Wpisy 1 270 869 – 1 270 968
10 grudnia 2012 17:34 → 10 grudnia 2012 19:44, 100 wpisów
Dorotka.. .
------------------
------------------
uciekam wysłać coś na wieczór bo BONUS taki ładny
do poklikania
do poklikania
W tym losowaniu niemiecka piątka była warta.... 15 160 pln
---------------------------------
Witanko ,czy emotka balwanka bedzie dostepna na chacie Panie Pasko????????????
W Lotto.de nie było szóstki, można wygrać...7 000 000 Euro.. .
Ksings.. .
--------------------
--------------------
Ksi... jeden balwan wiecej jeszcze nikomu nie zaszkodzi,a moze drzewko i ozdoby?
Końca Świata nie będzie.. .
------------------------
choinka odwołana,ostatnie spotkanie z Pasko 21.12.i cześć pieśni
Panoramix.. ... .
----------------------
----------------------
m.dorotka jak juz planujesz wyslac to tak 7 przynajmniej a te co podalas moze padna tego nie widomo
Ksin....a to czemu ostatnie spotkanie Pasko wylata gdzies czy trafil raczej mukulacje
Drapek.... Mnie nie nagonisz ,jedynie do podrapania w plecki i tyle
Drapek.. .
----------------------
----------------------
panoramix (odurz ziółkami prowadzących, aby lepsze kule losowali)
wędrowco tyskie klasyczne
wędrowco tyskie klasyczne
drapek
Odebrałem dzisiejszą wygraną 206zł.Babka miała minę jak kot w kuwecie,bo dopiero swoją zmianę zaczęła i wyciągnęła resztę ze swojego portfela
kondi1
ricardos tyle ma zeby kase wyplacac a oni tylko na wysylanie przygotowani
u mnie xingo nie w każdej żb jest, a w jednej miałem 50zł to z tej paczki już nic nie biorę
Kondi.. .
----------
Ricardos.. .
-----------------------
----------
Ricardos.. .
-----------------------
Znikam.. .
..................
..................
ja też mam na dziś 6/6 w mm z cht. - może się wreszcie jolka postara 8,20,42,44,46,64
Drapek.. .
-----------------
-----------------
wedrowca w extra pensji drapnąłem zwrot 5zeta,więc nie dałem się skusić na kolejną ale pogoniłem na wieczór szósteczkę z plusem na rypał trafił
Zycie byloby nudne gdybyscie wygrali nawet te 2 miliony. To jak granie na kodach. A tak zapracowujecie wlasnymi rękoma xD
zofijka i co tam u Ciebie? Znalazłaś tego kogo szukasz? jeżeli nie to mogę Ci polecić jednego i to nawet stąd
fabik96 dokładnie ja na 21 puszczonych zakładów 0 ZWROTU nawet prawdopodobieństwo mnie ominęło
slawek
Pamiętaj, że fuksa ma znak wymieniony jako pierwszy czyli dzisiaj Raki rządzą a Rybki mogą a nie muszą
Pamiętaj, że fuksa ma znak wymieniony jako pierwszy czyli dzisiaj Raki rządzą a Rybki mogą a nie muszą
medea76 czytałam ,że coś tam ustrzeliłaś - klienci pomogli w numerkach może warto w baterię porządną zainwestować
nie, nie m77 raczej chodzi, o to - komu to wydaje się, że z dzisiejszym dniem rządzi i
dużo
dużo
Robal_36
Według wszelkich znakowna niebie i ziemi jestem dzis drugi w kolejce do zgarniecia bonusa
Według wszelkich znakowna niebie i ziemi jestem dzis drugi w kolejce do zgarniecia bonusa