Wpisy 1 270 533 – 1 270 632
10 grudnia 2012 12:42 → 10 grudnia 2012 13:34, 100 wpisów
A może gra grupowa 20 groszy za kupon udziały 1/20 większe szanse: http://www.amigolotto.com/.1962
kondziu...nie śmiej się bo zaraz będziesz z powrotem zapitalałdo Grudziądza
kondi ..jest dobrze szklana kula działa ..belus sie wydostała ale już mam nowy antybiotyk na nią
andi z ta 13 bedzie czekała do 33 losowań
andi z ta 13 bedzie czekała do 33 losowań
dzisiaj 13 ma duże szanse, chyba, że objawi się jako 4 lub tez 31
wypiszcie sobie karteczki male z liczbami i sobie wylosujcie lewa reka
kondi ..13 to 13 wchodzi jak chce i kiedy chce
Uluś ..dostałem zestaw od mojego przyjaciela krzysia
Uluś ..dostałem zestaw od mojego przyjaciela krzysia
13maxa...nie graj teraz w realu ..nie jestem na suchoo ..ty twój mózguu sam podkreslić
Uluś ...48 to podstawa jak nie na 14 to 22 a wejdzie z Krzysiem złamalismy dzisiaj w nocy klucz
ulala...
Krzysio ..dałeś to się zagrało ..na sucho nie idzie ..bedzie git
ulala...nie trzeba @ podałem wczoraj 13maxa tylko jednoo 3/3 czyli 30,43,48 i nic wiecej
13maxa..ula nie jest taka kłamczucha..
ja wiem głowie .. i i znikam...
ty lubisz tajemnica jak ganga jesteś
ja wiem głowie .. i i znikam...
ty lubisz tajemnica jak ganga jesteś
Witam ferajnę
Pierwszy dzień po urlopie Czyli zapiernicz taki, że nie ma kiedy taczek załadować W moim przypadku klient za klientem po poradę prawną
Pierwszy dzień po urlopie Czyli zapiernicz taki, że nie ma kiedy taczek załadować W moim przypadku klient za klientem po poradę prawną
medusia ..To miłej pracy ..jak potrzebujesz pomocy to załaduje te taczki
/.../ 6-ki mogły zostać trafione przez naszych Uczestników, lecz niestety żaden z Uczestników ich nie wykupił. /.../
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Lili ,,jak sobie życzysz karwa to kto dzisaj przyjmuje pozycję do zbirania ryżu
Ale za to rano zdążyłam kuponiki puścić a teraz tylko jeszcze zatypujemy i czekamy
I to na dwa losowania, bo księżyc dzisiaj w tym samym znaku co w dniu mojego urodzenia więc testuję czy ma to jakiś wpływ na trafność
na tych kilku stronach w sieci na 'darmową grę' - jako przyciągnięcie użytkowników choćby jest, na swój sposób,
Ciekawe tylko, ile osób gra te, tam zapodane, liczby, bo, że z oprócz zapisanych jakaś część 'podIwania' te zestawy - oczywista
Ciekawe tylko, ile osób gra te, tam zapodane, liczby, bo, że z oprócz zapisanych jakaś część 'podIwania' te zestawy - oczywista
puściłem :
5,13,31,37,53,76
3,11,29,35,51,74
1,7,15,23,32,73
4,12,16,21,30,44,46,63,72,76
5,13,31,37,53,76
3,11,29,35,51,74
1,7,15,23,32,73
4,12,16,21,30,44,46,63,72,76
panoramix
niektórzy prawnicy stosują takie określenie w sprawach, ale formalnie jest pojęcie złej lub dobrej wiary np. przy zasiedzeniu
niektórzy prawnicy stosują takie określenie w sprawach, ale formalnie jest pojęcie złej lub dobrej wiary np. przy zasiedzeniu
a ten W11 to wyladował czy dalej leci bo tyle leciał ze juz spać mi się zachciało jakies ocierki miał
MAX....dlaczego masz więcej punktów niż ja?I na czyj widok tak Ci się mordeczka w banan wykrzywia?
Witam.{{calus
Dreh dich wie du willst der Arsch bleibt immer hinten.
Takie powiedzonko.
Takie powiedzonko.