Wpisy 1 267 237 – 1 267 336
8 grudnia 2012 17:10 → 8 grudnia 2012 18:05, 100 wpisów
robalku perspektywa świąt i to ze ludzie sa bardziej skłonni do szaleństw(wydawania pieniedzy)w tym czasie, skłania do myślenia o jakims podstępie ze srony TS,ale to teoria spiskowa i chyba ma niewiele wspolnego z prawda...
Robal
dzis sie ciezko cos wybiera liczby trudno ich dobrac by byly
w jednym zakladzie
dzis sie ciezko cos wybiera liczby trudno ich dobrac by byly
w jednym zakladzie
słynny tropiciel wirusów
a podobno również ich niestrudzony twórca.
a podobno również ich niestrudzony twórca.
Kriss2221 Wiem ze dla Ciebie , zresztą dla kazdego,będzie to niezrozumiałe. Potrzebny jest KLUCZ a JA klucza nie moge CI dać, dlatego napisałam ci z boku warkocz.
W tej chwili są idealne warunki pogodowe i napad na bank powinien się udać. I to TY kriss22221 masz idealne w tej chwili możliwości . WYKORZYSTAJ TO !!!!!!
W tej chwili są idealne warunki pogodowe i napad na bank powinien się udać. I to TY kriss22221 masz idealne w tej chwili możliwości . WYKORZYSTAJ TO !!!!!!
fortunata55....jak dam rade bez tego klucza. widze ze duzoo cyfr wpada..ale jak je ustawić? tylko ty jedna wiesz
Spacerek zaliczony.
Bermudy?
Bermudy?
fortunata55....too poowiedz chociaz co too są te toory !!!!
pasuje mi teraz - sorry - z archiwum
/.../ Nie reklamuj się na tym czacie ,my znamy takich naciągaczy-zapłacisz 1 500zł a wygrasz O.My tu sobie radzimy sami i takich jak Ty kasujemy.
/.../ Nie reklamuj się na tym czacie ,my znamy takich naciągaczy-zapłacisz 1 500zł a wygrasz O.My tu sobie radzimy sami i takich jak Ty kasujemy.
fortunata55....a moge sie z kimś tą mapka podzielic? ja chyba jednak za tępy jestem
a kto zapewni ze niebedzie kajdanek ani krat oraz ubioru w paski
foortunata55....wdze ze weszło by 10/10 ale skad mialem wiedziec ze to sie jakos czyta....dalej nie wiem jak
No prosze a jak wcześniej prosiłam uczmy się jazdy po torach
bo to jest podstawa tworzenia łańcucha, Kriss2221 Ja nie mam czasu teraz nikogo uczyć.
PO torach GÓRA DÓŁ i wyrażnie masz zaznaczone
2/11/20/29/38/47/56/67/74
i tor pierwsz 1/8/ ponadto zaznaczyłam ci trójkąt.
Zaraz wyjd z siebie.
bo to jest podstawa tworzenia łańcucha, Kriss2221 Ja nie mam czasu teraz nikogo uczyć.
PO torach GÓRA DÓŁ i wyrażnie masz zaznaczone
2/11/20/29/38/47/56/67/74
i tor pierwsz 1/8/ ponadto zaznaczyłam ci trójkąt.
Zaraz wyjd z siebie.
fortunata55...a na zielonoo nie mam nic podkreślonego
to na żółto masz!!!!!!!!!!!
kriss trujkąd fortunata ci narysowała a ty nie wiesz co to...
Kriss22221 Na górze mapy też masz wypisane jak na dłoni,
9/11/16/20/23/21/22/29/43/44/51/60
9/11/16/20/23/21/22/29/43/44/51/60
fortunata55....poostaram sie rozgryzc . a mam wszystkooo na niebieskoo
No to siadaj i rozgryzaj !!!
Fortunata napiszesz mi liczby na poniedzialek? Pls kiedy sie doczekam
fortunata55...fakt.
ale one juz wleciały....i dalej jestem w punkcie wyjscia
fortunata55...a chce dzis cos nadac na 22
kriss nie przejmuj się bo jeszcze nabawisz się nerwicy, mam wrażenie że pani f jaja sobie robi
miało być żółte,zielone jest niebieskie,zamiast trójkąta jest trujkąd,zaraz zamiast kółka będzie kwadrat wyluzuj
miało być żółte,zielone jest niebieskie,zamiast trójkąta jest trujkąd,zaraz zamiast kółka będzie kwadrat wyluzuj
Kris , nie słuchasz co Ja mówie !!! I co z tego ze padły , to jest energia !! dla mnie to nie są cyfry , tylko źródło ŚWIATŁA Pisałam CI już że TY teraz jestes na fali.Te cyfry bedą co chwila powracać.
Tak samo jak 1/7/9/16/23
1/8/16/23/9/
10/8/9/16/23 itd i teraz dobieraj z klucza. TWIJA BAZA
plus trójkąt.
Tak samo jak 1/7/9/16/23
1/8/16/23/9/
10/8/9/16/23 itd i teraz dobieraj z klucza. TWIJA BAZA
plus trójkąt.
fortunata55....te liczby co są w trójkacie???dstrasznie duzoo ich jest
Hej Od wczoraj przyglądam się czatowi.. O co chodzi z tymi trójkątami, kwadratami, kolorami..?? O jakie mapy do fortunaty piszecie?
dzieki liczbom fortunaty55 mialem 5/6 teraz
Kris pokaz dowody bo mi sie zabardzo nie chce wierzyc. Zalytaj sie fortunaty dlaczego nie mozesz przekazywac dalej
fortuna55.....mapke moge przekazac dalej czy nie????
Mapa była tylko dla CIEBIE Kriss22221 !!!
DariuszW
jac11 kriss22221
agatkaa
Robal_36 co tam na wieczor przyszykowales za niespodzianke dla TS
QweTT Siema
agatkaa na wieczor cos wyslałas>?
fortunata55...ok. nie udoostepniam