Wpisy 1 262 413 – 1 262 512
5 grudnia 2012 23:09 → 5 grudnia 2012 23:43, 100 wpisów
Czas Dobranoc.
ja też uciekam idę wyglądać przez okienko
czy staruch już z reniferami leci
paaaa
czy staruch już z reniferami leci
paaaa
bella34
kocur ..masz rur na dole czy nie masz ..czemu tak pisałeś twoje odpowiedz..>>>>W piątek wysyłam jokera<<<< i poowoo
fortuna55....masz dobrą reklame......dzieki
Sielaw z TOBĄ to jest problem, cyfry mam ale nie potrzebnie w TWOIM NIKU jest literka I Mapa wyszła dość obszerna, więc sporo cyfr i to całkiem fajnych, lecz druga literka to mars , a ten S***EL potrafi naszym umysłem manipulować i często wproradza w błąd. NO ale masz ,
1/9/10/14/17/18/23/24/31/36/41/55/67/77.
Taka szarpaczka nerwowa !! Po niedzieli widze dobry okres i to się utzyma conajmniej przez tydzień.
Poobserwój zobacz co się dzieje, to potem skrygujemy . !!!
1/9/10/14/17/18/23/24/31/36/41/55/67/77.
Taka szarpaczka nerwowa !! Po niedzieli widze dobry okres i to się utzyma conajmniej przez tydzień.
Poobserwój zobacz co się dzieje, to potem skrygujemy . !!!
kocur...ok..
Krzysio wierz może jaka jest wygrana w Jokera czy już ją ktoś zgarnął?
fortunata...tak to jest z cyferkami jak z moim zyciem chyba....dzikuje Tobie bardzo....
fortuna55....dzieki w imieniu sielawka i swooim
ja mialem prosciej fortuna55 dala 6 licz....
kocur...ja juz nic nie grałem i jutro tez nie bedę w realu..tylko wolę MM .. teraz oblicze przy kompie..i znikam..
jocia
fortuna55 ....dala mi 5/6
fortuna55 ....dala mi 5/6
jocia
Dobra kochani zmykam bo troszkę jest się zmęczonym.
Dobrej nocy wszystkim
Dobrej nocy wszystkim
andraa ..ty młoda nie lubisz modlić ..ja wiem głowie
fortunata...jeszcze raz dziekuje.....cos w tym jest...bede razem z krissem...
a tearz sie juz zegnam bo rano nie wstane....
andromeda...
a tearz sie juz zegnam bo rano nie wstane....
andromeda...
gonzaga tak, ze się modle to tak, ale sąd wiedziałeś, że do Mikołaja? bo ja tak miałam napisać za nim zadałeś/łaś pytanie
andraa...gonzaga to jest faceet ..ok
JOCIA dla CIEBIE kazdy dzień okazać się może sukcesem !!!!! powinnaś robić WSZYSTKO ALBO NIC !!! IDŹ NA CAŁOŚĆ I wypiedol tego MARSA. MOŻESZ Z NIM WYGRAĆ , WAŻNE ABY NIE DAĆ MU SIĘ PRZECHYTRZEĆ.
oto TWOJA ENERGIA 1/3/6/9/16/36/39.
Zyczę powodzenia.
oto TWOJA ENERGIA 1/3/6/9/16/36/39.
Zyczę powodzenia.
jocia ładna fotka ale nie trza było
fortunato ..dziekuję jestem zodiakalnym Baranem..z pogranicza Byka 19.04 Mars
TOJA Z tobą to mam problem !!! CIEBIE nie daje się w rzaden sposób opracować . NIK do DUPY a z dupy to tylko gówno wystaje i nic więcej !!!! Narazie musisz poczekać . !!!
fortunata bez obrazy czemu nie opracujesz zestawu dla siebie na 10/10 nie wezmiesz kredytu w banku i nie zagrasz ta dyche razy 1000 skoro znalbym kody itp to bym tak zrobil
fortunato dzięki za dobre chęci, trudno muszę przestać grać
ale i tak dziękuję
ale i tak dziękuję
Zakon 13 KREDYTY to TY potrzebujesz , a nie JA Zaraz ciebie sprawdze co z CIEBIE za SWIERGOL !!!!!!
Dla Ciebie pieniądze są ważna a dla mnie NIE !!!!!!!!!!
Dla Ciebie pieniądze są ważna a dla mnie NIE !!!!!!!!!!
andruśka ... nie zabieraj mi 13 bo widzisz jakbys jej nie obstawiła to by weszła i miałbym 3/3 a na Tobie są teraz czary
13maxa..dwie nicki masz zawsze 2/3 ..nie zostaniesz wwwxxx ..moze andra daje www.. i kutwa za mało uciekam..
a poza tym pieniadze szczescia nie daja pomagaja tylko nieszczescie przezyc w dobrobycie jak to ktos madry napisal
fortunata a tak na marginesie to jak podawalas mi wczoraj liczby to nie sprawdzilas jaki ze mnie SWIERGOL !!!!!!