wymieniony jako pierwszy czyli dzisiaj Raki rządzą a Rybki mogą a nie muszą
medea76 czytałam ,że coś tam ustrzeliłaś - klienci pomogli w numerkach może warto w baterię porządną zainwestować
nie, nie m77 raczej chodzi, o to - komu to wydaje się, że z dzisiejszym dniem rządzi i
dużo
dużo
Robal_36
Według wszelkich znakowna niebie i ziemi jestem dzis drugi w kolejce do zgarniecia bonusa
Według wszelkich znakowna niebie i ziemi jestem dzis drugi w kolejce do zgarniecia bonusa
czy może francuska modelka Monet nie świruj nie ja jedna no chyba że soczewki nie pomogły?
ciekawa jestem co na to mój przyjaciel z końcówką na baterie nie , nie muszę się nawet spalić by mieć bekę
zaraz się pochlastam z rozpaczy , że ja tak usilnie "zabiegająca" nawet na nie zasłużyłam
Monet >>> widziałes ?
Turnu Severin - Brasov 1:1 HT
Steaua - Astra 1:0 i trwa 1 HT
sampdoria i Braga po +1,5 HT
We wszystkich 3-ech meczach w Rumunii bramki weszły w 1-27 min
Turnu Severin - Brasov 1:1 HT
Steaua - Astra 1:0 i trwa 1 HT
sampdoria i Braga po +1,5 HT
We wszystkich 3-ech meczach w Rumunii bramki weszły w 1-27 min
Tomcio>> własnie obserwuję. No strzelają.
O na Steua już weszła bo zagrałem (Dzięki ) do 30 min.(ekspekt)
O na Steua już weszła bo zagrałem (Dzięki ) do 30 min.(ekspekt)
LIVE 36 min
Steaua - Astra 1:0
+1,5 HT 4.00
Steaua - Astra 1:0
+1,5 HT 4.00
Grałeś?
To jeszcze osiem minut nadziei
Ale Ty na farcie teraz popychasz to pewnie dobija jeszcze jedną.
To jeszcze osiem minut nadziei
Ale Ty na farcie teraz popychasz to pewnie dobija jeszcze jedną.
Nie zagrałem
aa przepraszam to robal zawsze *prawie robal czy u Ciebie to tak ze wszystkim "prawie"
http://www.youtube.com/watch?v=GWXnaR8EEvo
prawie jak francuska modelka
prawie jak francuska modelka
stasia>> nadajesz jak potłuczona.
Kaczą dupę na kolacje pożrłaś że Cie tak rozkręciło?
Kaczą dupę na kolacje pożrłaś że Cie tak rozkręciło?
medea76