Wpisy 1 268 184 – 1 268 283
8 grudnia 2012 22:34 → 8 grudnia 2012 22:54, 100 wpisów
Osób śledzących chat: 329
To jeszcze dziala syndrom szoku po losowaniu. zamarli przed monitorami.I się zastanawiaja jak to się stało że ich cyferek nie polosowali..
Ja też.
To jeszcze dziala syndrom szoku po losowaniu. zamarli przed monitorami.I się zastanawiaja jak to się stało że ich cyferek nie polosowali..
Ja też.
Lila
a ja swojej kotce okno na piętreku otwieram śmieję się sam do siebie,gdy na mróz nie chce wyjść.łapki otrząsa.
a ja swojej kotce okno na piętreku otwieram śmieję się sam do siebie,gdy na mróz nie chce wyjść.łapki otrząsa.
anan maria ..tak odpocznij sobie juz napracowałas sie 24 na dobe nosic te korale to naprawdę cizko jest
Robal.
Tak się złożyło
Tak się złożyło
Lili..myslałem że tak dałem nie wiem skąd ta 11 sie wzięła ..nie zamieniłas mi nic
Bolek.
lila zahowój sie jak kobieta
a nie jak wólgarny hłop 182cm wzrostu
a nie jak wólgarny hłop 182cm wzrostu
Deki.
No,los tak chciał.
No,los tak chciał.
LilaNie szkodzi.Czat tak szybko leci.
Atak klonów .atak gejów ,to teraz co bedzie na mp atak na bonusa
annamaria gdybys byla naprawde kobieta inteligetna to poprostu bys nato wszysko nie zwracala uwagi bo tak naprawde kto sie czubi ten sie lubi
Ulala.
jano.Witaj
pawlis musze Cie przeprosic,moje liczby nie weszly..przykro mi
u mnie 3/6...marnie
dobranoc wszystkim
u mnie 3/6...marnie
dobranoc wszystkim
wszystkim anamaria ja mam 182cm wzrostu i co z wiazku z tym? Lilka myslałem ze masz 7z10
anna..bujaj freda,nie kumasz że,nikt cię tu mopie nie chce i nikt nie chce z toba pisać? Przychlaście po***ny
gaja nic sie nie stalo juz sie przyzyczailem ze nie wygrywam lanego gosza le kiedys przyjdzie muj dzien wieze w to wielkie dzieki za szczere checi
czesc Maxiu,znikam bo cos sie nie najlepiej czuje..mam nadzieje ze to nie grypa..do jutra
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
annamaria vel m77 a ty nie odpowiadasz MI tu na czacie więc zabieraj zabawki i wypiertalaj stąd w hoj albo jeszcze dalej
annamaria
annamaria ...ty isc tam chłopaka ...ty po co szukasz czaciepka taka sama cyca
Lila sama zwin dupe i idz ... od 2h siedzisz i sypiesz tymi bluzgami jak jakas tania ***a spod monopolowego
deki..pacz karwa się kurfiszon nie może bez tej stronki obejśćjak nie dupojebcy to gumossawka i tak na przemian
transwestytko robisz z siebie twardziela a tak na prawde jestes slaba
panie i panowie za wasze zdrowko iwszystkim cieplej nocki zycze dojuterka
annamaria jakbym cię pizła to trup i jednej idiotki mniej na tym świecie
lila.....ty jednak przeginasz