Wpisy 1 266 487 – 1 266 586
7 grudnia 2012 23:21 → 7 grudnia 2012 23:58, 100 wpisów
pewnie popadla w nielaske bo w polsce sie mowilo ze wawa ma jakies przywileje ale ten wroclaw to tez ladnie wygrywa
13max33 nie Wawa tylko miejscowosc pod Wawa
Dzisiaj trafnie obstawiłem "pewniaka"22)-padło 2x.
Jutro stawiam na 18,19
Jutro stawiam na 18,19
deki...ja tez juz nie ma pomysłów normalnie niewiem co grać z czapki teraz jade
unhappy..pewnie
unhappy..pewnie
max Ja mam gdzieś w piwnicy beret budowlany może z niego spróbuję - z czapki też gram
Do lekarza przychodzi młoda dziewczyna:
- Panie doktorze, mój mąż się bardzo zmienił. Coraz rzadziej ze mną sypia
- Ile pani ma lat?
- 20
- A mąż
- 50
- Proszę się nie martwić, z pani męża będzie jeszcze niezły byk. Niech się pani rozbierze. Zaczniemy od rogów...
- Panie doktorze, mój mąż się bardzo zmienił. Coraz rzadziej ze mną sypia
- Ile pani ma lat?
- 20
- A mąż
- 50
- Proszę się nie martwić, z pani męża będzie jeszcze niezły byk. Niech się pani rozbierze. Zaczniemy od rogów...
Pasko, chodziłeś w Rzeszowie już po nowej OKRĄGŁEJ "Kładce"? Podobno kosztowała 12 mln złotych?
wilku, widziales lottomata? wrocil, czy nie wrocil? moze go tambylcy zjedli
http://supernowosci24.pl/okragla-kladka-rosnie-zdjecia/
nie przechodziłem, ale wielokrotnie przejeżdżałem pod nią samochodem
Lottomat byl chyba ale jakos po 1 nocy ze 2 razy widzialem ale nie rozmawialem bo tylko na sekunde wpadlem
Pasko, nie wyglada to zle, ale czy musi to kosztowac az 12 mln? za tyle to mozna pewnie hale sportowa dla szkoly podbudowac, a tu za duzo materialu nie ma chyba?
kosmaty 50 jeszcze nie powiedziała ostatniego słowai do niej mała
Ona: O czym myślisz?
On: A o tym samym co i Ty...
Ona: Ty świnio !!!
On: A o tym samym co i Ty...
Ona: Ty świnio !!!
jeszcze ostatni dowcip na dobranoc. Idą trzy tampony drogą i śpiewają: "Było nas trzech, w każdym z nas inna krew..."
co tam u Ciebie slychac
nooo yy robie inne rzeczy i wlaze jak juz wolny jestem i nie mam co robic
nooo yy robie inne rzeczy i wlaze jak juz wolny jestem i nie mam co robic
no ja tez tak bardziej jednym tylko okiem... nawet typowac mi s7e ostatnio nie chce ten bonus wysysa ze mnie energie
szczerze? nie wiem, czy cos cie ominelo... bo wpadam tu rzadziej i na krocej zdecydowanie... tylko czytalem, ze sporo sie dzialo...
pasko chce w niedziele zorganizowac hangout... pewnie tradycyjnie wieczorem... zajrzyj wtedy... ja tez postaram sie byc... jutro nie gwarantuje, ze bede...
podobni niewiele dobrego ale nie przewijalem czata, wiec nie wiem, co dokladnie...
co do hangout: www.multipasko.pl/spotkania
Mam czas niedziela - wtorek
Mam czas niedziela - wtorek
bardzo możliwe, że właśnie w niedzielę się połączymy i w sumie nie wiem jaka byłaby najlepsza godzina
pasek dostanie paskiem jak przez weekend nie odpowie na moj e-mail
ostatnio w jokerze typowalem 19, padlo 9... dzis wzialem 14, padlo 4