Wpisy 1 261 307 – 1 261 406
5 grudnia 2012 14:21 → 5 grudnia 2012 14:56, 100 wpisów
kocur...ja ma daleko do kolektury
mój kupon był już nadany o 9 rano
49 by sie przydało...fakt
mój kupon był już nadany o 9 rano
49 by sie przydało...fakt
max
dzięki liczbom z czata, czy typowań już miałem parę razy 6/9 i pomniejsze, wczoraj 5/8 - część liczb od slim61, a dziś ten farciarz znów coś trafił
dzięki liczbom z czata, czy typowań już miałem parę razy 6/9 i pomniejsze, wczoraj 5/8 - część liczb od slim61, a dziś ten farciarz znów coś trafił
Ja mam 100 metrów od punktu lotto i muszę dobrze drzwi zamykać aby nie przegrać całej kasy
tzn to co przeznaczacie na gre wam sie zwraca czy maly plusik?
dolar89 tys to mial wyslane ?
mirnam61
angierski
ulala
drapek
torsanjak tam ósemki?
mirnam61
angierski
ulala
drapek
torsanjak tam ósemki?
drapek wlasnie nie wiem, musialbym na zasadzie prob i bledow pisac
drapek jeszcze nie dowieźli do mnie nowych krzyż. W xl wydr. 5zł kop szaf. 4zł ,2zł słonik 1zł i zdrapman 1zł i ex p Pustak
kondi1
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 410 000 zł
torsan pewnie jescze z trudem
kondi1 lepsza siódemeczka od piateczki
zofincia
angierski
metoda na drapka jest dobra, byle uczciwą kolektorkę trafić
metoda na drapka jest dobra, byle uczciwą kolektorkę trafić
kondi1>> zeby wygrac jaka kolwiek kase to musisz trafic przynajmniej 3 i to w 7 czy 5 skresleniach wiadomo ze latwiej bedzie w 7 i jak trafisz 3/7 to tez sie ucieszysz
drapek to pochwal sie a ja sie zastanowie czy ja nie udoskonalic
zofincia ktos wygral ale kto to ja nie wiem
angierski ja w paźdz. kilkaset zł na+; listopad ok.100zł na -; a po dzisiejszej 50zł w drapce w gr. może z kilkanaście zł na+
kondi1
[7,57,53,71,44]?+ 73 - 11
[7,57,53,71,44]?+ 73 - 11
kondi1 co z tego ze latwiej dla gracz wazne zeby nie byc na minusie czasmi jest tak ze nie trafisz 8/10 a trafisz np 9/10
angierski
metodę na drapka podał unhappy; jak otworzą nową paczkę np. szy50 to czekam aż się trochę sprzeda i sam kupuję z 1-2szt/dz i czekam czy poleciało już 50zł czy nie; jak poleciało(wiem to od kolektora) to nie kupuję, w przeciwnym razie kupuję dalej aż... trafię tak jak dziś
metodę na drapka podał unhappy; jak otworzą nową paczkę np. szy50 to czekam aż się trochę sprzeda i sam kupuję z 1-2szt/dz i czekam czy poleciało już 50zł czy nie; jak poleciało(wiem to od kolektora) to nie kupuję, w przeciwnym razie kupuję dalej aż... trafię tak jak dziś
kondi
na nasz oddział proponuję k/k, xingo, zodiak, może stara exp, zdrapman jak jest u Ciebie
na nasz oddział proponuję k/k, xingo, zodiak, może stara exp, zdrapman jak jest u Ciebie
kondi1 siódemke juz masz
kondi1 jedno i drugie
angierski myślę że z 50% moich wygranych w drapkach (po 50zł) padło w ten sposób, bo było i tak że zaraz po otwarciu paczki udało mi sie od razu trafić 50zł - ale to już fart; teraz zaczynam polowanie na 50złw zodiaku - od dziś mają nową paczkę
drapek masz racje tylko musisz miec cynk od kolektora, ja nie wiem czy babka mi powie ze jest nowa paczka, czy juz wygral ktos
drapek ale jak wystawi np 10 zdrapek do sprzedania to jest wyciagniete z paczki
angierski ja nieraz jestem w różnych miastach i pytam co już było papierowego i nieraz powiedzą że było w tym, ale nie było w tamtym - ryzyko zawsze jest szczególnie jak chcesz kupić taką po 5zł
angierski u jolki mam dostep do całej paczki, i są u mnie żb gdzie też jest dostęp do całej paczki
iloś losów w koszu też jest wskazówką, wówczas koniecznie trzeba pytać kolektora czy było coś większego w drapce
w którym polu n atej zdrapce jest wygrana?
http://www.lotto.pl/sites/default/files/zdrapki_tresc/xingo-09-03-2011.jpg
http://www.lotto.pl/sites/default/files/zdrapki_tresc/xingo-09-03-2011.jpg