Wpisy 1 270 597 – 1 270 696
10 grudnia 2012 13:21 → 10 grudnia 2012 13:56, 100 wpisów
Ale za to rano zdążyłam kuponiki puścić a teraz tylko jeszcze zatypujemy i czekamy
I to na dwa losowania, bo księżyc dzisiaj w tym samym znaku co w dniu mojego urodzenia więc testuję czy ma to jakiś wpływ na trafność
na tych kilku stronach w sieci na 'darmową grę' - jako przyciągnięcie użytkowników choćby jest, na swój sposób,
Ciekawe tylko, ile osób gra te, tam zapodane, liczby, bo, że z oprócz zapisanych jakaś część 'podIwania' te zestawy - oczywista
Ciekawe tylko, ile osób gra te, tam zapodane, liczby, bo, że z oprócz zapisanych jakaś część 'podIwania' te zestawy - oczywista
puściłem :
5,13,31,37,53,76
3,11,29,35,51,74
1,7,15,23,32,73
4,12,16,21,30,44,46,63,72,76
5,13,31,37,53,76
3,11,29,35,51,74
1,7,15,23,32,73
4,12,16,21,30,44,46,63,72,76
panoramix
niektórzy prawnicy stosują takie określenie w sprawach, ale formalnie jest pojęcie złej lub dobrej wiary np. przy zasiedzeniu
niektórzy prawnicy stosują takie określenie w sprawach, ale formalnie jest pojęcie złej lub dobrej wiary np. przy zasiedzeniu
a ten W11 to wyladował czy dalej leci bo tyle leciał ze juz spać mi się zachciało jakies ocierki miał
MAX....dlaczego masz więcej punktów niż ja?I na czyj widok tak Ci się mordeczka w banan wykrzywia?
Witam.{{calus
Dreh dich wie du willst der Arsch bleibt immer hinten.
Takie powiedzonko.
Takie powiedzonko.
Lila.
Max
Max
Lili .czyli dalej leci rekord bedzie
Lili..bo ja gram z partyzanta teraz
Lili..bo ja gram z partyzanta teraz
Max.
Teraz za zimno na partyzantkę.
Teraz za zimno na partyzantkę.
MAX...a mi się podobało jak rozdupcał wszystkich i skakał z tym dzieciątkiem w plecaku po ścianie
Max.
To trzymam za partyzantkę.
A swoją drogą Ty masz przeróżne zdolności.
To trzymam za partyzantkę.
A swoją drogą Ty masz przeróżne zdolności.
MAX..nomkule między palcami miał ipodgrzewał je w kominku a się karwa nie poparzył.Widzisz jaki bystry
Pokemon to właśnie TYYYYYYYYYYYYYYYYYYY to teraz moja muza do perły
Max.
Potrafisz zmieniać przysłowia.Np."dziad przemówił do obrazu itd.....
Potrafisz zmieniać przysłowia.Np."dziad przemówił do obrazu itd.....
dotam z pewną taką nieśmiałością
Jam ci to uczyniła i u mnie się sprawdziło o tyle, że puściwszy się za całe 20 zeta 20 zeta wygrałam czyli wczoraj i dziś gram na koszt TS
Jam ci to uczyniła i u mnie się sprawdziło o tyle, że puściwszy się za całe 20 zeta 20 zeta wygrałam czyli wczoraj i dziś gram na koszt TS
medea
a ja odniosłem wrażenie, oczywiście graniczące z pewnością, że nie pisałaś o astrologicznych, tylko biologicznych ...
a ja odniosłem wrażenie, oczywiście graniczące z pewnością, że nie pisałaś o astrologicznych, tylko biologicznych ...
m.dorotka
senna
A apety był na więcej. Dobrze, że rozsądnie z tych 20 złotych z soboty puściłam sobie mini na cały ten tydzień
senna
A apety był na więcej. Dobrze, że rozsądnie z tych 20 złotych z soboty puściłam sobie mini na cały ten tydzień
Dorotka.
robal
Krakowskim targiem o jednych i drugich choć biologiczne spod znaku Bliźniąt powinny lepiej sobie radzić
Krakowskim targiem o jednych i drugich choć biologiczne spod znaku Bliźniąt powinny lepiej sobie radzić