Wpisy 1 266 887 – 1 266 986
8 grudnia 2012 13:21 → 8 grudnia 2012 14:00, 100 wpisów
drapek miałem ostatni raz w wtorek chyba i nic jakoś mam szczescie w lotto + ostatnio często trójeczki w jednym zakładzie
warto te liczby wziąć pood uwage....
hejka...mam pytanie. mam 10 liczb. jak rozpisać by była pewna 5/5 ????
w każdej grze dają wygrać, a czy to bedziesz ty, ja, czy ktoś inny -to już jest zdarzenie losowe
zakładam ze z tych 10 liczb 5 wleci.....
ale kaskada jest raczej oszukana. Jakby mozna bylo kreslic swoje liczby to by bylo wygranych a wygranych
ten drugi szczęśliwiec co to rozbili ta komulacje po 300mln dolców kupił kupon za 2 dolary i go w acie woził teraz zaczaił ze wygrał
LILA
trisetum
LILA...jak wygrane. Dupe urywa?
Lila witam przepiękną kobietę!!!wygranej głównej zyczę dzisiaj!!!
LILA.....jaka słodycz na ciebie jest wylewana
robbie LILA nie gra o główne wygrane...
LILA sie zadowala 2/3 lub 3/3
kriss..przynajmniej robbie wylał miód na me serce bo dzisiaj jakaś wkierwiona jestem i najchętniej to bym sobie
tzn robi sobie dobrze
kriss..pewnie że mnie zadowala.Gram dla przyjemności a nie po to żeby poprawić sobie status życiowy
Lila jak to twoje fotki na profilu to jesteś piękną kobietą z każdej strony
LILA
TAK JAK MY WSZYSCY
TAK JAK MY WSZYSCY
LILA...robbi sie zakochał
32 nie daje mi spokoju...najpierw dostałem 32 złote reszty w sklepie potem otworzyłem sennik na 32 stronie..
Witam !!
Kriss 22221 podajesz tutaj swoja dziewiątkie, powiem ci tak
ona padnie napewno ,moze sie to wydazażyć, kiedy księżyc zawita do znaku Koziorosca,pużniej to dopiero w ostatniej kwadrze miesiąca, ale musisz cierpilwie poczekać..
Teraz też twoja piąteczka będzie na topie wiele razy.
Kriss 22221 podajesz tutaj swoja dziewiątkie, powiem ci tak
ona padnie napewno ,moze sie to wydazażyć, kiedy księżyc zawita do znaku Koziorosca,pużniej to dopiero w ostatniej kwadrze miesiąca, ale musisz cierpilwie poczekać..
Teraz też twoja piąteczka będzie na topie wiele razy.
fortuna55
przepraszam za sielawa
wiesz fortuna55 o co choodzi
przepraszam za sielawa
wiesz fortuna55 o co choodzi
fortuna55....bede czekał z niecierpliwością
Fortunata jak bedziesz miala czas to napiszesz do mnie email lub gg???
Gała...co Ty,ja nie palę,właśnie japkowego chupa chupsa sobie trzymam w ustach
Witam wszystkich
Walczcie chłopaki WALCZCIE!!!
Ferajna fajnie się zakonspirowała, zapodają po drucie że linie TPS nie wytrzymują.
Ale przyznacie że rzaden portal, czy jak tam go zwą , nie ma takich fajnych pomysłów.Gwiezdne wojny !! Mapy satelitarne nad którymi praujemy, przyznacie że zabawa przednia.
Ferajna fajnie się zakonspirowała, zapodają po drucie że linie TPS nie wytrzymują.
Ale przyznacie że rzaden portal, czy jak tam go zwą , nie ma takich fajnych pomysłów.Gwiezdne wojny !! Mapy satelitarne nad którymi praujemy, przyznacie że zabawa przednia.
lila
andromeda
kriss22221
dotam
gała
andromeda
kriss22221
dotam
gała
kondi1
multi multi
lila ale wczoraj po 14:00 byłem nerwowy
Lila
Witam wszystkich
Lila andromeda fortunata
kondi dotam qweett gała
Lila andromeda fortunata
kondi dotam qweett gała
witam wszystkich
lila a to dlatego że w czwartek dałem przedział 01-10 a w piątek coś myślałem żeby też je dać i ich nie dałem
Lila 72,74,76