Wpisy 1 265 987 – 1 266 086
7 grudnia 2012 21:46 → 7 grudnia 2012 22:05, 100 wpisów
krzysio...ja zawsze typuję o 21.30 no chyba że mam słaba baterię w kompie to szybciej żeby potem nie zapomnieć.Co Cię tak krzysio boli to moje typowanie bo nie rozumiem teraz o co biega?
medea, dzisiaj nie wiem, co zatypwać, więc przypomniałem soboe o 33
kondziu..mój mąż artyleria powiedział że,jak go wezmą to rozdypcy całą jednostkę
bella34
Ja się obraziłam na 19 o 14-stej jak mi nie weszła dwójka 19,57 na którą tak liczyłam
Ja się obraziłam na 19 o 14-stej jak mi nie weszła dwójka 19,57 na którą tak liczyłam
dziesiątki na dziś â gdybym grał, oczywiście
11,13, 15,17, 19 21,23, 25, 27,29
22,24, 26, 28, 30 62, 64, 66, 68, 70
21, 23, 25, 27, 29 41,43,45, 47,49
11,13, 15,17, 19 21,23, 25, 27,29
22,24, 26, 28, 30 62, 64, 66, 68, 70
21, 23, 25, 27, 29 41,43,45, 47,49
Lila
Ja jeszcze z czasów pracy w administracji ZOZ mam przydział do zabezpieczenia dokumentów czy jakoś tak a potem jak urzędnikiem zostałam to mi zostawili ten przydział
Ja jeszcze z czasów pracy w administracji ZOZ mam przydział do zabezpieczenia dokumentów czy jakoś tak a potem jak urzędnikiem zostałam to mi zostawili ten przydział
lila...miałaś podłącz zasilać do kompy i zawsze ma być nie rusz ..a nie tak odłączyłasz zasilać ..na dole paski masz pełno prądu..ja tak wiem móózguu mówię ty nie chcesz isz do profilka
medea76
13max33
Lila
kondi1 masz cos na wieczor?
emeryt
torsan
bella34
13max33
Lila
kondi1 masz cos na wieczor?
emeryt
torsan
bella34
kondi1 Fajne parki zapisałam do wykorzystania jeśli dziś nie padną
krzysio..mam nowa baterię inie mogę korzystać z kompa podczas ładowania bo się bateria w kosmos wyjebie
dawno nie było też ciągu 63,66,67,68,69,70,72 ale i parki 77,78
daj, to podrzucę do kotła, może taki z niego porzytek choc bedzie
krzysio...dopiero jak sie naładuje odpalam kompa bo inaczej jak się ładuje i korzystasz z kompa to się zmniejsza siła elektromotoryczna baterii- czytaj pojemność
moze bedzie powtorka z 14 i tak 8 w pierwszych 9 liczbach
kondziu można i na niej siąść to i gołą dupkę zagrzeje
i ósemeczkę też wysłałam wczoraj od dziada siwego dostałam rózgę to se dzisiaj sama zrobię prezenta
i ósemeczkę też wysłałam wczoraj od dziada siwego dostałam rózgę to se dzisiaj sama zrobię prezenta
dzisiaj cienko z pewniaczkami, ale na jutro mam tyle, że mogę każdemu z grupy dać po jednym
Gorąco jest wokół liczb 1/4/5/7/8/9/10/12 i te bęą się powtarzały conajmniej po 4 a nawet i więcej !!!!!!!!!!!!!!!!!
bella, ja sobie wczoraj chcciałem prezent zrobić i se nie zrobiłem
lila...nie wiem nie wiem ..kompa nie czyta pojemnośc bateria ...tylko pokazuje minął czasu np jak odłączone zasilać pokazuje 1 godz ..moze kto andraa ...ja miałem kiedyś laptopa
i dobra znikam...
Lila co masz na wieczor?
trzymam Ci e fotrunata za słowo i dzieki, bo jak sobie cos wbiję do głowyod Ciebie, to się....sprawdza
krzysio..teżwłaśnie jak pokazuje7% to sięsam wyłączai trzeba łądować tak jak w telefonie
Lila to skromnie
13maxa..w profiluu jest
beela..ty kotkuu ładnie mówić do kondii
beela..ty kotkuu ładnie mówić do kondii
Mamy 1700 fanów na facebooku dokładnie 60% to mężczyźni, 40% kobiety. Jak ktoś chciałby dodać się do listy fanów, to znajdzie widget na samym dole strony
Medeo76 w tej chwili Ja podaje ognisko z kąd płynie energia i chcemy czy nie muszą takie cyfry się przewijać.
Robal_36 ty chyba pierwsza dziesiatke na stawce min x10 wyslal
max no właśnie nie bo się obraziłam za tą rózgę
krzysio ale z Ciebie tajniak wszystko widzi i słyszy
kotkuuuuu miauuuu
krzysio ale z Ciebie tajniak wszystko widzi i słyszy
kotkuuuuu miauuuu
Lila trÓjki sa same w sobie juz skromne
fortunata
Te liczby są dość popularne, ale trudno trafić w czas gdy wchodzą w dużej liczbie i się powtarzały
Te liczby są dość popularne, ale trudno trafić w czas gdy wchodzą w dużej liczbie i się powtarzały
Lila 7/7 to takie rozsadne min
Bella34
Czyli norma z ostatnich kilku lat tzn. mróz i zima na początku grudnia a potem na Wigilię odwilż
Czyli norma z ostatnich kilku lat tzn. mróz i zima na początku grudnia a potem na Wigilię odwilż
bella, u nas ro by sie odwilż z lodołamaczem przydała, bo zaczne sie zastanawiac, po cholere mi kuśka potrzeba