Wpisy 1 268 637 – 1 268 736
9 grudnia 2012 09:49 → 9 grudnia 2012 11:54, 100 wpisów
angierski to są wypłacone już wygrane z jednej paczki, zostało jeszcze z 30-35 losów, napisz program który wskaże wygraną papierową, a ja jutro kupię tą zdrapkę
angierski ja czekam na okazję i 50zł i dawaj nr. zdrapki na którym ono jest
znaczy ja moge napisac program ktory posortuje zdrapki wedlug prawdopodobienstwa rozmieszczenia losow - wygranych
Ania czuje ,ze bedzie na bank 10i warto zmiksowac liczby z lotto i mini one w pewnym stopniu wejda choc nie wszystkie mysle
Ania
Ania
drapek jesli chodzi o ilosc wygranych to w kazdej paczce mozna policzyc wedlug prawd.
8 / 9 /10 /16/ 21/23/29/36/43/50/57
a co do konkretnego numeru zdrapki to znow trzeba policzyc jakie jest rozmieszczenie w stosunku do ilosci wygranych w paczce
greg jak gram na 5-tki to biore zazwyczaj numery do pierwszej 40
angierski
w każdej paczce zdrapek po 2zł jest ok.24pełne zdrapki/na 100, napisz program, ja go przetestuję i tyle, dałem Ci pewne ułatwienie w postaci numerów wygranych już losów
w każdej paczce zdrapek po 2zł jest ok.24pełne zdrapki/na 100, napisz program, ja go przetestuję i tyle, dałem Ci pewne ułatwienie w postaci numerów wygranych już losów
drapek ok, numery zdrapek sie przydadza do analizy, ale jak skoncze cos pisac w swoim programie to wtedy mi podasz, zbieraqj jak narazie dane
chodzi o zwiekszenie wygranych, dobra ide bo kogos puszcze nba kompa
agatkaa naprawde nie wiem żadnej tej liczby nie mam na kuponach
dzis 8 wleci.....ale nie wiem czy o 14 lub 22
Witam wszystkich w ten nie dość , że mglisty to jeszcze zimny dzień
na ślunsku mglisty ?
w Pyrlandii leżący śnieg i -8
u mnie nie widzę żadnej mgły
w Pyrlandii leżący śnieg i -8
u mnie nie widzę żadnej mgły
zdt, i może /jakoś/ coś z tego - 19,22,23,36,55,69 ?
poowwwoooo prawie
samych wysokich
wysłanych i
Monet
pierwsze - staty - 'oczekiwane' , dalej - z czapki i przyzwyczajenia
pierwsze - staty - 'oczekiwane' , dalej - z czapki i przyzwyczajenia
witajcie
kriss doczytałes w koncu moje gg...
kriss doczytałes w koncu moje gg...
Hej wszystkim!!!!!
no widze ze wszyscy w kosciele...
hello jerzy
to kumulacja lotka zwiekszyła sie szkoda że wczoraj nie trafiłem nawed 3 a postawiłem 13losów
blizej losowania moze sie ktos pojawi bo na razie jurku sobie nie pogadamy...
co znaczy 13 losów? zakładów?...
tak z +
52zł koszło do piachu
jurek no to masakra...szkoda kasy najwyzej 3 jak masz trafic to trafisz...
ale prubuje dalej może trafię
moj braciak złozył sie z kumplami i skreslili wszystkie cyfry i trafili 1...wiec nie ma sensu marnowac kasy na duze ilosci...
dziś postawiłem tylko za 16zł pszyznam ci rację już wiecej chyba tyle nie postawię
a cóż to za kaczuszka???
o matko w zyciu bym sie nie domysliła...kaczora...kacora predzej...no to współczuje..a dobrze widzisz???
a jak z wyglondają ciekawe staty na Multi Multi
jurek ty tez masz kaczora jakos niewyraznie piszesz...
kocurku łał...