Wpisy 1 261 965 – 1 262 064
5 grudnia 2012 21:23 → 5 grudnia 2012 21:52, 100 wpisów
Lila.....
sielaw....do du....jak zwykle
Przychodzi *** do lekarza, robi badania na AIDS. Wynik okazuje się pozytywny.
- Co ja teraz zrobię panie doktorze? â pyta zasmucony.
-Niech pan zje pół kilo bigosu, wypije pięć piw, kupi jeszcze kilka czekolad, przegryzie to kilkunastoma kanapkami i popije herbatą â odpowiada lekarz.
- I to mnie uleczy?
- Nie, ale może wreszcie się dowiesz do czego służy dupa
- Co ja teraz zrobię panie doktorze? â pyta zasmucony.
-Niech pan zje pół kilo bigosu, wypije pięć piw, kupi jeszcze kilka czekolad, przegryzie to kilkunastoma kanapkami i popije herbatą â odpowiada lekarz.
- I to mnie uleczy?
- Nie, ale może wreszcie się dowiesz do czego służy dupa
Lila .....mamy ładnie. nie to co w Tuskolandzie
lila ..ty nie muszyć wiedzieć o gejach tak jak lesbia tez to samo..człowiek ma sprawy nie mają czasu chce pchać zbokolee.. i dobra znikam..
kłóci sie dwóch gejów i w końcu jeden :
- a ch** ci w d***
- a co już zgoda ?
- a ch** ci w d***
- a co już zgoda ?
emeryt...doobre
a mnie kilka dni temu Pasko uświadamiał i przypominał że to strona o grach liczbowych.
Dwóch gejów jechało samochodem i miało dzwona z innym autem. Kierowca drugiego wozu wychodzii i mówi do nich:
-panowie dojdziemy do porozumienia, dam wam 200 zł tylko nie dzwoncie na policje
-józek, dzwon na policje - mówi jeden gej do drugiego
-ależ panowie 500 zł i zapominamy o sprawie
-józek, dzwon na policje
-nie dzwońcie, błagam, mam już punkty karne, wezmą mi prawo jazdy. Dam wam 1000 zł!!!!
-józek, dzwon na policje
-a to ch*j wam w dupe!!!-wkurzył sie kierowaca
-józek, pan chce się dogadać
-panowie dojdziemy do porozumienia, dam wam 200 zł tylko nie dzwoncie na policje
-józek, dzwon na policje - mówi jeden gej do drugiego
-ależ panowie 500 zł i zapominamy o sprawie
-józek, dzwon na policje
-nie dzwońcie, błagam, mam już punkty karne, wezmą mi prawo jazdy. Dam wam 1000 zł!!!!
-józek, dzwon na policje
-a to ch*j wam w dupe!!!-wkurzył sie kierowaca
-józek, pan chce się dogadać
Witam ferajnę po całodziennym uganianiu się po Lądku Zdroju
Padnięta, bez puszczonych zakładów bo zamknęli mi kolekturę przed nosem, ale zrelaksowana Teraz poczekamy do losowanka i lulu
Padnięta, bez puszczonych zakładów bo zamknęli mi kolekturę przed nosem, ale zrelaksowana Teraz poczekamy do losowanka i lulu
Pączuś a potem się zastanawiaja gdzie popełnili błąd a tatuś cały z nerwów siny że syn gej
pączuś....na bok too ty oodstaw pączki. bo masz móózg zlasoowany
od tego fetu myślenie zamiera
medea...Ty nie kombinuj tylko sie przyznaj że zgarnęłam 6 bo podobno padła w Jaworze
Lila
Emeryt
Monet
sielaw, kris równie serdecznie choc łącznie w związku z embargiem na większą ilośc emotek
Emeryt
Monet
sielaw, kris równie serdecznie choc łącznie w związku z embargiem na większą ilośc emotek
medea76
a kogo Ty tam goniłaś wśród tych radonów ?
teraz też trzeba być tam ostrożnym !
a kogo Ty tam goniłaś wśród tych radonów ?
teraz też trzeba być tam ostrożnym !
medea
Lila
A to pewnie dlatego moi sąsiedzi nagle wyjechali rzekomo do syna do Irlandii samochodem wyładowanym po brzegi
A to pewnie dlatego moi sąsiedzi nagle wyjechali rzekomo do syna do Irlandii samochodem wyładowanym po brzegi
emeryt
Moją mamę musieliśmy odebrac z turnusu rehabilitacyjnego, więc skorzystałam z okazji by się dotlenic i "napromieniowac" dobroczynnie oczywiście
Moją mamę musieliśmy odebrac z turnusu rehabilitacyjnego, więc skorzystałam z okazji by się dotlenic i "napromieniowac" dobroczynnie oczywiście
kto jeszcze mówić gej ..ja tak karwa ide wymiotować i znikam..
dobra ...na dzisiaj wystarczy tego dobrego...zmykam..do jutra zboczuchy....
Przychodzi Maniuś do domu:
- Mamo, żenie się!
- Jak ona ma na imię?
- Roman.
- Maniuś , Roman to przecież chłopiec!
- k***a, coście się wszyscy uparli - w przyszłym tygodniu Roman kończy czterdziestkę, a wszyscy w kółko: chłopiec i chłopiec!
*** zgwałcił zakonnicię i trafił pod sąd. Sędzia się go pyta:
- Dlaczego zgwałcił pan tą zakonnicę??
A *** zdziwiony:
- A to nie był Zorro?!
dosyć dziś o gejach - tfu !
- Mamo, żenie się!
- Jak ona ma na imię?
- Roman.
- Maniuś , Roman to przecież chłopiec!
- k***a, coście się wszyscy uparli - w przyszłym tygodniu Roman kończy czterdziestkę, a wszyscy w kółko: chłopiec i chłopiec!
*** zgwałcił zakonnicię i trafił pod sąd. Sędzia się go pyta:
- Dlaczego zgwałcił pan tą zakonnicę??
A *** zdziwiony:
- A to nie był Zorro?!
dosyć dziś o gejach - tfu !
ach te koobity...zero elegancji
Ten z ruchu palikota tez gej i jeszcze w Tv sie reklamuje ze on też rodzina ..no ***a roz***łem telewizor
kocur
We wpisach poniżej opisu w profilu masz opisane jak ustalam te dni dla znaków Zodiaku
We wpisach poniżej opisu w profilu masz opisane jak ustalam te dni dla znaków Zodiaku
maks i lalila.....doobrana para
kocur
Nie ma sprawy. Przychylam się do zdania kondi1, że znaczenie może miec faza księżyca. Mi zawsze lepiej idzie jak jest nów
Nie ma sprawy. Przychylam się do zdania kondi1, że znaczenie może miec faza księżyca. Mi zawsze lepiej idzie jak jest nów
kocur
Co prawda to rocznica stanu wojennego, ale wygląda na to, że dla ten dzień powinien byc fartowny
Co prawda to rocznica stanu wojennego, ale wygląda na to, że dla ten dzień powinien byc fartowny
Lila
A to naprawdę ciekawe Niestety to nie ja bo od czasu ostatniej większej kumulacji odpuściłam sobie lotto
A to naprawdę ciekawe Niestety to nie ja bo od czasu ostatniej większej kumulacji odpuściłam sobie lotto
medea...ja osobiście nie słyszałam gdzie padła więc nie wiem ale kondziu dzisiaj przeżywał
Lili ..takiem nawet nie powiesz ch ...ci ...w d..... bo jeszcze pieszczota dla niego
jacunn..no nie wiem czy tak ciekawie.jak dla mnie temat nie za ciekawy
Lila
Pytanie jeszcze w którym Jaworze bo oprócz mojego miasta jest w tym kraju kilka wsi i przysiółków o tej nazwie
Pytanie jeszcze w którym Jaworze bo oprócz mojego miasta jest w tym kraju kilka wsi i przysiółków o tej nazwie
Niech tu ***a zaden gej się do mnie nie odzywa ..tyle w temacie i