Wpisy 1 267 187 – 1 267 286
8 grudnia 2012 16:08 → 8 grudnia 2012 17:33, 100 wpisów
GKS Bełchatów Piast Gliwice 1 - 3
w 22 Zagłębie Lubin Wisła Kraków 3 - 0
w 22 Zagłębie Lubin Wisła Kraków 3 - 0
witaj emeryt,Ty jestes taki obieżyświat, czy mozesz zdradzic, nieco wybiegając w przyszłość gdzie spedzasz Sylwestra w tym roku
emerytka juz poszły kuponikiale wypełniałem pod naciskiem czasowym
Kosmaty.
Takie pod czasowym naciskiem,mogą być dobre.
Takie pod czasowym naciskiem,mogą być dobre.
emerytka dopiero zatypuje jakprzyniosa kupony bo nawet niewiem co skresliłem
sam 9 jak odeslesz kase tym naiwnym chociaz 1 osobie i mi to potwierdzi to moze uwierze ze beda jeszcze z ciebie ludzie
Kosmaty.
Aaa,to Ty masz posłańców.
Ja muszę sama zapintalać.Właśnie idę.Ale dobrze jest się przewietrzyć.
Aaa,to Ty masz posłańców.
Ja muszę sama zapintalać.Właśnie idę.Ale dobrze jest się przewietrzyć.
emerytka moja juz stala w drzwiach jak ja wchodziłem i musiałem na biegu w cos skreslic
kosmaty zostaw sama9 w spokoju bo my się kochamy z samem
witam wszystkich moze ktos powie ze zwariowalem ale wale 35 km aby wyslac kuponik moze ktos podpowie jaknajlepies celowac w MM aby cos utafic??
tak tylko z niego są ludzie on nie jest zły
witaj Monet
tak gaja tylko w ktore gwiastki celowac to pojecia niemam zelonegowpaldo kaski troszke
ja wtym miesiacu to na te gry przepuscilem prawie 500 a wygralem 8zl normalnie kicha
pawlis nie wiem co Ci doradzić,moze banalnie postaw na swoje szcześliwe liczby!
trza je napoczatku poznac bo jakos nie idzie, prubowalem nic ztego
ja mam słabość do 13,1 i 77 ale to tylko typy niczego nie gwarantuje...
fortunata55....dziekuje za mapke.ale jak mam ją odczytać? wiem ze pomożesz mi...nie wiem jak mam ją odczytac
gaja
to nie komplement to fakt, czytajac Twoje wpisy potrafisz pomoc
doradzic pelna kultura
to nie komplement to fakt, czytajac Twoje wpisy potrafisz pomoc
doradzic pelna kultura
agatko różki tez potrafię pokazać...wiesz są lepsze i gorsze dni jak u kazdego...
Kriss22221 TY gamoniu !!!!!!!!!!!!!
Przecież ci zaznaczyłam TWOJE tory na zielono.
z boku napisałam ci łańcuch WYSTARCZYŁO ŁAŃCUH przepisać.
Masz zaznaczony trujkąd.Wiesz co TY gamoniu- przecież już powinienes dzisiaj był to zgarnąć.
Ja nie mam czasu na korespondencje, mam mase pracy przy mapach, a ponadto nie moge sie rozpraszać.
Pracuje dla dobra wszystkich , już nie raz pisałam CIERPLIWOŚCI.
Przecież ci zaznaczyłam TWOJE tory na zielono.
z boku napisałam ci łańcuch WYSTARCZYŁO ŁAŃCUH przepisać.
Masz zaznaczony trujkąd.Wiesz co TY gamoniu- przecież już powinienes dzisiaj był to zgarnąć.
Ja nie mam czasu na korespondencje, mam mase pracy przy mapach, a ponadto nie moge sie rozpraszać.
Pracuje dla dobra wszystkich , już nie raz pisałam CIERPLIWOŚCI.
gaja
sądzisz "idą" na rekord ? czy, po prostu i niestety, łatwizna - "wystarczy tylko skreślić...", a kiepskie grający wybierają ?
sądzisz "idą" na rekord ? czy, po prostu i niestety, łatwizna - "wystarczy tylko skreślić...", a kiepskie grający wybierają ?
robalku perspektywa świąt i to ze ludzie sa bardziej skłonni do szaleństw(wydawania pieniedzy)w tym czasie, skłania do myślenia o jakims podstępie ze srony TS,ale to teoria spiskowa i chyba ma niewiele wspolnego z prawda...
Robal
dzis sie ciezko cos wybiera liczby trudno ich dobrac by byly
w jednym zakladzie
dzis sie ciezko cos wybiera liczby trudno ich dobrac by byly
w jednym zakladzie
słynny tropiciel wirusów
a podobno również ich niestrudzony twórca.
a podobno również ich niestrudzony twórca.
Kriss2221 Wiem ze dla Ciebie , zresztą dla kazdego,będzie to niezrozumiałe. Potrzebny jest KLUCZ a JA klucza nie moge CI dać, dlatego napisałam ci z boku warkocz.
W tej chwili są idealne warunki pogodowe i napad na bank powinien się udać. I to TY kriss22221 masz idealne w tej chwili możliwości . WYKORZYSTAJ TO !!!!!!
W tej chwili są idealne warunki pogodowe i napad na bank powinien się udać. I to TY kriss22221 masz idealne w tej chwili możliwości . WYKORZYSTAJ TO !!!!!!
fortunata55....jak dam rade bez tego klucza. widze ze duzoo cyfr wpada..ale jak je ustawić? tylko ty jedna wiesz
Spacerek zaliczony.
Bermudy?
Bermudy?
fortunata55....too poowiedz chociaz co too są te toory !!!!
pasuje mi teraz - sorry - z archiwum
/.../ Nie reklamuj się na tym czacie ,my znamy takich naciągaczy-zapłacisz 1 500zł a wygrasz O.My tu sobie radzimy sami i takich jak Ty kasujemy.
/.../ Nie reklamuj się na tym czacie ,my znamy takich naciągaczy-zapłacisz 1 500zł a wygrasz O.My tu sobie radzimy sami i takich jak Ty kasujemy.
fortunata55....a moge sie z kimś tą mapka podzielic? ja chyba jednak za tępy jestem
a kto zapewni ze niebedzie kajdanek ani krat oraz ubioru w paski
foortunata55....wdze ze weszło by 10/10 ale skad mialem wiedziec ze to sie jakos czyta....dalej nie wiem jak
No prosze a jak wcześniej prosiłam uczmy się jazdy po torach
bo to jest podstawa tworzenia łańcucha, Kriss2221 Ja nie mam czasu teraz nikogo uczyć.
PO torach GÓRA DÓŁ i wyrażnie masz zaznaczone
2/11/20/29/38/47/56/67/74
i tor pierwsz 1/8/ ponadto zaznaczyłam ci trójkąt.
Zaraz wyjd z siebie.
bo to jest podstawa tworzenia łańcucha, Kriss2221 Ja nie mam czasu teraz nikogo uczyć.
PO torach GÓRA DÓŁ i wyrażnie masz zaznaczone
2/11/20/29/38/47/56/67/74
i tor pierwsz 1/8/ ponadto zaznaczyłam ci trójkąt.
Zaraz wyjd z siebie.
fortunata55...a na zielonoo nie mam nic podkreślonego
to na żółto masz!!!!!!!!!!!
kriss trujkąd fortunata ci narysowała a ty nie wiesz co to...
Kriss22221 Na górze mapy też masz wypisane jak na dłoni,
9/11/16/20/23/21/22/29/43/44/51/60
9/11/16/20/23/21/22/29/43/44/51/60
fortunata55....poostaram sie rozgryzc . a mam wszystkooo na niebieskoo
No to siadaj i rozgryzaj !!!