Wpisy 1 266 012 – 1 266 111
7 grudnia 2012 21:52 → 7 grudnia 2012 22:09, 100 wpisów
kondi1 Fajne parki zapisałam do wykorzystania jeśli dziś nie padną
krzysio..mam nowa baterię inie mogę korzystać z kompa podczas ładowania bo się bateria w kosmos wyjebie
dawno nie było też ciągu 63,66,67,68,69,70,72 ale i parki 77,78
daj, to podrzucę do kotła, może taki z niego porzytek choc bedzie
krzysio...dopiero jak sie naładuje odpalam kompa bo inaczej jak się ładuje i korzystasz z kompa to się zmniejsza siła elektromotoryczna baterii- czytaj pojemność
moze bedzie powtorka z 14 i tak 8 w pierwszych 9 liczbach
kondziu można i na niej siąść to i gołą dupkę zagrzeje
i ósemeczkę też wysłałam wczoraj od dziada siwego dostałam rózgę to se dzisiaj sama zrobię prezenta
i ósemeczkę też wysłałam wczoraj od dziada siwego dostałam rózgę to se dzisiaj sama zrobię prezenta
dzisiaj cienko z pewniaczkami, ale na jutro mam tyle, że mogę każdemu z grupy dać po jednym
Gorąco jest wokół liczb 1/4/5/7/8/9/10/12 i te bęą się powtarzały conajmniej po 4 a nawet i więcej !!!!!!!!!!!!!!!!!
bella, ja sobie wczoraj chcciałem prezent zrobić i se nie zrobiłem
lila...nie wiem nie wiem ..kompa nie czyta pojemnośc bateria ...tylko pokazuje minął czasu np jak odłączone zasilać pokazuje 1 godz ..moze kto andraa ...ja miałem kiedyś laptopa
i dobra znikam...
Lila co masz na wieczor?
trzymam Ci e fotrunata za słowo i dzieki, bo jak sobie cos wbiję do głowyod Ciebie, to się....sprawdza
krzysio..teżwłaśnie jak pokazuje7% to sięsam wyłączai trzeba łądować tak jak w telefonie
Lila to skromnie
13maxa..w profiluu jest
beela..ty kotkuu ładnie mówić do kondii
beela..ty kotkuu ładnie mówić do kondii
Mamy 1700 fanów na facebooku dokładnie 60% to mężczyźni, 40% kobiety. Jak ktoś chciałby dodać się do listy fanów, to znajdzie widget na samym dole strony
Medeo76 w tej chwili Ja podaje ognisko z kąd płynie energia i chcemy czy nie muszą takie cyfry się przewijać.
Robal_36 ty chyba pierwsza dziesiatke na stawce min x10 wyslal
max no właśnie nie bo się obraziłam za tą rózgę
krzysio ale z Ciebie tajniak wszystko widzi i słyszy
kotkuuuuu miauuuu
krzysio ale z Ciebie tajniak wszystko widzi i słyszy
kotkuuuuu miauuuu
Lila trÓjki sa same w sobie juz skromne
fortunata
Te liczby są dość popularne, ale trudno trafić w czas gdy wchodzą w dużej liczbie i się powtarzały
Te liczby są dość popularne, ale trudno trafić w czas gdy wchodzą w dużej liczbie i się powtarzały
Lila 7/7 to takie rozsadne min
Bella34
Czyli norma z ostatnich kilku lat tzn. mróz i zima na początku grudnia a potem na Wigilię odwilż
Czyli norma z ostatnich kilku lat tzn. mróz i zima na początku grudnia a potem na Wigilię odwilż
bella, u nas ro by sie odwilż z lodołamaczem przydała, bo zaczne sie zastanawiac, po cholere mi kuśka potrzeba
medusia no ja zimę to lubię w Alpach
jestem typowa gorrrrąca dziewczyna lubię lato
jestem typowa gorrrrąca dziewczyna lubię lato
lila, tylko nie krzyw sie na mojego staruszka - ja wybaczac potrafie
kondi1
A może bella ma rację z tą czerwoną satynową lub koronkową haleczką tzn. jej brak w skarpecie na prezenty ma takie skutki
A może bella ma rację z tą czerwoną satynową lub koronkową haleczką tzn. jej brak w skarpecie na prezenty ma takie skutki
Lila odmnie jak masz 7/7to juz musisz wyslac
zaczynam faze łapać, a to oznacza ostrą muze do godzin porannych w uchu i kac rano
Bella34
Ja średnio lubię zimę, ale jak już jest to odpowiada mi silny mróz z niewielką ilością śniegu. Nienawidzę odwilży, tej wilgoci w powietrzu oraz błota pośniegowego niszczącego buty w tempie ekspresowym
Ja średnio lubię zimę, ale jak już jest to odpowiada mi silny mróz z niewielką ilością śniegu. Nienawidzę odwilży, tej wilgoci w powietrzu oraz błota pośniegowego niszczącego buty w tempie ekspresowym