Wpisy 1 264 912 – 1 265 011
7 grudnia 2012 12:28 → 7 grudnia 2012 13:20, 100 wpisów
japtan.....13,18,19,34,80,3,27,44,68,42.To 10 liczb i nie tylko i wybierz coś
Lila.. .
----------------
----------------
lila
oj, już nie daj się prosić i napisz, co Ci się śniło - w końcu, to tylko sen, to i nie obawiaj - raczej - nie będziemy o udowodnienie i wskany prosić
oj, już nie daj się prosić i napisz, co Ci się śniło - w końcu, to tylko sen, to i nie obawiaj - raczej - nie będziemy o udowodnienie i wskany prosić
Max.. .
--------------
--------------
A p o t e m wyjaśnimy, dokładnie, jakie liczby ze snu wynikały
Senna.. .
--------
--------
ok zrobie sobie płatyki wystarczy zalac mleczkiem od snieżynki a dla was miuzyk
http://www.youtube.com/watch?v=aVDrPGTse_k
http://www.youtube.com/watch?v=aVDrPGTse_k
witam wszyskich mam pytanko czy zna ktos moze jakis dobry i sprawdzony sposub nato aby wyrwac liczb przeznaczone damie
MAX...rozumiem że mleko z pierwszego udoju od śnieżynki zza ściany
Lili..nie zmieniaj tematu opowiadaj sen bardzo mnie to ciekawi ..bo jakby sie siły głupoty to byc nie cie napisała a musi byc to ciekawe na pewno beda z tego snu dobre numerki WN zrobi co trzba
Lili ..ja mi sie sniłas to opowiedziałem cały sen ..i wyszło z tego 69
oooooo torsan uśmiechnięty to pewnie była ostra jazda bez trzymanki
Lili..zobacz jak inaczej juz pisze elgancko a jak ..to by ło cos na bank
co by bylo co by było jakby Mariucha wyrapał sobie 100.000 zł. w kalendarzu adwetowym ale mi się marzy.
torsan ...to nie jest smieszna ..ja bym sie nie smiał to znaczy że do końca nie starałes ..bo powinno byc raz a dobrze
torsan..ja ***ole nie poznaję kolegi chcesz mi powiedzieć że już nie jesteś ten no,wiesz
Lili..co dalej z maxem robiłas albo inaczej co robił max ..bo na peno spokojny nie był
torsan .. i tak trzymaj teraz juz wiesz z jakiego pieca bedziesz jadł chleb
mariucha
wiesz - taką strategie można przyjąć, jak jedną ex.p. znajdziesz - nie ścieraj do końca - zostaw sobie jedno pole zasłoniete i poCZymaj do prawie końca terminu ważności tej drapki ? A co Ty na to ?
wiesz - taką strategie można przyjąć, jak jedną ex.p. znajdziesz - nie ścieraj do końca - zostaw sobie jedno pole zasłoniete i poCZymaj do prawie końca terminu ważności tej drapki ? A co Ty na to ?
torsan...szerze to gratulki i takich jak Ty co tak długo nie ten tego ten to ze świecą szukać trzeba .Trzeba to opić
torsan..teraz już 16 bzykają i dzieci robią dzieci,szok.I jak się czujesz po rikitiki? Jak prawdziwy mężczyzna