Wpisy 1 264 928 – 1 265 027
7 grudnia 2012 12:33 → 7 grudnia 2012 13:24, 100 wpisów
Lila.. .
----------------
----------------
lila
oj, już nie daj się prosić i napisz, co Ci się śniło - w końcu, to tylko sen, to i nie obawiaj - raczej - nie będziemy o udowodnienie i wskany prosić
oj, już nie daj się prosić i napisz, co Ci się śniło - w końcu, to tylko sen, to i nie obawiaj - raczej - nie będziemy o udowodnienie i wskany prosić
Max.. .
--------------
--------------
A p o t e m wyjaśnimy, dokładnie, jakie liczby ze snu wynikały
Senna.. .
--------
--------
ok zrobie sobie płatyki wystarczy zalac mleczkiem od snieżynki a dla was miuzyk
http://www.youtube.com/watch?v=aVDrPGTse_k
http://www.youtube.com/watch?v=aVDrPGTse_k
witam wszyskich mam pytanko czy zna ktos moze jakis dobry i sprawdzony sposub nato aby wyrwac liczb przeznaczone damie
MAX...rozumiem że mleko z pierwszego udoju od śnieżynki zza ściany
Lili..nie zmieniaj tematu opowiadaj sen bardzo mnie to ciekawi ..bo jakby sie siły głupoty to byc nie cie napisała a musi byc to ciekawe na pewno beda z tego snu dobre numerki WN zrobi co trzba
Lili ..ja mi sie sniłas to opowiedziałem cały sen ..i wyszło z tego 69
oooooo torsan uśmiechnięty to pewnie była ostra jazda bez trzymanki
Lili..zobacz jak inaczej juz pisze elgancko a jak ..to by ło cos na bank
co by bylo co by było jakby Mariucha wyrapał sobie 100.000 zł. w kalendarzu adwetowym ale mi się marzy.
torsan ...to nie jest smieszna ..ja bym sie nie smiał to znaczy że do końca nie starałes ..bo powinno byc raz a dobrze
torsan..ja ***ole nie poznaję kolegi chcesz mi powiedzieć że już nie jesteś ten no,wiesz
Lili..co dalej z maxem robiłas albo inaczej co robił max ..bo na peno spokojny nie był
torsan .. i tak trzymaj teraz juz wiesz z jakiego pieca bedziesz jadł chleb
mariucha
wiesz - taką strategie można przyjąć, jak jedną ex.p. znajdziesz - nie ścieraj do końca - zostaw sobie jedno pole zasłoniete i poCZymaj do prawie końca terminu ważności tej drapki ? A co Ty na to ?
wiesz - taką strategie można przyjąć, jak jedną ex.p. znajdziesz - nie ścieraj do końca - zostaw sobie jedno pole zasłoniete i poCZymaj do prawie końca terminu ważności tej drapki ? A co Ty na to ?
torsan...szerze to gratulki i takich jak Ty co tak długo nie ten tego ten to ze świecą szukać trzeba .Trzeba to opić
torsan..teraz już 16 bzykają i dzieci robią dzieci,szok.I jak się czujesz po rikitiki? Jak prawdziwy mężczyzna
MAX..żadne bzykanko mi się nie śniło.Wiem że,chciałbyś to przeczytać ale tak nie było niestety,zboczku Ty
Lili...max sie nie sni przy pracach plowych i po wode zadna nie chodzi to była ostra jazda bez trzymanki