Wpisy 1 266 537 – 1 266 636
7 grudnia 2012 23:37 → 8 grudnia 2012 00:24, 100 wpisów
Ona: O czym myślisz?
On: A o tym samym co i Ty...
Ona: Ty świnio !!!
On: A o tym samym co i Ty...
Ona: Ty świnio !!!
jeszcze ostatni dowcip na dobranoc. Idą trzy tampony drogą i śpiewają: "Było nas trzech, w każdym z nas inna krew..."
co tam u Ciebie slychac
nooo yy robie inne rzeczy i wlaze jak juz wolny jestem i nie mam co robic
nooo yy robie inne rzeczy i wlaze jak juz wolny jestem i nie mam co robic
no ja tez tak bardziej jednym tylko okiem... nawet typowac mi s7e ostatnio nie chce ten bonus wysysa ze mnie energie
szczerze? nie wiem, czy cos cie ominelo... bo wpadam tu rzadziej i na krocej zdecydowanie... tylko czytalem, ze sporo sie dzialo...
pasko chce w niedziele zorganizowac hangout... pewnie tradycyjnie wieczorem... zajrzyj wtedy... ja tez postaram sie byc... jutro nie gwarantuje, ze bede...
podobni niewiele dobrego ale nie przewijalem czata, wiec nie wiem, co dokladnie...
co do hangout: www.multipasko.pl/spotkania
Mam czas niedziela - wtorek
Mam czas niedziela - wtorek
bardzo możliwe, że właśnie w niedzielę się połączymy i w sumie nie wiem jaka byłaby najlepsza godzina
pasek dostanie paskiem jak przez weekend nie odpowie na moj e-mail
ostatnio w jokerze typowalem 19, padlo 9... dzis wzialem 14, padlo 4
lottomat, strona jest ok... mnie meczy ten taki marazm w samych grach...
no wlasnie... nuda... a te wyniki sa ciekawe ze wzgledu na liczbe 8/10 i 9/10, ktora cos tam mowi o grajacych
lottomat: zobacz ile było trafień o 14:00 w dziale WYGRANE ponad 230 8/10 (zwykle 20)
gdyby mieli sie podzielic bonusem, dostaliby po 5-6 tys. bonus, ktory narastal miesiacami
szczegolnie liczba 8/10... wlasnie ze wzgledu na brak 2 liczb z pierwszej dziesiatki jest ciekawa
lottomat, z tym netem to nie tak predko... proces legislacyjny w tym kraju dochodzi do roku
inna ciekawostka:
6/6 było więcej niż 4/4 !
Nie wiem czy kiedykolwiek tak było wcześniej...
6/6 było więcej niż 4/4 !
Nie wiem czy kiedykolwiek tak było wcześniej...
a sytuacje pogarsza sama rada nadzorcza ts-a, ktora od prawie pol roku nie moze wybrac prezesa
http://fakty.interia.pl/polska/news/plany-totalizatora-sportowego-gra-w-lotto-przez-internet,1870893,3
pewnie i tak wymyślą utrudnienie w rodzaju-wpłać na nasze(swoje)konto 50 zeta i dopiero graj
ksings, pewnie tak... a jesli nie beda obslugiwali kart, to moga sie schowac
lottomat, z tym zyskiem dla ts-a moze byc roznie... sprzedazy krzyzowej by nie mogli uskuteczniac... co teraz jest powszechna praktyka w zb
ksings, raczej nie bedzie mozna sms-em... to jest po prostu nieoplacalne, bo operator zgarnia na czysto ok. 50%...
na 3gry.pl placilem za to samo sms-em 1,23, za co teraz mozna placic 0,55 po doladowaniu konta... bo w tych 1,23 byla prowizja operatora i vat
szczerze powiedziawszy po nowym roku moze zapomne o te esie ;P