Wpisy 1 266 337 – 1 266 436
7 grudnia 2012 22:45 → 7 grudnia 2012 23:08, 100 wpisów
Deki.Witaj
fortunata
Ja cię proszę nie przyjmuj wszystkiego tak osobiście. To chat dla ludzi grających w lotto a nie branżowy dla osób zainteresowanych astrologią i sprawami paranormalnymi. Nie ma Twoich i moich użytkowników. Po prostu są osoby, które korzystają z moich lub twoich propozycji liczb lub obu jednocześnie. A także takich, które uważają Twoje i moje sposoby typowania za niepoważne i niewarte uwagi.
Ja cię proszę nie przyjmuj wszystkiego tak osobiście. To chat dla ludzi grających w lotto a nie branżowy dla osób zainteresowanych astrologią i sprawami paranormalnymi. Nie ma Twoich i moich użytkowników. Po prostu są osoby, które korzystają z moich lub twoich propozycji liczb lub obu jednocześnie. A także takich, które uważają Twoje i moje sposoby typowania za niepoważne i niewarte uwagi.
Kosmatydzięki za
Deki.
Wypędzanie Twojej złej energii
Wypędzanie Twojej złej energii
A co się stanie jeśli ktoś ma dobrą energię, żeby grać i fortunata55 poda mu liczby... a podpatrzy je ktoś kto ma złą energię i je wyśle w kolekturze?
To mają obydwaj przerąbane.
belus ma dobra energie ja zł i efekty widoczne bo gram belusi liczbami
Max.
Bo na świecie zło góruje nad dobrem.
Bo na świecie zło góruje nad dobrem.
max Ty się śmiej
a jutro będziesz mi gratulował a ja Cibie pocieszała
a jutro będziesz mi gratulował a ja Cibie pocieszała
Uleńko na ryby to zależy na nockę z kolegami a wcześnie rano i przez dzień to raczej sam - myślę że latem będzie okazja pojechać razem - zapraszam....
Medea.
Dziewczyno !! Ja nikogo nie chce nauczać !!!Chodzi o to aby własnie połączyć przyjemne z pożytecznym !!!
Pasko nic się nie stanie ale lepiej posługiwać się we własnym polu manetycznym.Każdy bez wyjątku może prawidłowo typować.
Cały pic polega na tym ze do czsu do kiedy nie pojmiecie z kąd wychodzą cyfry to cały czs będziecie błądzić!!!
Pasko nic się nie stanie ale lepiej posługiwać się we własnym polu manetycznym.Każdy bez wyjątku może prawidłowo typować.
Cały pic polega na tym ze do czsu do kiedy nie pojmiecie z kąd wychodzą cyfry to cały czs będziecie błądzić!!!
Max.
Ja wcale nie uważam,że Ty jesteś zły.
Napisalam tak ogólnie.
Ja wcale nie uważam,że Ty jesteś zły.
Napisalam tak ogólnie.
belus ..widzisz jak jest masz tylko do wyboru 80 liczb ..więc dziewczyno bładzisz ...daj reke oprowadzę Cię po wale
Max.
Widziałam,widziałam
Widziałam,widziałam
maxiuuu tak się zastanawiam czy ja zdążę jeszcze w tym wcieleniu
kupić sobie tą imprezę czy nie
kupić sobie tą imprezę czy nie
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 450 000 zł
Czas Dobranoc.
Max.Dzięki
oj tam za grosz romantyzmu tfuuu
im ciemniej tym przyjemniej
jest bonusik jest i czeka on i czeka na mnie
im ciemniej tym przyjemniej
jest bonusik jest i czeka on i czeka na mnie
Bonus Padnie 22/25.12'12 14:00/22:15
Bella
Deki
Kosmaty
Deki
Kosmaty
Dopisano wygrane kaskada
Oczywiście Bonus Padnie wcześniej niż napisałem, ponieważ TS czyta to co piszę na MP i jak pisałem, że będą pompować kumulację na ŚWIĘTA - to raptem przypadkowo dali 3x pod RZĄD!! wygrane po 2 mln w LOTTO, co chyba się jeszcze nigdy nie zdarzyło
Dopisano wygrane jokera
Jano.
Jano312
Ciężkie czasy-rzekł żołnierz radziecki dżwigając zegar z wieży kościelnej
Ciężkie czasy-rzekł żołnierz radziecki dżwigając zegar z wieży kościelnej
deki...sam słodycz ..ale teraz zima ..i kwiatki paczki pochowały