Wpisy 1 261 007 – 1 261 106
5 grudnia 2012 13:22 → 5 grudnia 2012 13:38, 100 wpisów
lila ..ty ty słuchałaś kondi za typowania wcześnie ..do mnie tak tfuu... śmieszne sprawa i juz ide spać dzida..
Mi jej krzyski dochodzenie nie przeszkadzaja ale jak ***a wali mi po scianie to mnie to juz w***ia
krzysio...zatypowałam wcześniej bo inaczej bym zapomniałą bo na losowanku mnie nie bedzie
max, spokojnie, jak ja zrobie podsumowanie w grupie, to wnet będziem na Imiejscu
lila ..wiem wiem ..czytałem dawno kondi mówił o ciebie ..
bo już wiem, jak te nasze czarodziejki zaklinają typowanie - kopiują podsumowanie pewniaczków, wklepuja siebie na I pozycje, nas na ostatnie i potem modły do rana - a potem człek zachodzi, dlaczego taj ujowo idzie i same oboki
kondziu,,,uważaj bo my z maxem som już karwa na 1 miejscu a jak nawywijasz to kara będzie ostra,zaliczysz sam dół
13maxa.. i powwo
krzysio....kondziu kiedyś pisał a ja odpisałam że za chwilkę i to wszystko i nie jak ty prosisz to tfuuuu
krzysio...dawaj pogadamy dawno nie bylismy na lesnych ssakach ..
a ja kurczakow na samopalenie nie jestem w stanie poświęcić - po andrzejkach jest jeszcze gorzej
13maxa..ja w domu ok ..ty w lesie ..moze cyca czeka na lodzi..
kondi ..andruska nie ruszy jest zzaczarowana ..miki ..tez zostanie na 3 ..masz jakis pomysł na lile
kondziu,,,ja pieprze ,lubisz czesto przypominać widzę Już pisałam że,mam za***istą pamięć i jak mi ciśnienie podniesiesz to ci go karwa pocztą wyślę
kondi wystarczy fota z profilu wydrukowana czarna świeczka i jedna klątwa i nie masz szans
Lila musze sie pochwalic - wczoraj w KAskadzie 10/12.
Mialem juz nie grac w MM ale dzis chyba ostatni raz. Na kuponie przewazaja duze liczby bo mi sie wydaje ze ostatnio wiecej pada duzych liczb, ale pewnie dzis jak na zlosc bedzie wiecej z przedzialu 1-40. Bo kuźwa Zelus nie mzoe wygrac w MM. jakas klatwa nad nim jest. Inni wygrywaja ale ja nie. Tez takie mysli macie o sobie ?
Mialem juz nie grac w MM ale dzis chyba ostatni raz. Na kuponie przewazaja duze liczby bo mi sie wydaje ze ostatnio wiecej pada duzych liczb, ale pewnie dzis jak na zlosc bedzie wiecej z przedzialu 1-40. Bo kuźwa Zelus nie mzoe wygrac w MM. jakas klatwa nad nim jest. Inni wygrywaja ale ja nie. Tez takie mysli macie o sobie ?
na lilkę trzeba sopsób mieć, bo klątwa nie zadziała i czarne świeczki nie pomogą
kondziu...lilka krew wyssa znaku nie zostawispróbuj tylko coś mi namotać
kondi ..ale teraz w nas siła ..ja jestem diabłem więc to ja klatwy rzucam jak mówię ze 55 nie siada tak jest ..51 tez nie siada
cholera, j nawet do tego zdolny bym nie był, nawet bym o tym nie pomyślał (choć o tym piszę)
musze o pomoc do medea uderzyć, bo wiedzę, że tu klan jakiś sie uformował, afront wręcz
kondi ..71 ..no mów na sucho czy nie ..ja tak kutwa ty zawsze mówisz obok ide do przodu +1 =72..