Wpisy 1 264 961 – 1 265 060
7 grudnia 2012 13:01 → 7 grudnia 2012 13:38, 100 wpisów
co by bylo co by było jakby Mariucha wyrapał sobie 100.000 zł. w kalendarzu adwetowym ale mi się marzy.
torsan ...to nie jest smieszna ..ja bym sie nie smiał to znaczy że do końca nie starałes ..bo powinno byc raz a dobrze
torsan..ja ***ole nie poznaję kolegi chcesz mi powiedzieć że już nie jesteś ten no,wiesz
Lili..co dalej z maxem robiłas albo inaczej co robił max ..bo na peno spokojny nie był
torsan .. i tak trzymaj teraz juz wiesz z jakiego pieca bedziesz jadł chleb
mariucha
wiesz - taką strategie można przyjąć, jak jedną ex.p. znajdziesz - nie ścieraj do końca - zostaw sobie jedno pole zasłoniete i poCZymaj do prawie końca terminu ważności tej drapki ? A co Ty na to ?
wiesz - taką strategie można przyjąć, jak jedną ex.p. znajdziesz - nie ścieraj do końca - zostaw sobie jedno pole zasłoniete i poCZymaj do prawie końca terminu ważności tej drapki ? A co Ty na to ?
torsan...szerze to gratulki i takich jak Ty co tak długo nie ten tego ten to ze świecą szukać trzeba .Trzeba to opić
torsan..teraz już 16 bzykają i dzieci robią dzieci,szok.I jak się czujesz po rikitiki? Jak prawdziwy mężczyzna
MAX..żadne bzykanko mi się nie śniło.Wiem że,chciałbyś to przeczytać ale tak nie było niestety,zboczku Ty
Lili...max sie nie sni przy pracach plowych i po wode zadna nie chodzi to była ostra jazda bez trzymanki
cóż - wg niektórych wierzeń - bociany, a wg innych z kapusty...
no, przykro mi - ale nic nie poradzę - dopiero co o tym czytałem
a po południu ruszam z u uszami juz na wigile
musze usprawniać prace....żeby nie wszystko na raz
musze usprawniać prace....żeby nie wszystko na raz